sinsi arkadaş

chillkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
55
4
3
24
selam kızlar. fal bakan bir tanıdığım var ismine armut diyelim. bu armut kişisi kadın değil gay bi tanıdığım üniversitede. bu armut bana 2 kez fal baktı ikisinde de neyi story atsam bunun üzerine tahminler yürütmeye ağzımdan laf almaya çalışıyor, ortak çevremizden biriyle fotoğraf attım mesela ceren diye. yeni tanışmıştım ben cerenle. size yemin ediyorm daha fincanı açmadan dedi ki bacım c harfi var ceren isminde biri sana zarar vercek. hahaha storyme bakmışsın dedim hayır falan dedi. ağzımdan laf almaya çalışıyo nasıl tanıştık falan. hiçbir şey anlatmadım. sonra geçen story attığım bir konumu bana tarif ediyor burada bişeyler yaşamışsın art arda diye hayır öyle bi yere gitmedim dedim ısrar ediyo gitmişsin diye. zarf attım o storyyi ben pinterestten aldım diye. sen bi sır saklıyosun ne o diyo sürekli. iyi düşün diyo ama böyle üstüne basa basa nasıl heyecanlı size anlatamam benden tek kelime duymayı bekliyor. eskiden oturduğum mahalleyi tarif ediyor sen burada bişey saklıyosun diyor . ailevi mevzuları sorgulamaya çalışıyor ağzımı arıyor sürekli. dedikodu yapılcak bişeyim de yok illa öğrenmeye çalışıyo. tek bildiği eski sevgilim falan o da bizim ortamımızdan değil zaten. ama insanlara benim hayatımı abartarak anlattığını, dedikodumu yaptığını tahmin edebiliyorum genel hareketlerinden. burcunu tahmin ettiyseniz evet kova burcu yükselen akrep. aynı okul/çalışma ortamındayız bu kişiyle ve sürekli sinsi böyle, herkesin lafı bunda. ne atsan sosyal medyaya incik cincik inceliyo tek kelimeni alıyo kafasına kazıyo. sizce görüşmeye devam edeyim mi yüzeysel şekilde hepten hayatımdan çıkartayım mı? ve gerilmeme gerek var mı sizce? çokk sinsi çoook inanılmaz yani

sence çıkartınca daha çok sallar mı arkamdan? kulağıma geldi de birkaç şey ama içinde bir iddia yok, iftira atıyo yani durduk yere ilgi çekmek için önemsiz konularda
Sen bu huyunu farkettiysen herkes farketmiştir zaten dediklerine itimat etmezler. Söylenenleri kafaya takacak bir yapıya sahipsen mesafeli davran o yanına gelince işin çıkmış gibi yap ve uzaklaş.

Sen bu huyunu farkettiysen herkes farketmiştir zaten dediklerine itimat etmezler. Söylenenleri kafaya takacak bir yapıya sahipsen mesafeli davran o yanına gelince işin çıkmış gibi yap ve uzaklaş.
evet doğru söylüyosun ben kaygılıyım biraz bu konularda <3 teşekkür ederim

Hayatınızdan çıkartın zaten fal bakmayı bile bilmiyomuş o ne bu kim orası neresi diye sora sora fal mı bakılır. Kendisi sinsi hadi bari falı iyi olsaydı

Sinsi insanla ne işiniz var ? Fal bu zaten sallayacak ne bekliyordun ?

Hayatınızdan çıkartın zaten fal bakmayı bile bilmiyomuş o ne bu kim orası neresi diye sora sora fal mı bakılır. Kendisi sinsi hadi bari falı iyi olsaydı
hem ayranım döküldü hem falıma bakılmadı vallaaaa

sallaması mesele değil ki ağzımdan laf almaya çalışması olay yoksa uzaya çıkcan bile dese güler geçeriz mesela
Senin ağzından aldığı laf dedikodu yapması dışında neyine yarayacak ? Kimsin ki sen ? ( Tepki olarak söylemiyorum yani ağzından niye laf alsın kime yetiştirecek ?)

Senin ağzından aldığı laf dedikodu yapması dışında neyine yarayacak ? Kimsin ki sen ? ( Tepki olarak söylemiyorum yani ağzından niye laf alsın kime yetiştirecek ?)
keşke senin yerinde olsam, sanırım uzun süre önce mezun oldun okuldan ya da böyle birini hiç tanımadın mı? dedikodu kaos ilgi çekme amaçlı ben biri olduğum için değil genel bi dedikodu aşkı fitne fücür

Valla 10 yıla yaklaşacak mezun olalı kaoslu ilgi çekmeli dedikodu görmedim ilginç ya da biz ders odakliydik en büyük kaosumuz notunu vermeyen arkadaştı.

E sinsi diyorsunuz, dedikoducu diyorsunuz artık düşünecek tarafı mı kalmış.
Bu arada adına armut diyelim demenize kahkaha attım. Ali veli değil armut

Öyle bir an da çıkarmayın dedikoducu iftiracı diyorsunuz hırslanabilir fal vs baktırmayın konuşma arasında laf vermeyin yavaş yavaş uzaklaşın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…