bu ev sahibine göre dünyanın en güzel evidir.yeni evli bi bayan olarak da alınganlık etmesi normal karşılanabilir-HER NE KADAR PAHALI ÇOK BİLİNEN BİR MARKANIN ÜRÜNLERİ cümlesi bana inanılmaz komik gelse de-ama belli bi olgunluğa erişmiş evli barklı bayanların burda kimseyi küçük görmeye hakkı yok.sahip olmadığı ve asla olamayacağı:))bu nasıl bi cümledir?bu ev trilyonlar mı ediyor.duyan da boğazda yalı sanıcak.çoğu ikea alfemo gibi çok da pahalı olmayan markalar.bunlara mı asla sahip olamayacak bu evi eleştirenler? Allah aşkına:)
konu buralara nasıl geldi hayret içindeyim gerçekten..
evim şahane ekibi gelse anca bu kadar yapabilirdi
harika bi zevkle döşenmiş
her parça ayrı ayrı güzel
güle güle sağlıkla mutlulukla oturun inşallah..
BAYILDIIIMMM..HARİKA...güle güle oturun bu şirin yaşanmışlık dolu evde
zevklerimiz benziyor...benimde oturma odam ve mutfagımda senin avizelerinin rengarenk olanından var..her gören bayılıyor...aynı yerden almışız...
yakın zamanda oturma odamı değiştirmeyi düşünüyorum ve kesinlikle fusya alacagım..sende de görünce çok begendim....bu arada benim de evim dubleks ve üst katta bir odamı kıyafet odası yaptım..ama tabi ben 6 yıllık evli oldugum için esyalarım biraz miraz modası geçiyor artık...kısacası çooook ama çoook begendim...çok emek vermişsin arkadasım...güle güle mutlulukla otur....
bu ev için özellikle yeni üyelik alınıp çlrkin kelimeler kullanıldı,sizce bu daha mı hoş tu ,belliki bir kıskançlık söz konusu ,ayrıca beğendiğim veya beğenmediğim evlere istediğim yorumu yapabilirim ,anneliğimle alakasını çözemedim.kırıcı oaln benmiyim yoksa bir heves evini koyup yorum bekleyen yeni gelin konu sahibini üzenlermi.
önemli olan sizi yansıtması,renkli ve zevkli bir ev olmuş güle güle oturun,salon koltuk takımınını çok beğendim markası nedir acaba? bende değiştirmeyi düşünüyorum ,birde zebralardan memnun musun? gece evin içini gösterir mi tereddüt yaşıyorum ,bende stor ve tüllerden sıkıldım ,zebralar daha şık duruyor ,mutfak balkonuma yaptırmıştım ışığı kesiyor belki kahve olduğu içindir siz memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?