Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar adetimin 4. Günü bugün normalde bugün orta düzeyde kan akisim oluyor bugün sadece 3 damla gelmiş bu gonal f ignesinden dolayı sanırım sizde de böyle bir şey oldu mu?

Merhaba pgt yi ne için yaptırdınız acaba birde kaça yaptırdınız
bir kere aşılama ile hamile kaldım hcg değerlerim düzenli artış sağlamadı gebelik kesesi de küçüktü kalp atışını bir kere duyabildim ve 7.5 haftada iken düşük yaptım bir kere de tedavisiz hamile kaldım bu sefer hcg değerlerim çok iyiydi ama kese yine küçüktü kalp atışı bir kere duydum yolk kesesi de 9mm idi kürtaj ile alındı. memorialde genetik tanı yapılmasının uygun olduğunu söylediler o yüzden yaptırdık.
tanesi 295 dolar

Ewt cnm dikkat ediyorum şu an 164 boy 57 kgyum... Hamile kalmadan 2_3 kg versem çok iyi olur
Verirsin cnm sendrom başlamadan çok kolay ama sonsuz döngü başlayınca metabolizma yavaşlıyor

Ne raporu cnm bence alabilirsin dosyanı alman senin hakkın
Kan pıhtılaşma var bende clexane kullanıyorum 1 kutusu 100 küsür tl. Ve içinde 10 tane var ayda 3 kutu bitiyor...
Eğer rapor cikarirsam neredeyse bedava..
Ama elimde genetik testler yok hepsi hastanede..ve İstanbul dışındakiler alicam en iyisi arayip sormak

Ewt cnm dikkat ediyorum şu an 164 boy 57 kgyum... Hamile kalmadan 2_3 kg versem çok iyi olur
Ne kadar güzel çok zayıfsin verme bence...
Ben kizimda 62 kilo ile hamile kalmistim sonra gebelik sekeri cikti hiç bir sey yiyemedim protein ve ot çöp dışında
Doğumdan sonra da ne bulduysam yedim acısını çıkardım ama çok kilo aldım hepsi kaldi...
şimdi çok kilolu hamile kalmış oldum..iyice.belirlensin direk diyetisyene gidecegim şeker icin..

Kızlar günaydın
İlaçları almamla tedavi başlayacak inşallah.
Ortalama ne kadar tutuyor bu ilaçlar?
Sgk ile alınmıyor değil mi ?

Gonal f
Colidoce
Zitotec ilk etapta bunlarmış

Kızlar günaydın
İlaçları almamla tedavi başlayacak inşallah.
Ortalama ne kadar tutuyor bu ilaçlar?
Sgk ile alınmıyor değil mi ?

Gonal f
Colidoce
Zitotec ilk etapta bunlarmış
Kaç doz gonal f
450 lık 420 tl ilaç rehberinden ilaç fiyatlarını görebilirsin diğerleri ordan bak cnm

Sağlıklı doğum yapta cnm kilo verirsin aman dikkat et hamilelikte şeker, tansiyon çok önemli Rabbim birdaha göstermesin inş

Seker bende kacinizmaz canim...Çok kötü bir hamilelik gecirmistim inşallah bunda öyle olnaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…