hiç benim tarzım degil çok fazla renkli bakarken başım ağrıdı
her odan ayrı bir havalı görünüyor :)
Misafir yatak odası ve salonda ki duvar kağıdı hariç kesinlikle çok göz yoran bir ev ( bana göre )
Fazla şatafatlı geldi bakarken bile yoruldum ben ama herkesin zevki farklı tabiki huzurla mutlulukla oturun inşallah.
Canım çok beğendim evini mutfak biraz karışık geldi gözüme ama uyum olarak her odan ayrı ayrı mükemmel. Allah huzurla oturmayı nasip etsin. Benim de düğünüme çok az kaldı dekorasyon eşyalara bakıyorum çoğu tamamlandı sayılır. Salon saatini çok beğendim rica etsem nereden aldığını markasını öğrenebilir miyim?
cevapladığın için teşekkür ederim tatlımbana özelden markasını ve nerden aldığını söylersen çok sevinirim küçük bi ilde yaşıyorum netten araştırayım...
sanki biri benim düşüncelerimi dile getirmiş gibi hissettim bu kadar olur mutfakta 2 poster artı mutfak masası artı bilmem kaç tane kırmızı alet bana göre çok fazla ayrıca dediğiniz gibi çok fazla resim karmaşası var evde eşyalar zaten ben burdayım diyor bide bu kadar aksesuar ve resime gerek yok diye düşünüyorum zaten konu sahibide bir süre sonra sıkılacak ve zamanla sadeleştirecektir diye düşünüyorum tabi bu benim kendi düşüncelerim onun haricinde salondaki o pembe koltuk artı pembe avizeye de bayıldım..
Allah ım güzel günlerde güle güle oturmanızı nasip etsin ailenizle
size göre fikrinizi belirtirken kesinlikle kelimesini kullanmak biraz abes olmuş :)) Kesinlikle göz yorucu bir ev derken bu kesinlik kanısına nerden varıyorsunuz? Kime göre neye göre?? Eğer bana göre tabirini kullanıyorsanız kesinlikle yazmamalısnız
harika bir ev bolca ikea aksesuar görüyorum
mrb banyonuzdaki ayna ung drill frame mi? nerden aldığınızı sorucaktım Türkiye'deki mağazalarında varmı?
Size çok samimi birşey söyliyim mi yorumları okumadan önce yazmıştım.
Yorumları okuyunca keşke yazmasaydım ne kadar ters bır kişiliğe sahip biriymiş diye içimden geçirmiştim ve şimdi iyi dileklerimi sunduğum, kendimce yorumumu yaptığım mja verdiğiniz cvba bakınca gerçekten konunuza yorum yapmanın ne kadar gereksiz olduğunu görmüş oldum.Çunku sızın amacınız burda insanların fikirlerini duymak değil egonuzu tatmin etmek sadece..
Resimleri beğenen insanlara olan yaklaşımınız ile eleştiri getiren insanlara karşı olan yaklaşımınız arasında dağ var ortada da egonuz..
Sorunuzun cvbı ise ; Kesinlikle ( bana göre )
Zaten yazmışım bana göre kesinlikle diye cumlede ki anlam ; benım için kesinlikle öyle olmasıdır.Neye kime göre olduğunun bir önemi yoktur zira mjı yazan ben olduğuma göre benim kesin düşümcemi belirtiyorum haliyle...
İyi akşamlar.
İkea aşığıyım :) mobilyalarını sevmiyorum ama aksesuarları çok güzel ..
Asla sıkılmam. En sevdiğim ayrıntılar o sıkılacak dedikleriniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?