Bayrama denk gelmez inşallah
Rahim filmi için diyorum bu aralar olursan diyeSanmıyorum tatlım geçecek gibi görünüyor hayırlısı bakalım ..
Rahim filmi için diyorum bu aralar olursan diye
İnşallah :) en önemli en güzel şey iyimser olmak maşallah :) hep öyle ol inşallah :)Anladım canım ama iyimserim yine denk gelmeyecek inşallah :)
8 yumurta toplandı canım 8 i döllendi 1 inin gelişimi durdu. 7 si ile yola devam. Ohss ne ki?İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım senden kaç yumurta toplanmıştı ne güzel tedavini olduğun ay transfer oluyorsun ohss olamadın
emre bey benim doktorum canim cok iyi ben cok memnunum tecrübeli tavsiye ederimAyın 15 Ine randevu aldım kızlar,Emre bey ve semra hanıma,Emre bey hakkında yorumlarınızı bekliyorum,gönül hanım izinliymiş
canim benimde 7 yumurtam toplanmisti 7side döllendi 4. gün transfer icin aradiklarinda 6 si iyi kalite 1 i orta kalite dendi 5. gün transfer iicn gittigimde 3 yumurtamin kaldigini ögrendim şok oldum embriyolog cok normal oldugunu soyledi 7 de 2,3 olur dedi gelisimi yavaslayanlar atak yaparmi bilmiyorum ama bence 5 tanesi günuyle uyumluysa cok güzel insallah böyle devam eder ve insallah transfer sonrasi güzel haberlerini aliriz.Kızlar dayanamadım aradım. 7 embriyonun 2 sinin gelişimi yavaşmış bugün 13-14 hücre beklerken 9-10 hücreliymiş. Ama diğer 5 tanesi günü ile uyumlu dedi. Yarın 1 tanesi transfer edilecek kalanını dondurmanızı önericez dediler. Yarın inşallah daha güzel haberler veririz dedi. Şimdi size sormak istediğim bu gelişimi yavaşlayanlar yarın atak yapabilir mi? Hiç bu durumu yaşayan var mı?
İlk görüşmede semra hanım tüpümdeki yapışıklığın onu biraz endişelendirdiğini ama bunun tüpün kendi sıvısından mı yoksa kistten mi kaynaklandığını laparoskopi ile belli olacağını, çikolota kistinin tüp bebek şansını etkilemediğini ama tüpün etkilediğini söylemişti. Tüpte sıvı geçişi vardı hafif bir yapışıklık vardı. Sanırım gerek görmedi. Hayırlısı yarın için çok heyecanlıyım.Kediligelin hiç canını sıkma. Embriyoloğun kendi kararı olacak bir durum değil bu. Ekip kararıdır mutlaka. Eğer tüplerde rahimde tutunmaya engel olacak ciddi bir sıkıntı olma ihtimali olsaydı transfer etmezlerdi.
Hadi hayırlısı maşallah hızlı ilerledi senin süreç sonucu da güzel olur inşallah
Mesajın moral oldu bana teşekkür ederim. Senin tranfer yapılmıydı o zaman?canim benimde 7 yumurtam toplanmisti 7side döllendi 4. gün transfer icin aradiklarinda 6 si iyi kalite 1 i orta kalite dendi 5. gün transfer iicn gittigimde 3 yumurtamin kaldigini ögrendim şok oldum embriyolog cok normal oldugunu soyledi 7 de 2,3 olur dedi gelisimi yavaslayanlar atak yaparmi bilmiyorum ama bence 5 tanesi günuyle uyumluysa cok güzel insallah böyle devam eder ve insallah transfer sonrasi güzel haberlerini aliriz.
Çok teşekkür ederim canım yaa bende bu kadar erken transfer beklemiyordum. Dondururlarsa nasıl 1-2 ay beklerim diyordum şimdi saatler kaldı yüreğim ağzımda resmen. İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur. Hepimiz için dua ediyorum her an.Kediligelin tatlım hadi hayırlısı inşallah..
Transfer olumlu olur da inşallah laparoskopi ye gerek kalmaz kistler de doğumla gider kendiliğinden inşallah :)
Kalanları da sırasıyla yaparsın oh ne güzel ay inşallah. . Sayı da gayet güzel içini ferah tut tatlım.
taze transfer olmak ne güzel hersey 1 ayda bitiyor... biz nerdeyse 3 aydır beklıyoruz ... inş sonucuda böyle güzel olur cnm transfer doktorunu seçtin mi?Çok teşekkür ederim canım yaa bende bu kadar erken transfer beklemiyordum. Dondururlarsa nasıl 1-2 ay beklerim diyordum şimdi saatler kaldı yüreğim ağzımda resmen. İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur. Hepimiz için dua ediyorum her an.
Yok canım. Embriyolog arkdaşlar sizi arayacak transfer saatini ve doktor bilgilerini söylicekler dedi ama arayan soran yok. Gerçi bugün mü arayacaklar yarın mı sormadım ki? Ama sevinç hanımı düşünüyorum.taze transfer olmak ne güzel hersey 1 ayda bitiyor... biz nerdeyse 3 aydır beklıyoruz ... inş sonucuda böyle güzel olur cnm transfer doktorunu seçtin mi?
anladım cnm benı opuda 4 gibi aramışlardı sizide birazdan ararlar...Yok canım. Embriyolog arkdaşlar sizi arayacak transfer saatini ve doktor bilgilerini söylicekler dedi ama arayan soran yok. Gerçi bugün mü arayacaklar yarın mı sormadım ki? Ama sevinç hanımı düşünüyorum.
evet yapildi canim bugun 7. günümMesajın moral oldu bana teşekkür ederim. Senin tranfer yapılmıydı o zaman?
Son iki gün yanı. Nasılsın peki bişiler varmı hissettiğin? Transferden sonra yaptığın özel bişey falan. Kabak çekirdeği, ananas çok duyuyorum formda sen yedin mi bunları.evet yapildi canim bugun 7. günüm
Hayırlı olsun tedavin Güzel sonuçlar alırsın inşallah.Helllooooo huhuuu ben geldimDün başladım bende haydi hepimize kolaylıklar
inşallah hepimizin hepimizin güzel haberlerleHayırlı olsun tedavin Güzel sonuçlar alırsın inşallah.
2 gündür hafif şekilde bel agrim var yarin normalde adet günüm umarım olmam çok korkuyorum.. transferden sonra sürekli yatmadım ama hareketlerime dikkat etmeye calistim agir kaldirmadim spora gitmedim hafif isler yaptim kabak cekirdegi ve ananasi ben de okumustum aklima geldikce yedim ama her gün yemedim saglikli beslenmeye çalistim bakalim yeterince dikkat edebilmismiyim ögrenicem biraz akisina birakmak gerekiyo sanirim olacagi varsa oluyo zaten. son günlere yaklastikca beklemek iyice zorlasiyo umarim isteyen herkes en kisa sürede anne olurSon iki gün yanı. Nasılsın peki bişiler varmı hissettiğin? Transferden sonra yaptığın özel bişey falan. Kabak çekirdeği, ananas çok duyuyorum formda sen yedin mi bunları.
Hoşgeldinnnnn hayırlı olsun tedavin :)))Helllooooo huhuuu ben geldimDün başladım bende haydi hepimize kolaylıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?