bir kere aşılama ile hamile kaldım hcg değerlerim düzenli artış sağlamadı gebelik kesesi de küçüktü kalp atışını bir kere duyabildim ve 7.5 haftada iken düşük yaptım bir kere de tedavisiz hamile kaldım bu sefer hcg değerlerim çok iyiydi ama kese yine küçüktü kalp atışı bir kere duydum yolk kesesi de 9mm idi kürtaj ile alındı. memorialde genetik tanı yapılmasının uygun olduğunu söylediler o yüzden yaptırdık.Merhaba pgt yi ne için yaptırdınız acaba birde kaça yaptırdınız
Ewt cnmSadece 3kere kullandın ilk görüşmede değil mi?
Ewt cnm dikkat ediyorum şu an 164 boy 57 kgyum... Hamile kalmadan 2_3 kg versem çok iyi olurAman kilo alma tatlım zaten kilo verebilsem bende çok düzeleceğim
Verirsin cnm sendrom başlamadan çok kolay ama sonsuz döngü başlayınca metabolizma yavaşlıyorEwt cnm dikkat ediyorum şu an 164 boy 57 kgyum... Hamile kalmadan 2_3 kg versem çok iyi olur
Kan pıhtılaşma var bende clexane kullanıyorum 1 kutusu 100 küsür tl. Ve içinde 10 tane var ayda 3 kutu bitiyor...Ne raporu cnm bence alabilirsin dosyanı alman senin hakkın
Ne kadar güzel çok zayıfsin verme bence...Ewt cnm dikkat ediyorum şu an 164 boy 57 kgyum... Hamile kalmadan 2_3 kg versem çok iyi olur
Benimde 3 gün sürdü gonal f den dolayı o adeti kesiyorKızlar adetimin 4. Günü bugün normalde bugün orta düzeyde kan akisim oluyor bugün sadece 3 damla gelmiş bu gonal f ignesinden dolayı sanırım sizde de böyle bir şey oldu mu?
Kaç doz gonal fKızlar günaydın
İlaçları almamla tedavi başlayacak inşallah.
Ortalama ne kadar tutuyor bu ilaçlar?
Sgk ile alınmıyor değil mi ?
Gonal f
Colidoce
Zitotec ilk etapta bunlarmış
Kaç doz gonal f
450 lık 420 tl ilaç rehberinden ilaç fiyatlarını görebilirsin diğerleri ordan bak cnm
Sağlıklı doğum yapta cnm kilo verirsin aman dikkat et hamilelikte şeker, tansiyon çok önemli Rabbim birdaha göstermesin inşNe kadar güzel çok zayıfsin verme bence...
Ben kizimda 62 kilo ile hamile kalmistim sonra gebelik sekeri cikti hiç bir sey yiyemedim protein ve ot çöp dışında
Doğumdan sonra da ne bulduysam yedim acısını çıkardım ama çok kilo aldım hepsi kaldi...
şimdi çok kilolu hamile kalmış oldum..iyice.belirlensin direk diyetisyene gidecegim şeker icin..
İlki de tüp bebek miydi sizinSeker bende kacinizmaz canim...Çok kötü bir hamilelik gecirmistim inşallah bunda öyle olnaz
Evet ilkide tüp memorialde...İlki de tüp bebek miydi sizin
Bence güzel bir rakam inşallah çoğu guzelce ilerlerKızlar şimdi hoca aradı beni 10 yumurtam döllenmiş
Amin canımBence güzel bir rakam inşallah çoğu guzelce ilerler
Dondurulmuş muydu taze miEvet ilkide tüp memorialde...
Benden 6 yumurta toplanmıştı 2 si 6aaAmin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?