Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kadın doğumda Trabzondasın değil mi Çiğdem Fakültenin kadın doğum poliniklerinde yaptırabilirsin
Evet canım trabzondayım. Merkeze sordum yaklaşık 2000 tl falan dediler biraz pahalı geldi bize. Şimdi ben kadın doğumdan sıra alıp gitsem bunları yaptırmak istiyorum desem hemen yapıyorlar dimi sorun çıkarmıyolar ?

Ben ordu eğitim araştırmada yaptırdım tüp bebek için dedim ailede kalp rahatsızlığı çok var bu yüzden istendi dedim hemen yaptırdım 10 gün sonra çıktı

Fakültede randevu sistemi yok biliyosundur saat 7 de oraya gidip sıra almak gerekiyor istersen Numuneden randevu al orası daha rahat daha az hasta var

Fakültede randevu sistemi yok biliyosundur saat 7 de oraya gidip sıra almak gerekiyor istersen Numuneden randevu al orası daha rahat daha az hasta var
Aa numunede yapıyor mu orası olsa daha iyi dediğin gibi fakulte aşırı yoğun. Ben 1 ay sonra falan çıkıyor sanıyordum 10 günse süper.. bugün fiyat aldım tüp bebek 6800 dediler tüp ameliyatı 6500 tl embriyo dondurma işlemleride 2000 civarıymış e bide ilaçlr var tabi sanırım 20 bini bulacak ama olsun napalım Rabbim yeter ki ol desinde olsun... borç bir şekilde ödenir. Bir şey sorucam şu yumurta takibi olayını trabzonda yaptırsam olur mu

cnm bence doğru olmaz sonuçta memoridekı doktorlar tecrübelı ne kadar yumurta , nasıl gelışiyor anlıyor ve ona göre bazen ilacın dozunu değiştiriyorlar... Sıradan kadın doğumcular çok genel bakıyorlar... uzakta olan arkadaşlar yumurta toplanana kadar istanbulda kalıyor eğer dondurulacaksa o zaman gidiyor... yinede sen bilirsin

Canım benim Allah hepinizden razı olsun. Saatler kaldı bende heyecanlıyım. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için.

Doğru söylüyosun canım sırf bu yüzden tedavim aksasın istemem ya rapor alırım ya da çıkıcam işten napalım zaten yumurta takibi 1 hafta falan sürüyo sanırım. Birde bi şey dicem ben merkezdeyimde bi bayan emre beye randevu almış emre beyin toplantısı çıkmış muayene edemicekmiş kadın baya sinirlendi her gelmem de farklı bir doktor oluyo hepsine kendimi tanıtmak zorunda kalıyorum her defasında randevu alıyorum ama hiç randevu aldığım doktor muayene etmiyo o zaman niye randevuyla doktor ismi veriyosunuz dedi bende biraz gerildim açıkcası. Ekip işi bu doğru ama her defasında başka doktor da zor olsa gere

Her doktora kendini tanıtmıyorsun ki dosyan var dosyana bakıyorlar durumu ne bilmiyorum ama banada farklı doktorlar girdi gönül hanım yücel bey sevinç hanım ama hiç birene kendimi atlatmadım. Ki yücel bey muaynesinde gördüğü bişeyden emin olamayınca not düşürdü dosyama ertesi günü semra hanım çağırdı o baktı. Bana da sanki farklı gözlerin bakması daha iyi gibi geliyor birinin görmediğini diğeri görebilirmiş gibi.

Canım yumurta takibi 2 günde bir oluyor gidip gelmek çok zor ve maliyetli orda kalmalısın 13-14 gün. otel fiyatları iyi 100-150 TL arası. Tüp ameliyatı nedir canım niye olucaksın

Canım yumurta takibi 2 günde bir oluyor gidip gelmek çok zor ve maliyetli orda kalmalısın 13-14 gün. otel fiyatları iyi 100-150 TL arası. Tüp ameliyatı nedir canım niye olucaksın
Yok canım ailem burada zaten eğer öyle olursa ailemin yanında kalırımda işte izin alması mesele diye işten çıkmam gerekir diye düşündüm. Tüpümde sıvı varmış canım eğer ameliyat olmazsam embriyo tutunamazmış tutsada düşük olurmuş bu ameliyat şart dedi semra hanımcım

Doğru söylüyorsun her farklı göz farklı bir bilgi daha sistematik ilerletir işleri. Kadın öyle bağırınca bende gerildim dedim noluyo ya:)

cnm malesef olabılıyor farklı doktorlar ellerınden gelenı yapıyorlar ama yoğun bir merkez böyle değişikliklere alışmamız lazım sanırım kadın da biraz abartmış her defasında kendisini tanıtmasına gerek yok kı dosyasında hersey yazıyor. Bana genellıkle hep gönül hanım girdi sadece yumurta takıbınde son kontrolu sevinç hanım yaptı o zamanda gönül hanım izindeydi... Birde bu son kontrolümde hiç tanımadığım, asistan ve doktor girdi. Sonra kı randevuyada yine gönül hanıma almak istedim ama yıllık izne çıkıyormuş o hafta sevınç hanıma yazdılar.... Bende son kontrolümde gerıldım ama derdimi zehra hanıma anlattım orda kı kimseyi germeye hakkım yok öyle tiplerede sinir oluyorum eğer bir sorun yaşıyorsan bunu insan ilişkilerindekı birisiyle paylaşırsın ve sorunun halolur. Gereksız yere kımsenın kımseye germeye hakkı yok... sende rahat ol canım genellıkle senın istediğin doktor oluyor ama izindeyse, toplantıdaysa yada çok acil bir operasyon çıktıysa yapılacak birsey yok anlayışlı olmak lazımmm her hastanede olabılecek durum bunlar...

cnm yıllık ıznın yok mu onu kullan

cnm yıllık ıznın yok mu onu kullan
Şuan yıllık izindeyim canım yöneticimle konuşucam rapor kabul ederlerde rapor götürcem idare edemeyiz derse yapacak bir şry yok ama tüm şansları değerlendiricem. Bu arada haklısın hastane elinden geleni yapıyor eğer sorun çıkarsa zehra hanımla konuşursun her helükarda yardımcı oluyor. Bende bir dahaki muayenemde ısrarla gönül hanım dicem inşallah aksilik çıkmaz

kızlar jeli sağlık ocagı ve semt polinikliği yazmıyor rapor lazım diyorlar ne yapmam gerekıyor ?

Merhaba benim bildigim opuda katater provasi yapilip not aliniyor ona gore transfer yapılıyor.
Benim tedavi asamasinda hic katater ile bakilmadi zaten izin vermezdim çünkü kendimi çok kasiyorum. Ama transferde hangi ruh haline giriyorsan dua tekbirle transferi bitiriyorum. Benim transferimi ilkini banu hanim vardi o yapti hic anlamadim 2. Yi sevinç hanım yaptı cok rahat gecti sonra semra hoca yapti onda kastim galba
Acikcasi benim memorielde 3 senem hatirlamiyorum ama belki bana yapmak istediklerinde hayir demis olabilirim cunku benim cok korkum vardi halen cok zor muayene oluyorum korkudan 2 yil smear testi yaptirmadim dr.un Elinde onu gorunce hemen kendimi topluyorum acikcasi transferde Allah bana guc veriyor bebegimi dusunup sadece dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…