Ilki taze idi bu kez dondurulmuş dün var gibi sonuç çıktı ama p.tesiyi bekliyoruminsallah katlanir degerDondurulmuş muydu taze mi
inşallah ne güzel maşallahIlki taze idi bu kez dondurulmuş dün var gibi sonuç çıktı ama p.tesiyi bekliyoruminsallah katlanir deger
Canım benim merkez başka orda kimse yazmıyor burda arkadaşlarla bilgi alışverişi yapıyorumBenden 6 yumurta toplanmıştı 2 si 6aa
2 si 5 aa olmuştu ikisine 4. günde bişeyler oldu dondurmadilar...
Yani memorialin labratuvari çok çok iyi gerçekten ben inaniyorum güzel haberler alacağız.
Benim bu bugün em
inşallah ne güzel maşallahAllah bizlere de nasip eder inşallah benimde bugün embriyolarım donuyor 5. Gün
Anladım canım ben kacirmisim orayı sen hangi merkezdesinCanım benim merkez başka orda kimse yazmıyor burda arkadaşlarla bilgi alışverişi yapıyorum
Ben yeniyüZyıl gop tayım dr doç Volkan TuranAnladım canım ben kacirmisim orayı sen hangi merkezdesin
3 tane 2 si iyi 1 orta kalite blastosistAaa harika 5.gune geldiler demek çok güzel kaç taneler inşallah teker tekerhepimiz güzel sonuçlar aliriz
Maşallah canım çok iyi.3 tane 2 si iyi 1 orta kalite blastosistAllaha şükürler olsun. Kızlar sakın umudunuzu kaybetmeyin Allaha dua edin. Benim bu 3. Denemeydi ve diğerlerinde hiç transfer edilecek embriyom olmadı 3. Gün embriyosu bile olmadı
Anladım canım sayın çok güzel inşallah güzel haberler alacagizBen yeniyüZyıl gop tayım dr doç Volkan Turan
Eylülde kısmetse inşallah Allah bu yoldaki herkese yardım etsinMaşallah canım çok iyi.
Ozaman yakindir transfer
Gonal_f idil eczanisinde indirimli 300e yakindi fiyati benim 1kutu eksikti onuda istanbul disinda tanidik baska bir eczaneden 300e aldimKızlar günaydın
İlaçları almamla tedavi başlayacak inşallah.
Ortalama ne kadar tutuyor bu ilaçlar?
Sgk ile alınmıyor değil mi ?
Gonal f
Colidoce
Zitotec ilk etapta bunlarmış
Sgk karsilamiyorGonal_f idil eczanisinde indirimli 300e yakindi fiyati benim 1kutu eksikti onuda istanbul disinda tanidik baska bir eczaneden 300e aldim
Evet bugün doktora sordum normal dediBenimde 3 gün sürdü gonal f den dolayı o adeti kesiyor
Iyi bence canımKızlar şimdi hoca aradı beni 10 yumurtam döllenmiş
Saol tatlımIyi bence canım
İnş 5. Güne ulaşırlar cnm maşallahKızlar şimdi hoca aradı beni 10 yumurtam döllenmiş
İnş canım bakalım kaçı ulaşırİnş 5. Güne ulaşırlar cnm maşallah
Ewt cnm bencede çok iyi benim 15 yumurtanın hepsi döllendi. 6 tanesi çok iyi kalitede 5 tanesi ise iyi kalitede dediler. Bunlar 5. Ve 6. Gün embriyosu. Sabırsızlıkla transferi bekliyorumBenden 6 yumurta toplanmıştı 2 si 6aa
2 si 5 aa olmuştu ikisine 4. günde bişeyler oldu dondurmadilar...
Yani memorialin labratuvari çok çok iyi gerçekten ben inaniyorum güzel haberler alacağız.
Oosit sendromu bende de oldu çatlama iğnesinden yüzde 95 yüzde beş kişiden oluyormuş beni lucrin le çatlattı yüksek ohss riskinden ovitrella nda bir bozulma olmuş olabilir mi ? Canım dr lar ne dediMerhaba arkadaşlar Yazamadım buralara tedirgin bi şekilde bugüne kadar bekledim korktuğum başıma geldi yumurtam boş çıktı opu oldum boş yere anestezi aldım şu an da karnım ağrıyor kısmet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?