Şirin çatı katımı hatırlayanlar bilir.. :) Buyrun evimin tamamı..

her detay çok ama çok güzel, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :) evinin ısınma sistemini merak ettim sanırım doğalgazlı peki yeterli oluyor mu? ısıtıyor mu? bizde almayı düşünüyoruz ama dublex ev ısınmaz diye duydum?

Güle güle otur canım harika olmuş ev de büyük gibi temizlikte allah kolaylık versin vala canım :)

Tek kelimeyle süper

Banyo lavabosunun üstündeki aynaya aşık oldum desem güler misin bana

Mutfak renk olarak hoş.Ama o iki tablo biraz göz yorucu gibi zira masada tablo gibi duruyor.:26:

Antredeki merdiven altı dolap hoşuma gitti .Ne güzel değerlenmiş o kısım .

Teras kat oturma odandaki pop art desenli koltuğu çalmak istiyorum

Allahım evin kapısını bilem pembe tülle süsleyip fiyonk yapmış ya süslü diye ben buna derim işte

Bu denli renkli birinin yatak odası nasıl böyle sade olabilir diye geçirmedim değil içimden

Genel olarak birbiriyle uyumlu,cıvıl cıvıl ,sıcacık bir yuva maşallah...

hımmmmm ba-yıl-dımmm ayrıca çok kokoş:)))
tam bir gelin evi her detayı düşünülmüş belli ki .. mutlu günlerde kullanın inşallah..

wowwww.... bayıldım. kendin mi düşündün bu kadar şeyi canım. yoksa dekor için iç mimar kullandın mı :)

canım tatlı mı tatlı bir evin var rabbim ağzınızın tadını da en az bu cici eviniz kadar sağlıkla versin mutluluklar diliyorum sana.
her şey çok güzel ama ben avizelere bittim resmen bende bun design den renkli bir avize aldım. şimdi ona benzer bişi istiyorum yine. sendekilere bayıldım acaba siyah ve pembe taşlı avizelere nereden aldın öğrenebilir miyim ya da markası varsa aynı şehirde değiliz çünkü cevaplarsan çok sevinirim

Çok teşekkür ederim canım.. :)) Pembre ve siyah avizemde bun design den

çok güzel. güle güle kullanın. yanlız bir şey dikkatimi çekti. yatak örtünüzün aynısından benim de var ve pikeyi ters sermişsiniz. oldukça hoşuma gitti. bende kullanıcam bu şekli:))

şu an yok demek bu desing de baktım çünkü. çok teşekkür ederim canım cevabın için. güle güle kullan tekrar

Bir mimar çalışmış gibi eviniz gerçekten çok güzel güzel zamanlarda oturun inşallah hep ben alışverişlerde nereleri tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim ben de meraklıyımda bu tarz şeylere :)

çok emek harcanmış ve cesaret isteyen renkler kullanılmış. Ben çok beğendim.sizin resimlere bakarken içim açılıyor.ara ara girip bakıyorum,mutluluklar.....

Gerçekten çok şirin bir çatı katı olmuş, huzurlu yaşayın inşallah, elinize emeğinize sağlık....

evin çok güzel inşallah huzur içinde oturursun gözünden tek damla yaş düşmez yere...
emek harcadığınız çok belli bilirim çok zordur dizayn işleri...,
ben de ayaklı bir foto albümü alacam da sende gördüm hoşuma gitti nereden aldın? (şu siyah çerçeveli yerden yukarıya doğru uzanan çerçeveliği soruyorum)

sakıncası yoksa bişey sormak istiyorum. taş desen duvar kağıdını nereden ve kaça aldınız bir de uygulaması zor oldu mu?
Bu arada eviniz harika olmuş tam ben tarzım :) ağız tadıyla oturun inşş

canım evide bayıldım cokta zeklisin hayran kaldım sıradan klasik evlerden çok farklı senin eve yatılı bir misafir gelse gitmek bilmezler ya :)

Bayıldımmmmmmm Ne kadar da kişiliğini yansıtan bir ev olmuş cıvıl cıvıl Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…