- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Bende öğlene kadar bekleyip aramazlarsa aramayı planlıyorum. İnşallah güzel haberler alırım. En son 1 tanesinin gelişimi durmuştu. Transfer tarihin kesinleştimi? Cuma mı?benı aramışlardı 4 embriyomun gelişimlerini yavaşladığını söylediler bendee yaaa öylemı dedım üzgün sesle embriyolog dedı kı bu normal bir süreç bizim için önemlı olan 4. günde embriyoların %40 iyi olması... Ama asıl belırleyeci 5. gün dediler ...
cnm ben daha yenı estrofeme başladım pazar günü adet oldum... daha transfere var ayın 28'nde randevum var daha kesınleşmedi transfer tarıhım ama inş cuma günü olur en azından fazla rapor almadan evde dinlenırımBende öğlene kadar bekleyip aramazlarsa aramayı planlıyorum. İnşallah güzel haberler alırım. En son 1 tanesinin gelişimi durmuştu. Transfer tarihin kesinleştimi? Cuma mı?
Cuma bayrama gelmiyor mu yapıyorlar mı o zaman? Hakkında hayırlısı olsun canımcnm ben daha yenı estrofeme başladım pazar günü adet oldum... daha transfere var ayın 28'nde randevum var daha kesınleşmedi transfer tarıhım ama inş cuma günü olur en azından fazla rapor almadan evde dinlenırım
cnm denk gelene yaparlar ama benım bayramdan sonrakı haftaya denk gelıyor... amin cümlemızınCuma bayrama gelmiyor mu yapıyorlar mı o zaman? Hakkında hayırlısı olsun canım
Bayrama denk gelmez inşallahOlmadım canım sabırsızlıkla bekliyorum günümü çok şiş hissediyorum. .
Hicbirsey kullanmıyorum şuan. Vermediler.
Aradım ama adet olunca arayın randevuyü öyle oluşturalım dedi yani mantıklı :)
İlk görüşmede Semra hanımın olması iyi olur. Biran önce arayıp en erken ne zamana verdiklerini öğrenebilirsin. Bana bir ay sonraya vermişlerdi. Zaten tek vermiyorlar ekip doktorunu da seçersin beraber muayene edecek. Ama zaman kaybetmek istemiyorum diyorsan diğer doktorlar icin daha erken randevu verirler.Kızlar merhaba,memoriala ilk görüşme için randevu alıcam ama kime almalıyım sizce,yardımcı olur musunuz,kaç gün sonrasına randevu veriyolar bir de
Biz de güzel haberler bekliyoruz senden :)Bugün 4. Gün canım henüz haber yok bekliyorım dört gözle
cnm emre bey bende opuya girmişti çok pozitif bir doktor. Memorialın tüm doktorları çok iyidir hayırlı olsun randevunAyın 15 Ine randevu aldım kızlar,Emre bey ve semra hanıma,Emre bey hakkında yorumlarınızı bekliyorum,gönül hanım izinliymiş
İnşallah inşallah. Hamilelik takvimleriyle dolsun artık burası :) yeni topik bile açabiliriz memorial şişli hamileleri :)kesinlikle canım 4 embriyo gayet iyi. inşallah pgt de iyi gelecek.
seninle hemen hemen aynı dönem transfer olacağız allah'ın izniyle de bebeklerimizi aynı dönemde kucağımıza alacağız inşallah. benim de 11 yumurtam toplanmıştı. 7 tanesi döllendi. 3 tanesi 4 güne kadar geldi ama 4'ü donduruldu. 2'si 5aa biri 4ab diğeri 2ab galiba. ben çok üzülmüştüm o zaman, bize 1 tane lazım 4 çok iyi demişti doktor, haklıydı. bize 1 tane lazım 1 tane olsun bizim olsun, bizimle olsun :)
ben yücel beyi tanımıyorum ama semra hanım çok iyi bir doktor tüp bebekte en iyisi benceArkadaşlar merhaba... Ben sizlere bir şey sormak istiyorum benim 5. Denemem olacak ama bir türlü karar veremiyorum.... ist a gitmek beni çok zorluycak ama bi şekilde gitmeyi düşünüyorum... benim rahmimde yapışıklık var ark lar bundan önceki tedavimde gürgan klinikte oldum ankarada.... ist da bi kaç merkez var beni düşündüren karar veremiyorum..... sizce yücel karaman mi Semra Hanım mi... görüşlerinizi merak ediyorum....
cnm olabılıyor mesala bende gelısımı yavaşlayan 4 embriyodan birisi gelişimi hızlandı ve 6. güne kadar geldı çok iyi kalıtede mebrıyo oldu... Ama iyi olan embriyolarımdan birtaneside 5. günde gelısımı durdu... Yane herseyi 5. gün belırlıyor sen içini ferah tut senın durumun gayet ıyıKızlar dayanamadım aradım. 7 embriyonun 2 sinin gelişimi yavaşmış bugün 13-14 hücre beklerken 9-10 hücreliymiş. Ama diğer 5 tanesi günü ile uyumlu dedi. Yarın 1 tanesi transfer edilecek kalanını dondurmanızı önericez dediler. Yarın inşallah daha güzel haberler veririz dedi. Şimdi size sormak istediğim bu gelişimi yavaşlayanlar yarın atak yapabilir mi? Hiç bu durumu yaşayan var mı?
Merhaba. Geçmiş olsun.Arkadaşlar merhaba... Ben sizlere bir şey sormak istiyorum benim 5. Denemem olacak ama bir türlü karar veremiyorum.... ist a gitmek beni çok zorluycak ama bi şekilde gitmeyi düşünüyorum... benim rahmimde yapışıklık var ark lar bundan önceki tedavimde gürgan klinikte oldum ankarada.... ist da bi kaç merkez var beni düşündüren karar veremiyorum..... sizce yücel karaman mi Semra Hanım mi... görüşlerinizi merak ediyorum....
Kesin transfer var yani. Hayırlısı olsun. Hiç belli olmaz iyi görünen gerileyebiliyor yavaşlayan atağa geçip yetişiyor.inşallah sana yetecek kadar sağlıklı kaliteli güzel güzel embriyoların olsun.Kızlar dayanamadım aradım. 7 embriyonun 2 sinin gelişimi yavaşmış bugün 13-14 hücre beklerken 9-10 hücreliymiş. Ama diğer 5 tanesi günü ile uyumlu dedi. Yarın 1 tanesi transfer edilecek kalanını dondurmanızı önericez dediler. Yarın inşallah daha güzel haberler veririz dedi. Şimdi size sormak istediğim bu gelişimi yavaşlayanlar yarın atak yapabilir mi? Hiç bu durumu yaşayan var mı?
Saol cnm inşallahcnm emre bey bende opuya girmişti çok pozitif bir doktor. Memorialın tüm doktorları çok iyidir hayırlı olsun randevun
İlk görüşmesi adete denk gelip hemen başlayanlar da var, farklı durumlardan ötelenen de. Bu tamamen sizin durumunuza bağlı. Mümkün olduğunca hazır olursa elinizde tahliller rahim filmi falan eski dosyalarınız sonuçlarınız sıkıntı çıkmaz başlarsınız inşallah.İstanbul dışından gelen arkadaşlar nasıl yaptınız acaba,tedavi boyunca İstanbul da mı kaldınız yoksa gidip geldiniz mi,bi de tedaviye hemen başlanıyor mu,ilk görüşmeden 5 gün sonra adet günüm,o ay başlanır mı,istenen tahliller çıkar mı hemen
Biz otelde kaldık gidip gelemezsiniz çünkü 3günde bir muayene oluyor. Ben de ilk gittiğimde adetime 4 gün vardı testlerim normaldi ne zaman adet diye sordular dört beş gün sonra dedim başlamak istiyorum dedim onlarda uygun gördü adetim 2.günü başladıkİstanbul dışından gelen arkadaşlar nasıl yaptınız acaba,tedavi boyunca İstanbul da mı kaldınız yoksa gidip geldiniz mi,bi de tedaviye hemen başlanıyor mu,ilk görüşmeden 5 gün sonra adet günüm,o ay başlanır mı,istenen tahliller çıkar mı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?