Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım hastaneden yazdırılır diye söylendiğini söylesen ya da ne bileyim yazan bir doktora alsan kaydını çünkü ben çok rahat yazdırdım hatta bir kere 5 kutu birden yazdı bana doktor çok sağolsun
cnm sen şanslısın bazı doktorlar böyle gıcıklık yapıyor zaten receteyle gittim tüp bebek tedavisi görüyorum dedım kadın doğumcuya yazdırman gerekıyor ben yazamıyorum dedı... yarın kadın doğumcudan randevu alıp yazdiracagım... sgk ile fve özel fiyatları ne kadar bu jelın ne kadar fark var?

yok cnmm yaaa ben yazamam diyor sinir oldum
Merhaba evet saglik ocagi yazmiyor malesef kadin doğum dr cik o hemen yaziyor sonra ılaç bitince sağlık ocagi devamini yazar ama once kadın dogum uzmanina yazdir bende ilk tedavimde senin gibi gittim yazamam dedi para ile almistim ama ikincide akillandim ......

Canım semra hoca gerçekten mükemmel biri işin ehli diyebilirm ben de 4. Tedavime memorialda yaptırmaya karar verdk ve adanada kalktk gittik istanbula evt sıkıntakip ediorlar ve gerçekten titizlikle yapıorlar işlerini ön görüşme yapabilirsin ve kafana yatarsa başlars tedavine biz öyle karatlaştrdk eşimle görüşme de olumlu geçti bizim için ohss olmama sözünü almıştm gerçktn sadece 1 gün çok kötü oldm onun dışında çok iyiym bugun 5. Günüm opum yapılalı 5 gün oldu acıbadem de yaptırmştm daha önceki tedavini şiddetli ohss oldum ve canımdan oluordn m bu hastane de herşyn önlemini alıorlr ilgililer labaratuvarı da iyi doktorlrda iyi iniallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız

Canım biz ev kiraladık günlük kiralık evler var sıkı takip ediorlr o yüzden kalmak en mantıklısı tedavi adetin 2. Günü başlıorsn adetin 12 günü en geç yumurtalarn toplanıor sonra iyiysen memleketine dönebilrisnz embyolar ile ilgili size bilgi veriorlr duruma göre transfer yapılıor yada donduruluor bir sonraki adette transfernz oluor bende opu olalı 5. Günüm embyolarm donduruldu ilk adetle histeroskobi olacğm sonraki adete de transferm olack

Arkadaşlar günaydın. Yaptıran arkadaşlardan bilgi almak istiyorum şu gen testleri trombofililer falan üniversite hastanesinde yaptırırken girişimizi hangi poliklinşkten yapıcaz. Kadın doğum mu endokrin mi?
canım ben genetik bölümü vardı hastanenin orda yaptırmıştm

Ohss yi atlatmana sevindim. Bugün senin embriyoların da 5.günü idi değil mi? Kaliteli kaliteli bol bol blastlarin dondurulmuştur inşallah.

Şu an 118 tl kutusu. Sana test gününe kadar 2 kutu lazım. Yazdırırsan 50-60tl civarı bişey ödersin 2 kutu için . Hamile kaldıktan sonra sisteme girince zaten fazla fazla yazarlar o zaman aile hekimi de yazar sanırım sıkıntı olmaz.

kızlar jeli sağlık ocagı ve semt polinikliği yazmıyor rapor lazım diyorlar ne yapmam gerekıyor ?
Canım kaçıncı gün bugün senin sabah akşam esfortem mi kullanıyorsun sadece bir dahanki randevun ne zaman memorialde mi takiplerini yaptırıyorsun. Bir de adet 2. Günü sabah ilacı alarak mı gittin hastaneye yoksa muayeneden sonra mı aldın o gün kaç doz aldın. Benim bugün 28. Gün bakalım ne zaman adet olurum

Canım normalde bir kutusu 105 tl iken 15 tl civarına geliyor bir kutusu. Pardon yanlış yazdım tanesi 20-25. Tl. Çünkü 6 kutusuna 100 küsür vermiştim balım

Evett kızlar transfer bitti oda da dinleniyorum hala. 3AA embriyo konuldu 1 tane. Buna biraz üzüldüm aslında ama embriyologta sevinç hanımda gayet iyi olduğunu söyledi. Yada yüz ifademi görünce teselli etmek isteiler bilmiyorum. Dondurulacak embriyolarda belli değil henüz 1 tane dondurulmaya aday var dediler ona da üzüldüm. Allah 'tan hayırlısını diliyorum. Destek olan tüm arkdaşlarımdan Allah razı olsun diyorum. İnşallah hepimizim güzel haberleri olur.

Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun sana bebişin sayılara takılıp moral bozma benimde bir tanesi 2AB olduğu söylediler niye öyle kalitesiz mi dedim yok dediler blast olmuşsa yeterli kalitededir dediler ve şans aynı dediler dondurdular onu da

Cnm Merhaba bugün 5. Günüm ayin 28'de randevum var . İlaçları muaneden sonra aldım kullandım. 3 doz estrofem kullanıyorum birde günde 1 tane folidence. Ben 35. Günde adet oldum gecikirse telaslanma

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim, hiç üzülme sakın kafana takma allahın izniyle bebeğin sana sımsıkı tutunacaktır. içimden öyle geçti, benim içimden geçerler gerçek olur :)

Cnm Merhaba bugün 5. Günüm ayin 28'de randevum var . İlaçları muaneden sonra aldım kullandım. 3 doz estrofem kullanıyorum birde günde 1 tane folidence. Ben 35. Günde adet oldum gecikirse telaslanma
Kızlar tedavi boyunca hastaneden sağlık raporu alabiliyor muyuz

Adetin 2. Günü de 3 doz mu aldın canım yani 3 nü de aynı anda mı

İnşallh canım yaaa inşallah içine doğan gerçek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…