Sırtımdaki hançer.(elti vakası)

uzak dur sıçrayacak yer arıyorlar mümkünse eşini de al önceden planlanmış gibi şehir dışında çok yakın arkadaşımızın düğünü var de gidin telide kapat çekmiyordu de kaç koşar adımlarla

Bundan sonra eltine ekstra bir telkinde bulunma. O arar anlatırsa sadece hakkınızda hayırlısı olsun de. Belliki evinde sorunlar yaşayan bir kadın mutsuz olan insanlar hep biseyleri birilerini kafaya takar nerde ne anlattığı umrunda olmaz. Cokta kafaya takmana gerek yok bu yüzden. Boşver. Allah yardımcısı olsun onunda hakkında hayırlısı neyse o olsun eşiyle beraber

Öncelikle teşekkür ederim.
Rahmetli babannem '' ağır taşı el alır hafif taşı yel alır''. derdi.Zaten sanırım en çok zorlarına gidende bu vizyon sahibi olmak,duruşunuzun belli olması.Öyleki eltim ve görümcelerim bel altı muhabbet yaptıklarında oradan uzaklaşırım.Ama bu onlar için bir samimiyet göstergesi.Böyle olmadığım için kabul görmem mümkün değil zaten.Ama kimsenin kabul görmesi gibi bir beklentimde yok.Bunu anlamakta eşimin tarafı çok zorlanıyor neden inanın bende bilmiyorum.

Eşimin ailesi zaten 1200 km uzakta.Eltimlerle aynı şehirde ama farklı muhitteyiz.Gitmeyiz tabiki olur biter.Ama az değil 8 sene yüzüme başka ,arkamdan başka konuşulmuş.Allah diyorum başka bişey demiyorum.

Eşimin ailesi zaten 1200 km uzakta.Eltimlerle aynı şehirde ama farklı muhitteyiz.Gitmeyiz tabiki olur biter.Ama az değil 8 sene yüzüme başka ,arkamdan başka konuşulmuş.Allah diyorum başka bişey demiyorum.
eşinede de onlar boşanana kadar telefonu kapat sen cnm olayı birine yıkmaya çalışıyorlar boşver insanoğlu çiğ süt emmiş
sen yara alma duyma görme konuşma onunla gerek yok

Şu anda gerçekten buz gibiyim.Ararsa açmayı düşünmüyorum zaten.Zaten kimseye akıl verecek durumda değilim Allah korusun iyi olur kendinden kötü olur benden bilir.Telkinim 3 çocuk var tekrar düşün dememse bu o sabiler içindir.

eşinede de onlar boşanana kadar telefonu kapat sen cnm olayı birine yıkmaya çalışıyorlar boşver insanoğlu çiğ süt emmiş
sen yara alma duyma görme konuşma onunla gerek yok
Her sene bir boşanma mevzusu çıkıyormuş zaten.Eşimin iyi niyeti elinde kaldı hakeza eşimin tüm ailesine buz gibiyim.Madem biliyorlardı neden söylemediler.

boşver söylemesinler napıcaksın uzak dur
Yinede insan olarak varsa yanlışım düzeltirdim yada en azından daha dikkatli olurdum.Eşimin daha çok şey bildiğinin ve sindiremediğinin farkındayım.Kökten çözücem diyor.Bende hiç karışmadan hanımefendiliğimi hiç te bozmayarak ağzımı açmadan duracağım.

Arkandan konusmus bunu yaparken senden degil Allahtan utanmamis. Ne diyebilirsin ki. Benim eltimde arkamdan isler cevirip kaynanamla gorumcemle bir olup benimle ugrasiyor hamile olmama ragmen gozumden yasi eksiltmiyorlar. Bosver yapsinlar. Adalet elbet tecelli edecek.

Ben Allah'a havale ettim.Kim ne yaparsa yapsın eninde sonunda çıkıyor elbet.

Yaa misafirlige gittiğin yerde tabii ki is yapmayacaksin çocuğuna ilgilenip insanlarla konusacaksin. Anlamadım ben, bir de tersini yapiyorum diyorsun.
Normali zaten koseye gecip misafirlik yapmak. :)

Hata sende iste. Yapma. Yaptığın halde yapmadın diyorlar. Sen kV de de hizmet ediyorsundur. Orada da yapma hayrola gelin derlerse, valla yapıyorum ama yapmadı diyorsunuz. Bari sizin dediginiz olsun de. :)

Bosversene !! Sen kendini biliyorsun en önemlisi hayat arkadaşın eşin sana inanıyor,tanıyor Allaha havale et belliki eltin kıskanıyor seni kendi ayakların üzerinde duruyorsun mutlu bir evliliğin var. Tıka kulaklarını moralini bozmaya bile değmez rengini belli etti sende buna göre aranızdaki mesafeyi ayarlarsın.

belkide boyle seyler demedi kv ile gorumcen uydurdu vurun abaliya misali kotu kadin olarak aileden gondermek icin bu durumlarda kimse iyi ayrilik olsun istemiyor.ben eltimle iyiyim 7 kapinin dedikodusunu yaparim gitsin soylesin umrum olmaz ama tek basima yapmiyorum o da yapiyorki karsilikli bu dedikodu isi demem o ki hadi yapti diyelim tek yapmadi ya o bunlari soylerken kv. ile gorumcende oturup dinleyip aa olurmu oyle sey dememislerdir onlarda hak vermislerdir.eltin gitti artik bence sen geri kalanlari dusun demekki muhabbetin donuyor hakkinda konusuluyor...

Uzak dur kafan rahat etsin.

Bende ilk zamanlar eltime cok iyi niyetli yaklastim.

Ama o herzaman bana soguk davrandi.

Iyi dedim kendi bilir bende mesafeli olurum.

Mesafede yetmedi evime bile ugramadi. Cocugum oldu ne geldi ne aradi.(Ben onun bebegi oldugunda hem hastaneye hem evine gittim. Hatta lohusa diye onu kaldirmadim gittim mutfaga cay servisini ben yaptim.)

Simdi bayramlarda seyranlarda olurda karsilasirsak selam bile vermiyor. Beni atlayip benden baska herkese hosgeldin diyor.

Basta bende uzuldum niye boyle oldu diye ama simdi takmiyorum.

Umrumda bile degil. Uzagim selami sabahi kestim kafam rahat. Ayrica o da benim arkamdan konusuyormus ama umrumda degil.

Golge etmesin baska ihsan istemez...

benim 3 eltim var birde gelin var erkek kardeşimin eşi.8 yıllık evliyim vallahi hepsiyle bal gibiyim birkere bile kavga gürültü trip katiyyen olmaz.kv desen yine öyle canım cicim harika yız yani.
nasıl oluyor dersiniz hepsiy le merhaba merhaba bu kadar.ötesi yok tel de görüş mem herzamsm gitmem esim le ayda bir kere gideriz kv ye zaten 3 elti aynı mahallede ben minibüsle yarım saatlik mesafedeyim aynı yerde değilim bin sukur.hiç kötü olmadim ayrı gayri da yapma dim mesafe yi korudum hepsi bu.
evet elti görünce kv bunlardan arkadaş olmaz olan varsada numunelik tür ancak.mümkün mertebe uzak durucsn arkandan konuşsunlar boşver esin senin yanında mi bitti cocugu la keyfine bak.gitme görüşme.
en iyi intikam umursamamaktur.insanları cikdirtmsk istiyorsan umursama.ben esim ve kızımla çoook huzurlu ve mutluyuz nazar: onlar üç elti kv yesinler birbirini allah tan esim evlenip evini bilen biri.senin esinde yaşındaymış ne güzel sen galiba iyi niyetlisin sukret esin senden yana.cocugunla esin le mutlu ol gerisi ayak bagi zaten.hiç üzülme birsuru insan aynı dertten muzdarip al kahveni bak keyfine cnm ya catlasinlar onlar da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…