Şirin çatı katımı hatırlayanlar bilir.. :) Buyrun evimin tamamı..

evinize bayıldıımm güle güle oturun ağız tadıyla inşallah ben bi şey sormak istiyorumm salon duvarındaki duvar kağıdımı yoksa taş mı? çok hoş durmuşşş

Merhaba,eviniz çok şık çok cici çok güzel olmuş. Aynı koltukları bende almayı düşünüyorum çok beğenmiştim zaten acaba memnun musunuz? kılıfları çıkartılıp yatak oluyor mu?ben ınternet sıtesınde begendım 4bındı siz kaça aldınız acaba?

kim ne derse desin söylenecek söz yok herşeyiyle ''vayyyyysssssssss'' dedirten nefis bi ev ağız tadıyla bi ömür mutlu mesut yaşayın inşallah baaa-yıllll-dımmmmm.........

tanrımmm beni bir gece misafir eder misin bu evde ya :) bayıldım, gerçekten çok zevkli -daha doğrusu bana göre- döşenmiş. ev nefes alıyor. maşallah canım benim. ağzınızın tadıyla; mutlu, umutlu günler geçirirsiniz umarım.

Ayy bayıldımm cok sirin olmusss evinizz bende yeni evlendim ve yatak odamızz aynı alfemo diegooo ledleri acıp cekseydin keske :)) ama ben giyinme odasını farklı yaptırdıgım icin karyolasını ve komidinini aldım karyolanın ebatlarını büyüttürdüm.

Bana muhalefetlik yapmak için açılmış bir uyeliği kaale bile almıcam

Teşekkurler canım koltuk açılmıyor kılıfıda çıkmıyor. Memnunum ama yatmak için pek uygun değil.. Tam salon koltuğu..:)

lu
Aklıma gelmedi açmak :) aynı bende giyinme odam olduğu için dolabını almadım.

Her zaman beklerim. Çok sağol guzel dileklerin için..

O kadar tatlı olmuş ki bayıldım.. İçinde mutlu güzel huzurlu bir hayat yaşarsınız umarım :)

eviniz çok ilginç renkler özellikle renkli bir ev duvar kağıtları çok hoşuma gitti pembe bana göre renk değil ama evin bütününü görünce yadırgamıyor
iyi günlerde otrun

Teşekkurler canım koltuk açılmıyor kılıfıda çıkmıyor. Memnunum ama yatmak için pek uygun değil.. Tam salon koltuğu..:)

ben açılır yatak olsun istiyorum ama okadar güzel ki beni dürtüyo al diye:):)sen güle güle kullan canım.bende onun biraz benzeri ama yatak olan modellere yönelicem mecbur

Canım çok beğendim evini mutfak biraz karışık geldi gözüme ama uyum olarak her odan ayrı ayrı mükemmel . Allah huzurla oturmayı nasip etsin. Benim de düğünüme çok az kaldı dekorasyon eşyalara bakıyorum çoğu tamamlandı sayılır. Salon saatini çok beğendim rica etsem nereden aldığını markasını öğrenebilir miyim?

sanki biri benim düşüncelerimi dile getirmiş gibi hissettim bu kadar olur mutfakta 2 poster artı mutfak masası artı bilmem kaç tane kırmızı alet bana göre çok fazla ayrıca dediğiniz gibi çok fazla resim karmaşası var evde eşyalar zaten ben burdayım diyor bide bu kadar aksesuar ve resime gerek yok diye düşünüyorum zaten konu sahibide bir süre sonra sıkılacak ve zamanla sadeleştirecektir diye düşünüyorum tabi bu benim kendi düşüncelerim onun haricinde salondaki o pembe koltuk artı pembe avizeye de bayıldım..

Siz sadece kendinizi kaale alarak yaşamaya devam edin o zaman, haa pardon bir de size hayran olup alkış tutanları. Ne de olsa hiçbir faninin sizin kusursuz zevkiniz ve seçimlerinizi beğenmemek gibi bir şansı yok

çok ilginç ,üye olmuş ,ilk mesajını bu konuya yazmış ,sanırım özellikle bu konu için alınmış bir üyelik ,biri bir hazımsızlık yaşamış ,kendi nickiyle girememiş dikkat çekmiyim diye ,üşenmemiş birde ,yazık ya ,vallahi çok acıyorum böyle kişilere ..
beğenmiyorsanız yorum yapmayıverin bu kadar zor değil ki ,bu neyin hırsı yeni nick alıp saldıracak kadar ,anlamış değilim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…