Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canim benimde 7 yumurtam toplanmisti 7side döllendi 4. gün transfer icin aradiklarinda 6 si iyi kalite 1 i orta kalite dendi 5. gün transfer iicn gittigimde 3 yumurtamin kaldigini ögrendim şok oldum embriyolog cok normal oldugunu soyledi 7 de 2,3 olur dedi gelisimi yavaslayanlar atak yaparmi bilmiyorum ama bence 5 tanesi günuyle uyumluysa cok güzel insallah böyle devam eder ve insallah transfer sonrasi güzel haberlerini aliriz.

İlk görüşmede semra hanım tüpümdeki yapışıklığın onu biraz endişelendirdiğini ama bunun tüpün kendi sıvısından mı yoksa kistten mi kaynaklandığını laparoskopi ile belli olacağını, çikolota kistinin tüp bebek şansını etkilemediğini ama tüpün etkilediğini söylemişti. Tüpte sıvı geçişi vardı hafif bir yapışıklık vardı. Sanırım gerek görmedi. Hayırlısı yarın için çok heyecanlıyım.

Mesajın moral oldu bana teşekkür ederim. Senin tranfer yapılmıydı o zaman?

Çok teşekkür ederim canım yaa bende bu kadar erken transfer beklemiyordum. Dondururlarsa nasıl 1-2 ay beklerim diyordum şimdi saatler kaldı yüreğim ağzımda resmen. İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur. Hepimiz için dua ediyorum her an.

taze transfer olmak ne güzel hersey 1 ayda bitiyor... biz nerdeyse 3 aydır beklıyoruz ... inş sonucuda böyle güzel olur cnm transfer doktorunu seçtin mi?

taze transfer olmak ne güzel hersey 1 ayda bitiyor... biz nerdeyse 3 aydır beklıyoruz ... inş sonucuda böyle güzel olur cnm transfer doktorunu seçtin mi?
Yok canım. Embriyolog arkdaşlar sizi arayacak transfer saatini ve doktor bilgilerini söylicekler dedi ama arayan soran yok. Gerçi bugün mü arayacaklar yarın mı sormadım ki? Ama sevinç hanımı düşünüyorum.

anladım cnm benı opuda 4 gibi aramışlardı sizide birazdan ararlar...

Son iki gün yanı. Nasılsın peki bişiler varmı hissettiğin? Transferden sonra yaptığın özel bişey falan. Kabak çekirdeği, ananas çok duyuyorum formda sen yedin mi bunları.
2 gündür hafif şekilde bel agrim var yarin normalde adet günüm umarım olmam çok korkuyorum.. transferden sonra sürekli yatmadım ama hareketlerime dikkat etmeye calistim agir kaldirmadim spora gitmedim hafif isler yaptim kabak cekirdegi ve ananasi ben de okumustum aklima geldikce yedim ama her gün yemedim saglikli beslenmeye çalistim bakalim yeterince dikkat edebilmismiyim ögrenicem biraz akisina birakmak gerekiyo sanirim olacagi varsa oluyo zaten. son günlere yaklastikca beklemek iyice zorlasiyo umarim isteyen herkes en kisa sürede anne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…