Canım hastaneden yazdırılır diye söylendiğini söylesen ya da ne bileyim yazan bir doktora alsan kaydını çünkü ben çok rahat yazdırdım hatta bir kere 5 kutu birden yazdı bana doktor çok sağolsunyok cnmm yaaa ben yazamam diyor sinir oldum
cnm sen şanslısın bazı doktorlar böyle gıcıklık yapıyor zaten receteyle gittim tüp bebek tedavisi görüyorum dedım kadın doğumcuya yazdırman gerekıyor ben yazamıyorum dedı... yarın kadın doğumcudan randevu alıp yazdiracagım... sgk ile fve özel fiyatları ne kadar bu jelın ne kadar fark var?Canım hastaneden yazdırılır diye söylendiğini söylesen ya da ne bileyim yazan bir doktora alsan kaydını çünkü ben çok rahat yazdırdım hatta bir kere 5 kutu birden yazdı bana doktor çok sağolsun
Merhaba evet saglik ocagi yazmiyor malesef kadin doğum dr cik o hemen yaziyor sonra ılaç bitince sağlık ocagi devamini yazar ama once kadın dogum uzmanina yazdir bende ilk tedavimde senin gibi gittim yazamam dedi para ile almistim ama ikincide akillandim ......yok cnmm yaaa ben yazamam diyor sinir oldum
Canım semra hoca gerçekten mükemmel biri işin ehli diyebilirm ben de 4. Tedavime memorialda yaptırmaya karar verdk ve adanada kalktk gittik istanbula evt sıkıntakip ediorlar ve gerçekten titizlikle yapıorlar işlerini ön görüşme yapabilirsin ve kafana yatarsa başlars tedavine biz öyle karatlaştrdk eşimle görüşme de olumlu geçti bizim için ohss olmama sözünü almıştm gerçktn sadece 1 gün çok kötü oldm onun dışında çok iyiym bugun 5. Günüm opum yapılalı 5 gün oldu acıbadem de yaptırmştm daha önceki tedavini şiddetli ohss oldum ve canımdan oluordn m bu hastane de herşyn önlemini alıorlr ilgililer labaratuvarı da iyi doktorlrda iyi iniallah hepimiz pozitif sonuçlar alırızArkadaşlar merhaba... Ben sizlere bir şey sormak istiyorum benim 5. Denemem olacak ama bir türlü karar veremiyorum.... ist a gitmek beni çok zorluycak ama bi şekilde gitmeyi düşünüyorum... benim rahmimde yapışıklık var ark lar bundan önceki tedavimde gürgan klinikte oldum ankarada.... ist da bi kaç merkez var beni düşündüren karar veremiyorum..... sizce yücel karaman mi Semra Hanım mi... görüşlerinizi merak ediyorum....
Canım biz ev kiraladık günlük kiralık evler var sıkı takip ediorlr o yüzden kalmak en mantıklısı tedavi adetin 2. Günü başlıorsn adetin 12 günü en geç yumurtalarn toplanıor sonra iyiysen memleketine dönebilrisnz embyolar ile ilgili size bilgi veriorlr duruma göre transfer yapılıor yada donduruluor bir sonraki adette transfernz oluor bende opu olalı 5. Günüm embyolarm donduruldu ilk adetle histeroskobi olacğm sonraki adete de transferm olackİstanbul dışından gelen arkadaşlar nasıl yaptınız acaba,tedavi boyunca İstanbul da mı kaldınız yoksa gidip geldiniz mi,bi de tedaviye hemen başlanıyor mu,ilk görüşmeden 5 gün sonra adet günüm,o ay başlanır mı,istenen tahliller çıkar mı hemen
canım ben genetik bölümü vardı hastanenin orda yaptırmıştmArkadaşlar günaydın. Yaptıran arkadaşlardan bilgi almak istiyorum şu gen testleri trombofililer falan üniversite hastanesinde yaptırırken girişimizi hangi poliklinşkten yapıcaz. Kadın doğum mu endokrin mi?
canım transferin nasıl geçti? inşallah pozitif haberlerini alırızCanım benim Allah hepinizden razı olsun. Saatler kaldı bende heyecanlıyım. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için.
Kadın doğumdan randevu alıp yazdırdım ben hepkızlar jeli sağlık ocagı ve semt polinikliği yazmıyorrapor lazım diyorlar ne yapmam gerekıyor ?
Ohss yi atlatmana sevindim. Bugün senin embriyoların da 5.günü idi değil mi? Kaliteli kaliteli bol bol blastlarin dondurulmuştur inşallah.Canım semra hoca gerçekten mükemmel biri işin ehli diyebilirm ben de 4. Tedavime memorialda yaptırmaya karar verdk ve adanada kalktk gittik istanbula evt sıkıntakip ediorlar ve gerçekten titizlikle yapıorlar işlerini ön görüşme yapabilirsin ve kafana yatarsa başlars tedavine biz öyle karatlaştrdk eşimle görüşme de olumlu geçti bizim için ohss olmama sözünü almıştm gerçktn sadece 1 gün çok kötü oldm onun dışında çok iyiym bugun 5. Günüm opum yapılalı 5 gün oldu acıbadem de yaptırmştm daha önceki tedavini şiddetli ohss oldum ve canımdan oluordn m bu hastane de herşyn önlemini alıorlr ilgililer labaratuvarı da iyi doktorlrda iyi iniallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Şu an 118 tl kutusu. Sana test gününe kadar 2 kutu lazım. Yazdırırsan 50-60tl civarı bişey ödersin 2 kutu için . Hamile kaldıktan sonra sisteme girince zaten fazla fazla yazarlar o zaman aile hekimi de yazar sanırım sıkıntı olmaz.cnm sen şanslısın bazı doktorlar böyle gıcıklık yapıyor zaten receteyle gittim tüp bebek tedavisi görüyorum dedım kadın doğumcuya yazdırman gerekıyor ben yazamıyorum dedı... yarın kadın doğumcudan randevu alıp yazdiracagım... sgk ile fve özel fiyatları ne kadar bu jelın ne kadar fark var?
Canım kaçıncı gün bugün senin sabah akşam esfortem mi kullanıyorsun sadece bir dahanki randevun ne zaman memorialde mi takiplerini yaptırıyorsun. Bir de adet 2. Günü sabah ilacı alarak mı gittin hastaneye yoksa muayeneden sonra mı aldın o gün kaç doz aldın. Benim bugün 28. Gün bakalım ne zaman adet olurumkızlar jeli sağlık ocagı ve semt polinikliği yazmıyorrapor lazım diyorlar ne yapmam gerekıyor ?
Canım normalde bir kutusu 105 tl iken 15 tl civarına geliyor bir kutusu. Pardon yanlış yazdım tanesi 20-25. Tl. Çünkü 6 kutusuna 100 küsür vermiştim balımcnm sen şanslısın bazı doktorlar böyle gıcıklık yapıyor zaten receteyle gittim tüp bebek tedavisi görüyorum dedım kadın doğumcuya yazdırman gerekıyor ben yazamıyorum dedı... yarın kadın doğumcudan randevu alıp yazdiracagım... sgk ile fve özel fiyatları ne kadar bu jelın ne kadar fark var?
Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun sana bebişin sayılara takılıp moral bozma benimde bir tanesi 2AB olduğu söylediler niye öyle kalitesiz mi dedim yok dediler blast olmuşsa yeterli kalitededir dediler ve şans aynı dediler dondurdular onu daEvett kızlar transfer bitti oda da dinleniyorum hala. 3AA embriyo konuldu 1 tane. Buna biraz üzüldüm aslında ama embriyologta sevinç hanımda gayet iyi olduğunu söyledi. Yada yüz ifademi görünce teselli etmek isteiler bilmiyorum. Dondurulacak embriyolarda belli değil henüz 1 tane dondurulmaya aday var dediler ona da üzüldüm. Allah 'tan hayırlısını diliyorum. Destek olan tüm arkdaşlarımdan Allah razı olsun diyorum. İnşallah hepimizim güzel haberleri olur.
Cnm Merhaba bugün 5. Günüm ayin 28'de randevum var . İlaçları muaneden sonra aldım kullandım. 3 doz estrofem kullanıyorum birde günde 1 tane folidence. Ben 35. Günde adet oldum gecikirse telaslanmaCanım kaçıncı gün bugün senin sabah akşam esfortem mi kullanıyorsun sadece bir dahanki randevun ne zaman memorialde mi takiplerini yaptırıyorsun. Bir de adet 2. Günü sabah ilacı alarak mı gittin hastaneye yoksa muayeneden sonra mı aldın o gün kaç doz aldın. Benim bugün 28. Gün bakalım ne zaman adet olurum
Evett kızlar transfer bitti oda da dinleniyorum hala. 3AA embriyo konuldu 1 tane. Buna biraz üzüldüm aslında ama embriyologta sevinç hanımda gayet iyi olduğunu söyledi. Yada yüz ifademi görünce teselli etmek isteiler bilmiyorum. Dondurulacak embriyolarda belli değil henüz 1 tane dondurulmaya aday var dediler ona da üzüldüm. Allah 'tan hayırlısını diliyorum. Destek olan tüm arkdaşlarımdan Allah razı olsun diyorum. İnşallah hepimizim güzel haberleri olur.
Kızlar tedavi boyunca hastaneden sağlık raporu alabiliyor muyuzCnm Merhaba bugün 5. Günüm ayin 28'de randevum var . İlaçları muaneden sonra aldım kullandım. 3 doz estrofem kullanıyorum birde günde 1 tane folidence. Ben 35. Günde adet oldum gecikirse telaslanma
Adetin 2. Günü de 3 doz mu aldın canım yani 3 nü de aynı anda mıCnm Merhaba bugün 5. Günüm ayin 28'de randevum var . İlaçları muaneden sonra aldım kullandım. 3 doz estrofem kullanıyorum birde günde 1 tane folidence. Ben 35. Günde adet oldum gecikirse telaslanma
İnşallh canım yaaa inşallah içine doğan gerçek olur.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim, hiç üzülme sakın kafana takma allahın izniyle bebeğin sana sımsıkı tutunacaktır. içimden öyle geçti, benim içimden geçerler gerçek olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?