Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benden 6 yumurta toplanmıştı 2 si 6aa
2 si 5 aa olmuştu ikisine 4. günde bişeyler oldu dondurmadilar...
Yani memorialin labratuvari çok çok iyi gerçekten ben inaniyorum güzel haberler alacağız.
Canım benim merkez başka orda kimse yazmıyor burda arkadaşlarla bilgi alışverişi yapıyorum

Aaa harika 5.gune geldiler demek çok güzel kaç taneler inşallah teker tekerhepimiz güzel sonuçlar aliriz
Benim bu bugün em

inşallah ne güzel maşallah Allah bizlere de nasip eder inşallah benimde bugün embriyolarım donuyor 5. Gün

Aaa harika 5.gune geldiler demek çok güzel kaç taneler inşallah teker tekerhepimiz güzel sonuçlar aliriz
3 tane 2 si iyi 1 orta kalite blastosist Allaha şükürler olsun. Kızlar sakın umudunuzu kaybetmeyin Allaha dua edin. Benim bu 3. Denemeydi ve diğerlerinde hiç transfer edilecek embriyom olmadı 3. Gün embriyosu bile olmadı

Maşallah canım çok iyi.
Ozaman yakindir transfer

Kızlar günaydın
İlaçları almamla tedavi başlayacak inşallah.
Ortalama ne kadar tutuyor bu ilaçlar?
Sgk ile alınmıyor değil mi ?

Gonal f
Colidoce
Zitotec ilk etapta bunlarmış
Gonal_f idil eczanisinde indirimli 300e yakindi fiyati benim 1kutu eksikti onuda istanbul disinda tanidik baska bir eczaneden 300e aldim

Benden 6 yumurta toplanmıştı 2 si 6aa
2 si 5 aa olmuştu ikisine 4. günde bişeyler oldu dondurmadilar...
Yani memorialin labratuvari çok çok iyi gerçekten ben inaniyorum güzel haberler alacağız.
Ewt cnm bencede çok iyi benim 15 yumurtanın hepsi döllendi. 6 tanesi çok iyi kalitede 5 tanesi ise iyi kalitede dediler. Bunlar 5. Ve 6. Gün embriyosu. Sabırsızlıkla transferi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar Yazamadım buralara tedirgin bi şekilde bugüne kadar bekledim korktuğum başıma geldi yumurtam boş çıktı opu oldum boş yere anestezi aldım şu an da karnım ağrıyor kısmet değilmiş

Oosit sendromu bende de oldu çatlama iğnesinden yüzde 95 yüzde beş kişiden oluyormuş beni lucrin le çatlattı yüksek ohss riskinden ovitrella nda bir bozulma olmuş olabilir mi ? Canım dr lar ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…