ne diyeyim bilemedim sanırım çok fazla kafa yormuşsun aramış taramışsın para harcamışsın belki ama ben evini de senin üslubunu da hiç beğenmedim eleştiri duymak istemiyorsan konu açmadan önce bir daha düşün bence sana yorum yazan insanlara da bakmasaydın etmeseydin demeye hakkın yok..
Senin derdin ne sorabilirmiyim? Sen ev sahibi sıkılacak demişsin bende sana sıkılmam çünkü en sevdiğim ayrıntılar dedim. Bunda ne varda bukadar gocundun, terbiyesizleştin? Lütfen boş yorum yapmayın.
canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin . Çok güzel çok eğlenceli genç eviyim ben diye avaz avaz bağıran içinden enerji fışkıran çok güzel bir ev tam olarak böyle bir ev oluşturmaya çalışıyorum henüz evli değilim ama çay süzgecinden yatak odası takımıma kadar alırken bunu göz önünde bulunduruyorum senin evi de görünce heyt be var işte benim kafadan birileri de dedim. Güle güle oturun inşallah
Güzel günlerde mutlulukla oturun
Eviniz çogu köşesi güzel ve çok modern seçimler
Fakat arkadasların dediklerine katılıyorum
Çok fazla aksesuar çerçeve tablo vs. var.
Ve mutfagınızdaki ahize çok abartılı geldi bana.
Ama herkesin kendi evi.
Gözüne gönlüne nasıl güzel gözüküyorsa hitap ediyorsa öyle döşenmeli .
Mutlulukla oturun.
Ben genelde sadelikten yanayım.
Ama eviniz güzek olmuş güle güle oturun.
mutlulugunuz sonsuz olsun
kafama takılan tek şey
çamaşır makinası niye banyoda ?
Bizde hep mutfak dolabının içinde olur :)
Bakmasaydın ozaman tatlım
kusura bakma canım istediğin gibi cevap veremedik herkesin zevki farklı herkes beğenmek zorunda değil kaldıramıcaksan yorumları konuyu açmasaydın dimi ama
Ciddi mi sordun, şakamı yaptın anlayamadım ama çamaşır makinası banyoda olur :) eğer yer yoksa genelde mutfağa koyarlar ama oda bana pek hijyenik gelmiyor. Eğer boş alan varsa mutfak dışında bence tercih edilmemeli :)
Elftt cim ne biliyormusun,insanlar kendinde olmayan ve asla elde edemeyecekleri şeylere kusur bulmaya bayılır,sanırım ufak bir kıskançlık olsa gerek,kızcağız yeni evlenmiş,evini ne kadar keyifle döşemiş,heyecanla bizlerle paylaşmış ,moral bozmaya yer arıyorlar işte
ben de bu evi çok beğendim renkli civıl cıvıl..yalnız sizin bu yorumunuza hiç anlam veremedim.kk 'da hemen hemen her ev için eleştrilerde bulunabiliyor arkadaşlar.hiç unutmuyorum yeni gelin evi diye bi başlık vardı aman Allahım.neler neler söylendi kızcağıza.sonra da silindi bu konu zaten.ben de evimi çok seviyorum ama burda arkadaşlar eleştirir de soğuturlar evimden diye koymuyorum.malesef olumsuz eleştrilerden etkilenen bi insanım her anlamda.özetle şunu söylemek istiyorum.bunca evini sergileyen hanımlar kıskanılmıyor da bu hanfendi mi kıskanılıyor.kaldı ki bu ev bir yalı değil süper lüks bi ev de değil sadece çokça kafa yorulmuş emek verilmiş bi ev.ayrıca yorum yapanın durumunu bilemesiniz kendinde olup olmadığını da.asla sahip olamayacağı denmiş bunu kimse bilemez.sizin gibi bi anneye bu cümleleri hiç yakıştıramadım.çiftler ilk evlendiği zamanlarda gönülerince kuramazlar belki evlerini ama ilerleyen yıllarda Allah öyle evler de oturmayı nasip eder ki.bence bu kadar kırıcı yaklaşmak olaylara çok yanlış.son olarak burda bahsettiğim hiç kimseyle hiç bi alakm yoktur.avukatlığı mı yapılıyor söylemleri yazılıcaktır muhtemelen.
yanlış anlaşılmasın benim de salon takımım Alfemo.çeyizimde de ikeanın bi çok artık klasikleşmiş parçaları mevcuttur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?