Hepimize uyacak bir gun belirleyelim ilk kilomuzu, hafta başındaki kilomuzu, o günkü kilomuzu yazalim böylece haftalik kontrolumuzu yapalım hem belki daha çok hirslaniriz size hangi gun uyar yanliz diyete baslayali en az bir hafta olsun
pazartesi sabah ve cuma sabah olsun 2 defa boylece 4 gunde ve 3 gunde degisimi goruruz ne dersiniz
az once 1 tost yedim ve oncesinde 2 minik cikolata aslinda niye yedim onuda bilmiyorum birden oldu yav
Öğlen 2 tane küçük dolma bir tane domates iki kaşık süzme yogurt yedim
pazartesi sabah ve cuma sabah olsun 2 defa boylece 4 gunde ve 3 gunde degisimi goruruz ne dersiniz
merhaba bugun pek ugrayamadim okuldayim nobetciyim de
cok iyi gidiyorsun bence eminm rahat 2 kilo verirsin dengelemek icinde ceza iyi bir yontem
Moralini bozma aynen devam bir yerde kırılır vücut direncin evet 90 kikoluk bir devim ;-) bu sabah 86.2 yi gördüm şimdi ki hedefim 80 bu ilk hamile kaldığım kilom bakalım ne zaman tartida göreceğim o zaman eski kıyafetlerimin bir kısmını giyebilecegim simdikilerden kurtulacagim kendimi böyle gaza getiriyorumne guzel senin adina sevindim 90 kilo ile basladin dimi simdi kacsin merak ettim
bende tartiya cikiyorum hicbir gelisme yok birturlu adapte olamiyorum ama birakmak yok ergec olacak insallah biraz kilo versem isim daha kolaylasacak inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?