Uzun süredir sessiz sedasız takip ettiğim bu forumda eleştiriye tahammülsüz tavrınıza dayanamayıp sessizliğimi bozuyorum. Belki farkında değilsiniz ama yanıtlarınız çok saldırgan. Hiç kimse size hakaret, küçümseme gibi olumsuz tavırlar içeren bir yorumda bulunmamış, sadece yayınladığınız resimlere bakıp saygı çerçevesinde kendi fikirlerini belirtmişler ki bu resimleri koyma amacınız da bu olmalıydı sanırım. Kaldı ki hiç tanımadığınız insanları kıskançlık vs. gibi anlamsız suçlamalara maruz bırakmanız da hiç hoş değil. Herkesin zevki kendine tabi ki. Size göre uyumlu, harika, mükemmel olan evinizde ömür boyu mutluluklar diliyorum.
evinize bayıldıımmgüle güle oturun ağız tadıyla inşallah ben bi şey sormak istiyorumm salon duvarındaki duvar kağıdımı yoksa taş mı? çok hoş durmuşşş
Merhaba,eviniz çok şık çok cici çok güzel olmuş. Aynı koltukları bende almayı düşünüyorum çok beğenmiştim zaten acaba memnun musunuz? kılıfları çıkartılıp yatak oluyor mu?ben ınternet sıtesınde begendım 4bındı siz kaça aldınız acaba?
Ayy bayıldımm cok sirin olmusss evinizz bende yeni evlendim ve yatak odamızz aynı alfemo diegooo ledleri acıp cekseydin keske :)) ama ben giyinme odasını farklı yaptırdıgım icin karyolasını ve komidinini aldım karyolanın ebatlarını büyüttürdüm.
kim ne derse desin söylenecek söz yok herşeyiyle ''vayyyyysssssssss'' dedirten nefis bi ev ağız tadıyla bi ömür mutlu mesut yaşayın inşallah baaa-yıllll-dımmmmm.........
tanrımmm beni bir gece misafir eder misin bu evde ya :) bayıldım, gerçekten çok zevkli -daha doğrusu bana göre- döşenmiş. ev nefes alıyor. maşallah canım benim. ağzınızın tadıyla; mutlu, umutlu günler geçirirsiniz umarım.
Teşekkurler canım koltuk açılmıyor kılıfıda çıkmıyor. Memnunum ama yatmak için pek uygun değil.. Tam salon koltuğu..:)
Çok daha guzelleri senin olsun
Çok teşekkur ederim tatlım.. 3 boyutlu duvar kağıdı o :)
Güle güle oturun,Allah mesut etsin.Ben genel olarak çok beğendim.Şıkır şıkır,değişik ve sevimli bir ev olmuş.
Bana da kızacaksın belki ama gözüme çarpan 1-2 küçük detayı belirtmek istedim.
Evde çok ama çok fazla resim var.Kendi fotoğraflarınız,posterleriniz,baskı posterler,döşemelerdeki resimler...
Hepsi birarada ve fazla olunca kalabalık göstermiş.
Bir de haddinden fazla çerçeve var.Aksesuar deyince aklına sadece çerçeve gelmiş gibi sanki.
Tek tek söylemem gerekirse,salondaki pembe duvarı ve konsepti çok beğendim.
Yalnız büyük vazo ve hardal rengi büyük mumluklar o tarza uymamış.
Paravan şeklindeki resimlik ise çok fazla gelmiş.
Mutfakta hem masa hem 2 poster çok fazla görünüyor.
Sadece masanın duvarında ortalanmış 1 adet poster daha güzel olabilirdi.
Keşke renkli zebra perde yerine düz beyaz stor yaptırsaymışsın.
Yatakodasındaki sade yatak/yatakbaşı görüntüsüne kokoş aydınlatmalar ağır gelmiş gibi...
Bu odaya tül perde daha çok yakışırdı sanki.
Çok özenmişsin,ince ince işlemişsin.Azıcık abartmış olabilirsin belki.
Zamanla hevesini aldıkça tarzının daha güzel oturacağına inanıyorum.
Bana muhalefetlik yapmak için açılmış bir uyeliği kaale bile almıcam
Siz sadece kendinizi kaale alarak yaşamaya devam edin o zaman, haa pardon bir de size hayran olup alkış tutanları. Ne de olsa hiçbir faninin sizin kusursuz zevkiniz ve seçimlerinizi beğenmemek gibi bir şansı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?