Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay transfer mi olacak ne olur ama ne olur güzel haber ver burdan sen laporoskopi olabilir demiştin neden dondurup transfer etmiyorlar acaba ?her neyse çok heyecanlı :)

AYYyy çok heyecanlııı ne güzel yarın bir transfer var he harika heyecanla gün sayıcaz hakkında hayırlısı olsun kuzum her şey güzel olacak Allahın izniyle

Cnm hangi testleri orda yaptırdın

AYYyy çok heyecanlııı ne güzel yarın bir transfer var he harika heyecanla gün sayıcaz hakkında hayırlısı olsun kuzum her şey güzel olacak Allahın izniyle
Heyecanlar hep karıştı şimdiye kadar kaç yumurta toplanacak diye bekledik. Kaçı döllenicek dedik. Şimdi sıra gün saymaya geldi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.

Heyecanlar hep karıştı şimdiye kadar kaç yumurta toplanacak diye bekledik. Kaçı döllenicek dedik. Şimdi sıra gün saymaya geldi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.
Evet ya seninki bide çabuk oldu ne güzel keisntisiz sekteye uğramadan tamamladın sayılır Allahın izniyle doğumuna gün sayıcaz burada :)

Evet canım opudan sonra rahim filmi demişlerdi ona göre karar verilecekti laporoskopiye. Belki daha az yumurta olsaydı öyle derlerdi bilmiyırum ki. Embriyolog dedi bana transferiniz olcak diye. Belki ellerinde 7 tane var diye birini denemek istediler. Hiç bir fikrim yok. Hayırlısı artık.

Embriyolog transfer olacağını söyledi. Değişebilir mi bilmiyorum. Yada bu transfere kim karar veriyor. Ama dünde perşembe günü transferiniz olabilir dedi bugün de yarın olacak size saat bilgilerini verecek arkdaşlar dedi.

Cnm hangi testleri orda yaptırdın
Ben oraya rahim filmi fsh lh e2 prolaktin tsh insülin gibi testlerimi götürdüm onlar benden rubella hiv anti hiv antı hbs gibi testler istedi onları devlet hastanesinde yaptırdım amh ve trombofilin ve spermiogram testlerini de memorialde yaptırdık spermiogram vardı ama tekrar kendi hastanelerinden istediler

Kızlar bugün kontrolüm vardı sabah erkenden çok çabuk bitti işimiz pek kimse yoktu
Neyse muayeneme emre beyi yazmışlardı ve bugünde o baktı ayrıca Semra hanım da girdi muayeneye öncelikle emre beyi çok beğendim yaklaşımı net konuşmaları olarak iyiydi doğrusu
Semra hanım da değerkendirdi 225uı 375 uı çıkardı yeterli gelmedi diye birde başka bir iğneye daha başlattı emre bey 5 yumurtamın olduğunu ve az olduğunu söyledi daha artmazmış moralim bozuldu ama benim yaşım 38 ona göre değerlendirme yapın dedim öyle mi daha genç gösteriyorsunuz o zaman normal dedi azıcık moralim düzeldi sonra Semra hanım sayının iyi olduğunu önemli olan sağlıklı olması dedi ikisi de pozitifdi ve bizede geçti ama eğitim odasındaki hemşire bayan sanırım sabah gerginliğini atamamış bizede biraz yansıttı bu hiç hoşumuza gitmedi

Tmm cnm spermiyogram aynı gün çıkıyo mu sonucu,srn transfer oldun mu

Canım bazı hemşireler öyle olabiliyor hiç takma . Pozitif ol iltifat da almışsın bu arada :) bence de sayıdan çok kalite önemli inşallah hepsi kaliteli olur

Tmm cnm spermiyogram aynı gün çıkıyo mu sonucu,srn transfer oldun mu
Spermiogram aynı gün değil ama ertesi gün falan çıktı erken çıkmıştı amh 3 gün sonra çıktı.transfer olmadım hafif ohss oldum 2ay rahim dinlendirme olacak ilk adetim yeni bitti diğerini olunca artık daha baya var yani

Kızlar kasıklarımda zaman zaman ağrı ve çekilme oluyor bu normal mi diğer tedavilerimde çok yoktu ağrım

Kediligelin hiç canını sıkma. Embriyoloğun kendi kararı olacak bir durum değil bu. Ekip kararıdır mutlaka. Eğer tüplerde rahimde tutunmaya engel olacak ciddi bir sıkıntı olma ihtimali olsaydı transfer etmezlerdi.
Hadi hayırlısı maşallah hızlı ilerledi senin süreç sonucu da güzel olur inşallah

Kediligelin tatlım hadi hayırlısı inşallah..
Transfer olumlu olur da inşallah laparoskopi ye gerek kalmaz kistler de doğumla gider kendiliğinden inşallah :)

Kalanları da sırasıyla yaparsın oh ne güzel ay inşallah. . Sayı da gayet güzel içini ferah tut tatlım.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım senden kaç yumurta toplanmıştı ne güzel tedavini olduğun ay transfer oluyorsun ohss olamadın

Kızlar erkek Dr larin çoğu benim muayeneme girdi diyebilirim emre bey hariç. . Niyeyse hep bana erkek Dr denk geldi semra hanım haricinde.

Ama yücel beyi soranlara gayet iyi diyebilirim malum bende pek birşey görünmüyordu ama yücel bey kendinden emin şekilde bana da güven verdi .. zaten ekip işi gerekli gördüğün de semra hanım zaten kendisi girmek istiyor muayeneye.

İlk randevu kesinlikle semra hanıma olmalı diğerleri de kimde rahat ediyorsanız o olmalı bence . Çünkü arka plandan takip ediyor semra hanım o yüzden ben pek takılmadım diğer kontrollere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…