Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım bendede var sigara Aminnnn.inşaAllah bakalım heyecanla bekliyorum canım... ilaçsız transfer nasıl oluyo canım ?

Benimde 6 haftalıktı benim kesilir gibi olmuştu 2 gündür bugün aktif kanama tekrar başladı yücel beye ne söylesem normal diyor ama içim pek rahat değil

Evet canım bendede var sigara Aminnnn.inşaAllah bakalım heyecanla bekliyorum canım... ilaçsız transfer nasıl oluyo canım ?
Dondurulmuş embriyom var 1 tane adetin 2. Günü kontrole gittim ilaçsız yapıcaz dedi rahim kendi kendinden kalınlaşması beklenicek.. yumların büyümesi eğer olursa çatlatma iğnesini takiben transfer olacakmış.. perşembe belli diye düşünüyorum. Yeteri kalınlığa ulaşmazsa iptal olacak bir sonra ki ay beklenecek

Hayırlı olsun cnmm neye göre karar verdiler ilaçsız olacağına acaba

Benimde 6 haftalıktı benim kesilir gibi olmuştu 2 gündür bugün aktif kanama tekrar başladı yücel beye ne söylesem normal diyor ama içim pek rahat değil
Tam bitti derken tekrar başlıyordu evet aynı şekilde. Azaldı birkaç güne biter diyordum ama ilk gün gibi geliyordu birden. Öyle birden de kesilecek inşallah, çok anormal bir duru m olduğunu sanmıyorum ben

Merhaba benimde sorum olacaktı cevaplarsanız çok memnun olurum, bizde semra hocaya randevu almayı ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz ve şimdi maddi açıdan birikim yapıyoruz bu süreçte hastaneye tedavi ücreti ne ödediniz ilaçlar hariç ne kadar tuttu bilgi verebilirmisiniz çok teşekkür ederim :)

Ben
Senin amh değerinle yaş kaç canım? Ve kaç yumurta toplanmıştı? Süreç nasıl ilerledi benimde amh düşük o yüzden merak içindeyim
Amh 0.02. Yaş 37.2 yumurta toplandı. 3.gün iyiydi durumları embriyoların fakat 5.gün blast olmamışlardı. Normalde pgt ye gönderileceklerdi ama blast aşamasına gelmedikleri için gönderilemedi. Transfer yapalım mı dediler. Tutma ihtimali çok düşüktü. Ama ben yine de şansımı deneyeyim dedim. Transfer edildi ikisi de fakat olmadı. Şimdi bugün görüşmeye gideceğim. Bu ayın sonunda başlayacağız inşallah

Ben cevaplayım ilk görüşme ücretsiz tüp bebek raporunuz varsa 5670 tl yoksa 7200 tl ilaçlarda 3000 tl tutar
Embriyonuzda kaç tane dondurulacaksa o kadar ödersiniz

Canım nar suyu iç rahmi kalınlaștırıyormuș. İbrahim Saraçoğlu söylüyor. Çocuğun tutunmasına yardımcı oluyormuş. Her gün bir bardak taze sıkılmış nar suyu

Hayırlı olsun cnmm neye göre karar verdiler ilaçsız olacağına acaba
Teşekkür ederim canım hiç bir fikrim yok.. normalde düzenli adet oluyorum belki o yüzden seçmiş olabilirler ya da benim embriyo mozaik ya günah daha fazla hormon almasın mı dediler ne dediler hiç bilmiyorum.. hayırlısı ne ise o olsun sizler kadar transfer heyecanım yok yani bile bile ettiricem.. kısmet bakalım.. Olmazsa aşşah sağlık versin Mart’ta yine topikteyim

cnm ben mayıs ayında ilk görüşmemi yaptım ve 6.400 liraya anlaştım temmuzda da tedaviye başladım ... şimdi 7.200 lira olmuş arkadaşların dediğine göre ... birde 800 lira trambofoli ve pıhtılaşma testi için ayrıyetten ücret ödedim.. 1.500 yakın ilaçlar tuttu... birde embriyo dondurma parası 3.000 küsür lira para ödedim... embriyo dondurma ve ilaçlar kişiden kişiye göre değişiyor... ama en azından 10.000 lira kenerda birikim olması gerekıyor maddi olarak zor bir süreç Allah kolaylık versin hepimize

Kızlar merhba öncelikle rabbim hayırlısını versin herkes için.donmuş transferm yaklaşk 21inde olcak üç gündür estrofm dye bi ilaç kullanyrm ishal normal mi genelde transfer zamanı kabzlk çekenleri duymştm da

Bende bugün adet oldum yarına randevu aldım sevinç hanıma gönül hoca izinliymiş bakalım hayırlısı bana ne denecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…