Güzellik için sirkenin sırrı
Sirkenin cilde hayli yararı var:
-Cildi sulandıran, küçük kılcal damarlar içindeki kan dolaşımını hızlandıran bir etkiye sahip.
-Antiseptik özelliği de var. O yüzden enfeksiyona neden olan bakteri, virüs veya mayaların hızla çoğalmasını engeller.
-Cilt yüzeyindeki aşırı yağlı bezeleri azaltır.
-Pullanma veya soyulma sorunlarına da onu kullanabilirsiniz.
-Cildin ph seviyesini düzenler.
Bir çay kaşığı sirkeyi yüzünüzü yıkamak için dinlenmiş şişe suyuna ilave edin ve öyle kullanın. Banyo suyuna 3-4 yemek kaşığı döküp içinde 10 veya 15 dakika kalırsanız, bedeniniz canlanır.
çok şey öğrendim bu siteden bunu da deneyecem en kısa zamanda teşekkürler
canim benim yüzümde lekeler cikmaya basladi elma sirkesi lekelerede iyi gelirmiBen sirkeyi sulandırmadan pamuğa döküp sabah akşam siliyorum yüzümü. Cidden işe yarıyor ama önemle vurguluyorum ; ELMA SİRKESİ !
arkadşlar elma sirkesini yaklaşık 7 aydır kullanıyorum bazı nedenlerden dolayı şimdi sizlere yaşadığım deneyimlerimi paylaşayım.
her sabah aç karnına 1 bardak oda sıcaklığındaki suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi,1tatlı kaşığı çiçek balı karıştırıp içiyorum .he nemi oldu yaklaşık 3 aysonra egzersiz programımla kilo olayını çözdüm,bağırsak sistemim düzene girdi,idrar söktürücü olduğu için vücut yağını ve toksinleri atmaya başladı + bunun yanında ben bide banyoda bulunduruyorum her duştan sonra vücut ıslakken heryerime sürüyorum göze kaçırmayın yakıyo çünkü fakat omuzlarımdaki güneş lekelerine iyi gelmedi onlar orda olduğu gibi duruyo 1 yıl olduğunda bırakıcam sormak istediğiniz bişi olursa cevaplaya bilirim öpüldünüzzzzzzzzzz
canım valla ben sabahları aç karnına içiyorum yemeklerden önce içille biliyo ama egzersiz yaptığım için yüklenmek istemedim biraz sabır tabi en önemlisi çiçek balıda koyuyosun içine dimi.istersen tam tarifini yazim,1su bardağı oda sıcaklığında suya 1 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı çiçek balı özellikle bal alırken çiçek balı olmasına dikkat et zaten üzerinde yazıyo ben balda,balparmak çiçek balı sirkedede içmek için kühne yi tercih ediyorum banyodada bimde satılan efor diye bisirke var ondan alıyorum yaklaşık her banyodan sonra sürüyorum evet lekelerde bi değişim olmadı ama mikrop ve mantar önleyici olduğu için hijyen yönünde devam ediyorum butür şeyler birazda zamana bağlı herkes 2 gün kullanıp mucize bekliyo yanlış ben bişeye başlarken 1 yıl diyorum hatta ajandama başladığım tarihi not alıyorum tabi herkesin bünyesine bağlı gelişimler var en doğrusu kendin yaşa sonuçlarını olumlu olumsuz gör.
canım valla ben sabahları aç karnına içiyorum yemeklerden önce içille biliyo ama egzersiz yaptığım için yüklenmek istemedim biraz sabır tabi en önemlisi çiçek balıda koyuyosun içine dimi.istersen tam tarifini yazim,1su bardağı oda sıcaklığında suya 1 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı çiçek balı özellikle bal alırken çiçek balı olmasına dikkat et zaten üzerinde yazıyo ben balda,balparmak çiçek balı sirkedede içmek için kühne yi tercih ediyorum banyodada bimde satılan efor diye bisirke var ondan alıyorum yaklaşık her banyodan sonra sürüyorum evet lekelerde bi değişim olmadı ama mikrop ve mantar önleyici olduğu için hijyen yönünde devam ediyorum butür şeyler birazda zamana bağlı herkes 2 gün kullanıp mucize bekliyo yanlış ben bişeye başlarken 1 yıl diyorum hatta ajandama başladığım tarihi not alıyorum tabi herkesin bünyesine bağlı gelişimler var en doğrusu kendin yaşa sonuçlarını olumlu olumsuz gör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?