Canım seni opudan sonra muayene çağırmadılar mı? Bugün muayenem vardı yumurtalıklar hala aktif ve rahimde sıvı birikmesi varmış çok bir şikayetim yok ama çok sık idrara çıkıyorumBenimde düşük doz kullanmama rağmen 15 adet yumurta gelişti. 9 tanesi 5 gün embriyosu 2 tanesi de 6. Gün embriyosu olmak üzere donduruldu. Demekki küçük sayıda yumurta kalmadığı için gerek görmediler bende.
Maşallah cnm bende de hafif pko var. Amh 5,67 çıktı. Bence bu pko tüp bebek tedavisinde iyi oluyor. Birsürü yumurta toplanıyorbende 60 a yakın yumurta vardı fakat 28 i toplandı diğerleri çok gelişmediği için bırakıldı
Canım bende multikistikoverdim 82lıyım 29 kem fln kilo alma tatlım sonsuz döngü oluyor çok zayıftım sendrom yok sadece yumurta fazla multikistikover29 yaşındayım çok genç de sayılmaz pko nun hiç bir belirtisi de yok aslında adetim düzenli tüylenme yok kilom 52 ama amh yüksek olduğu için bana da ohss riski çok yüksek denilip donduruldu. inşallah pgt ye giden embriyoların hepsi sağlıklı çıkar beklemedeyim
Yok cnm normal olmak eniyisi çok ama beklemiş kalitesiz oluyor ohss de cabasıMaşallah cnm bende de hafif pko var. Amh 5,67 çıktı. Bence bu pko tüp bebek tedavisinde iyi oluyor. Birsürü yumurta toplanıyor
Maşallah cnm bende de hafif pko var. Amh 5,67 çıktı. Bence bu pko tüp bebek tedavisinde iyi oluyor. Birsürü yumurta toplanıyor
Vallahi cnm çağırmadıkar. Ama emre bey yumurtaların hepsi olgundu hepsini aldık dedi. Sanırım içerde yumurta kalmadığı için hiçbirşeye gerek duymadılarCanım seni opudan sonra muayene çağırmadılar mı? Bugün muayenem vardı yumurtalıklar hala aktif ve rahimde sıvı birikmesi varmış çok bir şikayetim yok ama çok sık idrara çıkıyorum
Bir kız bebek doğduğunda 400 yumurtası oluyor bizim o çoklar çalışmayıp tembellik yapıp bekleyenlerdeMaşallah cnm bende de hafif pko var. Amh 5,67 çıktı. Bence bu pko tüp bebek tedavisinde iyi oluyor. Birsürü yumurta toplanıyor
Haklısın ama benim hafif olduğundan dolayı faydasını gördüm. Yumurtaların hepsi kaliteli ve çoğu 5. Güne gitti. Ohss olmadım şükürYok cnm normal olmak eniyisi çok ama beklemiş kalitesiz oluyor ohss de cabası
Döllenme olmadan nerden biliyor ki kalitesiz olduğunu10 tane içi boş diğerleri kalitesiz 3 ü yaşlı gibiymiş 8 falan kaldı kaçı gider 5. Güne bilmem
Yumurtanın mı ?Döllenme olmadan nerden biliyor ki kalitesiz olduğunu
Cnm 7 de çok iyi inş sonucu güzel olur. Hepsi sağlıklı olur. Neden pgt yaptırıyorsunyumurta sayısı kadar kalitesi de önemli işte 24 embriyodan 16 sı 4. günü gördü fakat 7 tanesi ancak genetik tanıya gidebilecek yeterlilikteydi.
Anladım canım yarın muayenemm var s emin ilk muayenede kaç yumurta vardı kaç mm idi şimdilik hiç yum hareketi hissetmiyorumBen geçirdim. Bu değerin yüksek yada pozitif çıkması bizim lehimize. Kızamık geçirmediysen büyük ihtimalle aşısını oldun. Ve vücudun bağışıklık kazanmış yüksek çıkması onun işareti
Sağda bayağı bir yumurta gelişmşlti cnm en büyüğü 13 en küçüğü ise 10 mm falandı. Doktor yumurtaların güzel büyümüş dedi. E2 588 çıkmıştı ilk muayene deAnladım canım yarın muayenemm var s emin ilk muayenede kaç yumurta vardı kaç mm idi şimdilik hiç yum hareketi hissetmiyorum
Cnm 7 de çok iyi inş sonucu güzel olur. Hepsi sağlıklı olur. Neden pgt yaptırıyorsun
Bende de pkonun hiç belirtisi yok29 yaşındayım çok genç de sayılmaz pko nun hiç bir belirtisi de yok aslında adetim düzenli tüylenme yok kilom 52 ama amh yüksek olduğu için bana da ohss riski çok yüksek denilip donduruldu. inşallah pgt ye giden embriyoların hepsi sağlıklı çıkar beklemedeyim
Anladım canım çok geçmiş olsun. İnş hayırlı haberler verirsin bize transfer ne zamanbir kere aşılama ile hamile kaldım hcg değerlerim düzenli artış sağlamadı gebelik kesesi de küçüktü kalp atışını bir kere duyabildim ve 7.5 haftada iken düşük yaptım bir kere de tedavisiz hamile kaldım bu sefer hcg değerlerim çok iyiydi ama kese yine küçüktü kalp atışı bir kere duydum yolk kesesi de 9mm idi kürtaj ile alındı. memorialde genetik tanı yapılmasının uygun olduğunu söylediler o yüzden yaptırdık.
inşallah canım transfer tam bayrama denk geliyor tahminime göre 31 ağustos ya da 1 eylülAnladım canım çok geçmiş olsun. İnş hayırlı haberler verirsin bize transfer ne zaman
Sadece 3kere kullandın ilk görüşmede değil mi?Sağda bayağı bir yumurta gelişmşlti cnm en büyüğü 13 en küçüğü ise 10 mm falandı. Doktor yumurtaların güzel büyümüş dedi. E2 588 çıkmıştı ilk muayene de
Aman kilo alma tatlım zaten kilo verebilsem bende çok düzeleceğimBende de pkonun hiç belirtisi yok
Merhaba pgt yi ne için yaptırdınız acaba birde kaça yaptırdınız28 yumurtadan 26 sı olgun çıktı 24 tanesi döllendi. amh ım 12.5 olduğu için pko teşhisi kondu o yüzden yaklaşık 6 ay glifor kullandım yumurta kalitesinin artması için belki de onun etkisi olmuştur. 7 embriyo 5. günü gördü ve donduruldu ayrıca pgt de yaptırdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?