Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben artık tüp bebekde olduğunu düşünüyorum bu şikayetin bende de olmuştu bir çok kişide de oldu korkma inşallah bir şey olmaz benim daha sonra kanama olmuştu çok şükür 3 ay bitti
Kızlar pembe lekem geldii burda bi doktora gttm memorialdeki doktrumu aradık knştular iğne yaptı prgestan kesede bozulma yok dedi dua edn

Amin canim kalbin o kadar iyiki burda hepimize guzel dileklerde bulunuyorsun ..Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin. evet ogrendigimden beri bakiyorum...

HAyırlı olsun allah tamamına erdırsın ıns. Doğrulmuşum tutma olasılığı daha mı yüksek

Kesinlikle katılıyorum. Bi problem olduğunda doktora ulaşabilmeliyiz. Telefona gelen anketlerde bunu hep belirtiyorum. Hemşirelere ulaşıp doktor arayana kadar iş işten geçebiliyor bazen. Ama seni yine erken aramışlar allahtan. Inş birdaha yaşamazsın. Dualarım seninle canım.

Bizde de tedaviye başlarken semra hanım msome istemişti canım. Bizim morfoloji sıfır.

İnşâAllah çıkmıştır grade 1 çoğu grade 4tü ama hız msomede iyi gözüküyor dedi dr ya da umudumuzu kaybetmeyelim diye mi öyle söylüyorlar bilemedim ‍

Bizde de tedaviye başlarken semra hanım msome istemişti canım. Bizim morfoloji sıfır.
hmm...
sayı ve hız nasıldı? Msome sonucu nasıl çıkmıştı?
Yani karambole mi gittik acaba diye düşünüyorum da sorup gerekiyorsa yaptıralım bizde bi şekilde.

HAyırlı olsun allah tamamına erdırsın ıns. Doğrulmuşum tutma olasılığı daha mı yüksek
çok teşekkürler darısı başına canım tam bilmiyorum benim pgt yapıldı ondan dolayı dondurulmuş oldu. ama sanırım sansı birazdaha arttırıyormuş

hmm...
sayı ve hız nasıldı? Msome sonucu nasıl çıkmıştı?
Yani karambole mi gittik acaba diye düşünüyorum da sorup gerekiyorsa yaptıralım bizde bi şekilde.
Canım sayı hız hepsi düşüktü bizde. Sayı en fazla 10 milyona cıktı diğerleri üç beş dört milyondu sırayla. Hareketlilik yüzde 20 civarıydı. Msome sonucu da kötü. Grade1 sıfır. 70 civarı grade4. Net değil ama aklımda kalanlar bu şekilde. Yani hepsi düşüktü anlayacağın. Butun bunlara ragmen semra hanim kolay hasta grubundasiniz demisti. Transferimin 5. Günündeyim. Sonucu pazar günü göreceğiz işte.

Kızlar düşük ypıyorum kürtaj olcakmşm dua edn bana rabbim hepmze yrdm etsn şu zor sınavları biran önce sağlıkla atlatmak nasp etsn

Merhaba benimde 1 embriyom 6.gun 4ab dediler ve pgtye gitti simdi bunu okuyunca açıkçası biraz uzuldum ve umudum azaldi ama yapacak başka hicbirsey yoktu bende pgtye tamam dedim.. hayirlisi artik
MErhaba 5. Gün 3AA embriyosu ile kimyasal yaşayan. Ama 6. Gün 5Ab embriyosu ile 13 haftalık gebe biri olarak umudunu kaybetme demeye geldim. Biz elimizden geleni yapıcaz tıp dünyasının nimetlerinden faydalanıcaz ama teveklülü Allah’a bırakıcaz. Şimdiden strese sokmayın kendinizi hayırlı haberlerinizi alırız inşallah tez zamanda.

merhaba forum arkadaşlarım. uzun süre sonra bende tekrar aranıza dönmek istedim. hamile kalan arkadaşlarıma sağlıklı doğumlar , tedavide olan eski ve yeni tüm üyelerimize başarılar ve hayırlı evlatlar diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. beni tanıyanlar için sürecin neresinde olduğumu anlatayım. semra hoca en erken ocakta tüpümde bulunan sıvı için ameliyat olabileceğimi söylemişti. yalnız şuanda işlerin yoğunluğundan ve bir takım sebeplerden dolayı amelyiat olamadım. kendilerine martta olabileceğimi herhangi bir sakınca olup olmadığını sordum. sakınca yok ne zaman hazır hissedersen o zaman dediler. laparoskopi için memorialde ahmet göçmen ' e yönlendirdi semra hanım ama gönül hanımında ameliyata gireceğini söyledi. ben şimdi şubatın 24nde ahmet beye muayene olucam sonrasında da ameliyat gününe karar vericez. yalnız maydonoz ve süt buharı diye bir şey duydum birde gitmeden onu deneyeceğim içimde kalmasın:) aramızda deneyen var mıdır acaba ?

Kızlar düşük ypıyorum kürtaj olcakmşm dua edn bana rabbim hepmze yrdm etsn şu zor sınavları biran önce sağlıkla atlatmak nasp etsn
Düşük yapıyorsan hemen kürtaj istemesen kendin atmasını beklesen çok geçmiş olsun bende 2 ay önce düşük yaptım bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…