Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim ilk görüşmede yaptılar canım. Opuda bişi yapılmadı.
CANım bana da ilk görüşmede plstik spekulum taktılar ama katater ölçüsü aldılar mı anlamadım 1 dk bile durmadı içimde taktı bi şey yaptı çıkardı :))) ben heyecandan ve korkudan soramadım bile naptınız diye inşallah benden de ölçü almışlardır.

:) :) :) almışlardır herhalde

:) :) :) almışlardır herhalde
İnşallah ya hiç hoşlanmıyorum o aletten zırt pırt takmasınlar :) muayenede de baya zorlandım fırat hoca diyo ki çiğdemcim sen vajinusmus falan mısın ? Dedim hocam yok ama çok utanıyorum bakmadan yapamaz mısınız :))) nasıl gülüyo adam :) ama çok tatlıydı ya çok rahatlattı beni

. Almışlardır canım.bende önce unutmuşlardı sonra akıllarına geldi telaşlandılar semra hoca gelmeden çabum alalım çok kızar falan dediler. Semra hanım mutlaka istiyormuş onu. Yani ölçü almışlardır.

İnşallah öyledir canım bir dahaki gittiğimde sorucam

Kızlar bişi sorcam size. Nickimden de anlaşılacağı üzere kedilerle baya bi yakınım uzun zamandır kedi annesiyim. Sokataki canlarlada yakınımdır hasta vs diye düşünmem severim. Bu toxosplasma testi gebelikte mi yapılır yoksa gebelik öncesi yapılması gerekir mi bileniniz var mı acaba?

Bana hamilelik sonrası yapmışlardı

bana o dediğinizden hiç yapmadılar ilk muanede mı yapıyorlar

şimdi hatırladım benden de aldılar, hatta almadan önce demiştim aşılama yapan doktor çok zorlandı rahim ağzının dar olduğunu söyledi dedim . Hemen yaptılar 2-3 kez birsey soktular sonunda uygun olanı bulduk sızın rahim ağzınız gerçekten darmış dedi. Bir sorun olurmu dedım yok önemlı birsey değil yapısal bir sorun bazıların dar bazıların geniş olur dedi ...

selamm , istediğin zaman yaptırabilirsin normalde hamile olmasan da yapılmalı çiğ et ve kedi dıskısından bulaşıyor . kedisi olan herkesin yaptırması lazım bende en kısa zamanada yaptırıcam .

Bana da ilk görüşmede embriyo transferi denemesi yapıyoruz dedi ilk denemede bir kaç saniyede oldu iyi dediler. embriyo bizim için çok değerli doğru yere gittiğinden emin olmalıyız diye. Diğer 2 tüp bebekte hiç böyle birşey yapılmadı gerçekten iyi bir merkez olduğunu orda düşünmeye başlamıştım.

Bana da ilk görüşmede embriyo transferi denemesi yapıyoruz dedi ilk denemede bir kaç saniyede oldu iyi dediler. embriyo bizim için çok değerli doğru yere gittiğinden emin olmalıyız diye. Diğer 2 tüp bebekte hiç böyle birşey yapılmadı gerçekten iyi bir merkez olduğunu orda düşünmeye başlamıştım.

Bende de yaptılar hatta ilk çok acıdı bu olduğunu söylemedi bi iki dk sürdü sürmedi tamam diyip çıkardı keşke söyleseydi çünkü canımı acitmisti

Arkadaşlar günaydın. Yaptıran arkadaşlardan bilgi almak istiyorum şu gen testleri trombofililer falan üniversite hastanesinde yaptırırken girişimizi hangi poliklinşkten yapıcaz. Kadın doğum mu endokrin mi?

arkadaşım bana her tüp bebek için ilaç kullanmaya başlayacağım zaman doktorum yaptırır ,
devlet hastaneleri yapıyor ben süleymaniyede yaptırıyorum istanbulda yaşıyorum zaten orası kadın doğum ve çocuk hast olduğundan doktorlar böyle şeylere alışkın
normalde birazcık pahalı bir test , torch testleri diye geçer toxoplazma IGG , toxoplazma IGM
Ben 4. defa ilaç kullanıyorum her kullanınımım da toplama gününden önce bu testleri önlem olarak yaptırır doktorum
hatta rubella , anti hbs , anti hiv
bunlarıda yaptırır eşimede bana da

Merhaba; bende rubella, anti hbs ,hiv leri yaptırdjm ama toxoplasmayı hiç yaptırmamıştım. Bugün transferim var gittiğimde doktora sormalıyım sanırım. Çok teşekkür ederim.

çünkü hem toplamada hem transferde bana yaptırdılar bu tahlilleri sanırım toplamada çıkarsa transfere kadar tedavi etmek için onu bilmiyorum :)

Arkadaşlar günaydın. Yaptıran arkadaşlardan bilgi almak istiyorum şu gen testleri trombofililer falan üniversite hastanesinde yaptırırken girişimizi hangi poliklinşkten yapıcaz. Kadın doğum mu endokrin mi?
Kadın doğumda Trabzondasın değil mi Çiğdem Fakültenin kadın doğum poliniklerinde yaptırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…