- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
kaç gün kaldı teste? Biliyorum çok zor beklemek aynı şeyleri yaşadım ama sabredin. Güzel haberler alıcaz inşallah.Işte bende bundan korkuyorum. Idrar testi yanıltıcı olabiliyor. Erken yapıp da bide çıkmazsa olmadi diye çok üzülürüm. En iyisi test gününü beklemek.
4 gün kaldı canım. Yarısından çoğu gitti. Bugün 5. Günüm. Ama sabretmek zor. Inş bebeğim annesine sımsıkı tutunmusturkaç gün kaldı teste? Biliyorum çok zor beklemek aynı şeyleri yaşadım ama sabredin. Güzel haberler alıcaz inşallah.
Göz açıp kapayıncaya kadar geçer 9 gün. Sonra 9 ayı sayarsın inşallah.Soruyu üzerime almışım pardon
Canım panik yapma inş geçecek. Bak kesede de bozulma yokmuş zaten. Bu tür lekelenmeler kırmızı ve çok yogun olmadığı sürece normal sayiliyor. Doktorunuz kimdi? Bide böyle acil durumlarda doktorunuzu cep numarasından mi arıyorsunuz yoksa hemşire hattı mı konuşturuyor?Kızlar pembe lekem geldii burda bi doktora gttm memorialdeki doktrumu aradık knştular iğne yaptı prgestan kesede bozulma yok dedi dua edn
9 gün kaldı. 14 gün sonra yaptırmam söylendi
Kızlar pembe lekem geldii burda bi doktora gttm memorialdeki doktrumu aradık knştular iğne yaptı prgestan kesede bozulma yok dedi dua edn
Yarım saatten fazla sürdü ulaşmamız ama sonunda aradı umut bey hemşireyi aradık onlar iletti hastası var çksn arycak dedi aradı ama uzun sürdü araması saçma geldi bu hali hastanenn snr oldm ama aradı snçta inşallah skıntı olmaz inşallahCanım panik yapma inş geçecek. Bak kesede de bozulma yokmuş zaten. Bu tür lekelenmeler kırmızı ve çok yogun olmadığı sürece normal sayiliyor. Doktorunuz kimdi? Bide böyle acil durumlarda doktorunuzu cep numarasından mi arıyorsunuz yoksa hemşire hattı mı konuşturuyor?
Saol cnm elimde olmadan bittim bgn allahm yardmcmz olsn çok kötü bi gün geçirdm ama çok şükür iyiymşTatlım arkadaş da yazmış normal yerleşme kanaması diyorlar ama insan görünce panik yapabiliyor haklısın geçmiş olsun . Yine de herzaman Dr gorunmekte fayda var iyi yapmışsın.
Şimdi msome sonucuna baktım grade 1 :0 çıkmış oda ayrı detaylı bişey bizde de sıkıntı hep morfoloji 6. Gün 3Aa transferim olmuştu ilk tedavimde yine 6. Gün 4aa transfer olmuştu tutmadı ikiside bu 4aa 6. Günde 4. Gün gelişimi demekmiş semra hanım 6. Güne embriyoları çok sevmiyoruz dedi inşâAllah bunlar güzel gelişirİnş güzel güzel sonuçlar alırsınız bnada öyle dedilr ama içeriğini karıştırmaya başlayınca canım çok sıkıldı. Amorf baş pin head fln ne oluyor dedim. Anlamıyıruz tabi sadece araştırıp duruyoruz ne görsek duysak hayal kırıklığı oluyor;( sizin haberinize çok sevindim. Güzel güzel gelişsinler mutlu sona ulaşın inş.
Bu MSOME hala uygulanan bir test mi nerde baktırdınız?Şimdi msome sonucuna baktım grade 1 :0 çıkmış oda ayrı detaylı bişey bizde de sıkıntı hep morfoloji 6. Gün 3Aa transferim olmuştu ilk tedavimde yine 6. Gün 4aa transfer olmuştu tutmadı ikiside bu 4aa 6. Günde 4. Gün gelişimi demekmiş semra hanım 6. Güne embriyoları çok sevmiyoruz dedi inşâAllah bunlar güzel gelişir
Merhaba benimde 1 embriyom 6.gun 4ab dediler ve pgtye gitti simdi bunu okuyunca açıkçası biraz uzuldum ve umudum azaldi ama yapacak başka hicbirsey yoktu bende pgtye tamam dedim.. hayirlisi artikŞimdi msome sonucuna baktım grade 1 :0 çıkmış oda ayrı detaylı bişey bizde de sıkıntı hep morfoloji 6. Gün 3Aa transferim olmuştu ilk tedavimde yine 6. Gün 4aa transfer olmuştu tutmadı ikiside bu 4aa 6. Günde 4. Gün gelişimi demekmiş semra hanım 6. Güne embriyoları çok sevmiyoruz dedi inşâAllah bunlar güzel gelişir
İnşâAllah canım hepimizin sağlıklı evlatları olsunBu MSOME hala uygulanan bir test mi nerde baktırdınız?
Benim de araştırmalarımda karşıma çıktı ama yeni bir bilgi uygulama göremedim bu konuda. Memorial ın sitesinde ve daha önce tedavi görenlerde bakılmış onun için dikkatimi çekti.
İnşallah güzel kaliteli embriyolarınız olur size evlat olur.
Olumsuz düşünme daha kötü gelişenler bile tutuyor herşey nasip bu işlerde ben pgtye gönderemedim tedaviye bile zor denkleştirdik aslında Euro fertil tüp bebek merkezinde dondurulmuş 3 embriyom vardı embriyoskop ile cdye aktarılmıştı semra hanıma gösterdim o öyle söyledi en güzeli 5. Gün demişti yinede Allah büyük nasip etsin hayırlısıyla anne olmayı hepimizeMerhaba benimde 1 embriyom 6.gun 4ab dediler ve pgtye gitti simdi bunu okuyunca açıkçası biraz uzuldum ve umudum azaldi ama yapacak başka hicbirsey yoktu bende pgtye tamam dedim.. hayirlisi artik
Olumsuz düşünme daha kötü gelişenler bile tutuyor herşey nasip bu işlerde ben pgtye gönderemedim tedaviye bile zor denkleştirdik aslında Euro fertil tüp bebek merkezinde dondurulmuş 3 embriyom vardı embriyoskop ile cdye aktarılmıştı semra hanıma gösterdim o öyle söyledi en güzeli 5. Gün demişti yinede Allah büyük nasip etsin hayırlısıyla anne olmayı hepimize[/QUOTE
Amin insallah ... bende 6.embriyomdan umutlu olmak istiyorum çünkü 4.gun bana grade 4 dendi yani 5.gunu gormez muhtemelen pgt yapamiz dendi ama o direndi ve simdi 6.gun 4ab kalite bir embriyom olustu ve pgt ye gitti ben inaniyorum va Allah'a dua ediyorum ki saglam gelcen ve beni birakmayacak. Allah hepimize o guzel günleri göstersin insallah.
Anladım. Didik didik ettim kk da bu konuda yazılmış mesajları ama 2014 falandı yeni şeyler görmedim. Sitedeki yazının da tarihi olmayınca son zamanlarda da hiç bahsi geçmeyince... Opuda grade1 çıkmıştır inşallah. Sizin hareket kaçtı sayı mlde 8milyon ve morfoloji 1 yazmıştın daha önce. Bizim sayı mlde 5-6 civarı toplam hareketli %30 civari ileri hareketli %3. Morfoloji memorialda sıfırdı düzende 1 çıktı.İnşâAllah canım hepimizin sağlıklı evlatları olsun
Msome testini bizden yücel bey istemişti halen yapılıyor morfolojisi düşük olan kişilerden
Sevgili arkadaşım bu konuda ne kadar çok bilgin olduğunu emek verdiğini uğraştığını biliyorum. Eminim sen de şahit olmuşsundur 6.gün embriyoları ile hamile kalan bi çok kişiye. Ya da fazla umut verilmeyen kişilerin hamileliklerine.Merhaba benimde 1 embriyom 6.gun 4ab dediler ve pgtye gitti simdi bunu okuyunca açıkçası biraz uzuldum ve umudum azaldi ama yapacak başka hicbirsey yoktu bende pgtye tamam dedim.. hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?