Sırtımdaki hançer.(elti vakası)

sana söyleyemezdi çünkü söyledikleri mantıklı değil..
eltine eşlik edecek bir güzel seni dile dolayacak kişiler kv , görümce.. bunu bildiği için onlara demiştir.
bence her fırsatta farklı şeyleri söylüyorlardır..
bu sizin kulağınıza nasıl geldi?? kv, görümce dediyse aralarında bir çatlak olmuştur muhtemelen..

Şimdi eltim boşama mevzusu yapınca eşimde Allah rızası için 3 çocuk var aralarını yapayım dedi.İşte tam bunu yapacaktı ki annesi ile konuştu.O da siz karışmayın kendileri halletsinler,bilmediğiniz şeyler var deyince eşim işkillendi.
Meğersem herkes biliyormuş ta birsaf eşimle ben bilmiyormuşum.Düşünsene herkes biliyor ve eşimle bizi resmen keriz yerine koyuyorlar.
Neyseki eşimin büyük abisi ile arası baya iyi oda yurtdışında yaşıyor.Onunla konuşurken öğrenmiş baya zorlayarak.Eşim bana bu durumu 3-4 gün sonra söyledi.İşte böylece haberimiz oldu.

Eşinle iyisin, esin seni sen kendini biliyorsun. Allaha havale et boşver hiç takma kimseyi değiştiremessin.. sen evinin içinde Huzurlumusun arkadaşım gerisi hikaye boşverrrrr ağzı olan zaten konuşuyor.

her şerde bir hayır var işte..
siz en iyisi hiçbir işlerine karışmayın.. bazen merhametten marazlık doğar derler ya tam durumunuza uymuş..

sana bu lafları soyleyenlere sıze nasıl boyle konusabılıyor nıye ızın verdınız hakkıımda boyle konusmasına dıyın
o kısılerlede eltınızlede uzak olun derım
aynı benım herıfcanın tarafıda boyle cunku

susman en iyisi. elti zaten ayrılacakmış bir daha görüşmeyeceğinize ve eşinde senin arkanda olduguna göre umursama... gider ayak ortalığı bulandırıp öyle gitme derdinde demek ki....

Tamam da siz bunu nasıl duydunuz onu anlamadım size bunu ileten kim? ayrıca boşanmıyor muydu bunlar ne ara eltiniz gitmiş de sizin için bunları demiş. Boşanıyorlarsa kiminle görüşmüş de demiş. Size nasıl dönmüş olay ben anlayamadım. Zaten ayrılacaksa artık rahatsız olmanıza gerek yok bunu diyen kaynana değil ki elti yani kaynanaya karşı kin duymanıza gerek yok olmadı yüzleşirsiniz yani ama ne derse desin boşverin. Eşiniz sizi biliyorsa niye takıyorsunuz.

Eşinle iyisin, esin seni sen kendini biliyorsun. Allaha havale et boşver hiç takma kimseyi değiştiremessin.. sen evinin içinde Huzurlumusun arkadaşım gerisi hikaye boşverrrrr ağzı olan zaten konuşuyor.
Çok şükür huzurla ilgili sorunum yok.Ama eşimde bende senelerce keriz olarak görülmüşüz.

Son düzenleme:
her şerde bir hayır var işte..
siz en iyisi hiçbir işlerine karışmayın.. bazen merhametten marazlık doğar derler ya tam durumunuza uymuş..
Yapılan Allah rızası için canım be.Sonuçta 3 çocuk ordan oraya savrulacak deyip arayı bulmaktı eşimin isteği.Ama her işte bir hayır varmış.

Ben Allah a havale ettim.Ama eşim herkese haddini bildiricem sen yüz göz olma dedi.Şimdi sadece susuyorum.

Canım anlatayım kısaca.Eşim arayı bulacaktı.O ara annesiyle görüşürken siz karışmayın bilmediğiniz şeyler var demiş.
Eşim ısrar etsede söylememiş.Eşimin diğer abisi ile arası iyi o abisinden binbir ısrarla öğrenmiş.Haa bu arada bu şimdilik bir mevzu da değil yani.Evliliğim boyunca herkese kesmiş beni eltim.Sadece şimdi ortaya çıktı.8 sene boyunca aptal,keriz yerine konulmuşum.Diğerleri bana neden demedi bilmiyorum.Zaten çok ta kabul gören biri değilim.Yalakalık yapmadığım için olduğum gibi göründüğüm için ve severek eşimle evlendiğim için son olarak akraba olmadığım için kabul görmedim zaten.Hoş ben kabullenmediğimi zaten kabul ettim.

hiçbir şey yapmayın çok kibar ve doğru bir duruşunuz var o mesafeyi komple açın eşiniz nasılsa durumlardan haberdar eminim size hak verecektir..o ailede sizin gibi üslubu harika bir insanı kaybettiklerine yansınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…