Kızlar pembe lekem geldii burda bi doktora gttm memorialdeki doktrumu aradık knştular iğne yaptı prgestan kesede bozulma yok dedi dua edn
Amin canim kalbin o kadar iyiki burda hepimize guzel dileklerde bulunuyorsun ..Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin. evet ogrendigimden beri bakiyorum...Sevgili arkadaşım bu konuda ne kadar çok bilgin olduğunu emek verdiğini uğraştığını biliyorum. Eminim sen de şahit olmuşsundur 6.gün embriyoları ile hamile kalan bi çok kişiye. Ya da fazla umut verilmeyen kişilerin hamileliklerine.
Mesela bir arkadaşımızın geçtiğimiz aylarda 2 embriyosu gitti pgt ye biri 5 biri 6.gün. 6.gün sağlıklı geldi diğeri sağlıksız çıktı.
Yine başka bir arkadaşımızin dondurulmuş 6.gün 5ab embriyosuna Semra Hanım fazla umut vermediği halde o arkadaş şu anda hamile (Kediligelin)
Yani bu iş nasip işi. Onlar istatistiklere göre konuşuyor. Biz de o istatistiklerin birer parçasıyız. Bu işin kuralı yok istatistiği var. Nasip olunca oluyor. İnşallah bu defa yüzün güler ve bütün sıkıntılarını unutturacak mutluluklar yaşarsın.
HAyırlı olsun allah tamamına erdırsın ıns. Doğrulmuşum tutma olasılığı daha mı yüksekben dondurulmuş transfer oldum. Başlamaya karar verdiğin ay adetin ikinci günü doktora gidip rahmin durumuna yumurtalıklara bakılıyor. Daha sonra 10. gün tekrar ediliyor. adet başlangıcından 20.gündede transfer oldum. bu arada benim ilaçlı oldu estrofem crinon jel kulandım. sonucum pozitip kullanmaya devam ediyorum. hakkımızda hayırlısu
Kesinlikle katılıyorum. Bi problem olduğunda doktora ulaşabilmeliyiz. Telefona gelen anketlerde bunu hep belirtiyorum. Hemşirelere ulaşıp doktor arayana kadar iş işten geçebiliyor bazen. Ama seni yine erken aramışlar allahtan. Inş birdaha yaşamazsın. Dualarım seninle canım.Yarım saatten fazla sürdü ulaşmamız ama sonunda aradı umut bey hemşireyi aradık onlar iletti hastası var çksn arycak dedi aradı ama uzun sürdü araması saçma geldi bu hali hastanenn snr oldm ama aradı snçta inşallah skıntı olmaz inşallah
Bizde de tedaviye başlarken semra hanım msome istemişti canım. Bizim morfoloji sıfır.Bu MSOME hala uygulanan bir test mi nerde baktırdınız?
Benim de araştırmalarımda karşıma çıktı ama yeni bir bilgi uygulama göremedim bu konuda. Memorial ın sitesinde ve daha önce tedavi görenlerde bakılmış onun için dikkatimi çekti.
İnşallah güzel kaliteli embriyolarınız olur size evlat olur.
İnşâAllah çıkmıştır grade 1 çoğu grade 4tü ama hız msomede iyi gözüküyor dedi dr ya da umudumuzu kaybetmeyelim diye mi öyle söylüyorlar bilemedim Anladım. Didik didik ettim kk da bu konuda yazılmış mesajları ama 2014 falandı yeni şeyler görmedim. Sitedeki yazının da tarihi olmayınca son zamanlarda da hiç bahsi geçmeyince... Opuda grade1 çıkmıştır inşallah. Sizin hareket kaçtı sayı mlde 8milyon ve morfoloji 1 yazmıştın daha önce. Bizim sayı mlde 5-6 civarı toplam hareketli %30 civari ileri hareketli %3. Morfoloji memorialda sıfırdı düzende 1 çıktı.
off of eşimi şimdi bi de buna ikna edemem ki zor zoruna dna hasarına baktırttım.
Bu MSOME nedir merak eden arkadaşlar için yazayım. Açılımı "Hareketli spermlerin morfolojik olarak incelenmesi"
hmm...Bizde de tedaviye başlarken semra hanım msome istemişti canım. Bizim morfoloji sıfır.
Evet. Benim yumurtalar taze eşimin spermleri dondurulmuş.Taze transfer mi yapıldı size .
çok teşekkürler darısı başına canım tam bilmiyorum benim pgt yapıldı ondan dolayı dondurulmuş oldu. ama sanırım sansı birazdaha arttırıyormuşHAyırlı olsun allah tamamına erdırsın ıns. Doğrulmuşum tutma olasılığı daha mı yüksek
Canım sayı hız hepsi düşüktü bizde. Sayı en fazla 10 milyona cıktı diğerleri üç beş dört milyondu sırayla. Hareketlilik yüzde 20 civarıydı. Msome sonucu da kötü. Grade1 sıfır. 70 civarı grade4. Net değil ama aklımda kalanlar bu şekilde. Yani hepsi düşüktü anlayacağın. Butun bunlara ragmen semra hanim kolay hasta grubundasiniz demisti. Transferimin 5. Günündeyim. Sonucu pazar günü göreceğiz işte.hmm...
sayı ve hız nasıldı? Msome sonucu nasıl çıkmıştı?
Yani karambole mi gittik acaba diye düşünüyorum da sorup gerekiyorsa yaptıralım bizde bi şekilde.
Geçmiş olsunKızlar düşük ypıyorum kürtaj olcakmşm dua edn bana rabbim hepmze yrdm etsn şu zor sınavları biran önce sağlıkla atlatmak nasp etsn
Allah gönül ferahlığı versin benzerinden beterinden korusun canım çok geçmiş olsunKızlar düşük ypıyorum kürtaj olcakmşm dua edn bana rabbim hepmze yrdm etsn şu zor sınavları biran önce sağlıkla atlatmak nasp etsn
MErhaba 5. Gün 3AA embriyosu ile kimyasal yaşayan. Ama 6. Gün 5Ab embriyosu ile 13 haftalık gebe biri olarak umudunu kaybetme demeye geldim. Biz elimizden geleni yapıcaz tıp dünyasının nimetlerinden faydalanıcaz ama teveklülü Allah’a bırakıcaz. Şimdiden strese sokmayın kendinizi hayırlı haberlerinizi alırız inşallah tez zamanda.Merhaba benimde 1 embriyom 6.gun 4ab dediler ve pgtye gitti simdi bunu okuyunca açıkçası biraz uzuldum ve umudum azaldi ama yapacak başka hicbirsey yoktu bende pgtye tamam dedim.. hayirlisi artik
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.Kızlar düşük ypıyorum kürtaj olcakmşm dua edn bana rabbim hepmze yrdm etsn şu zor sınavları biran önce sağlıkla atlatmak nasp etsn
Kızlar düşük ypıyorum kürtaj olcakmşm dua edn bana rabbim hepmze yrdm etsn şu zor sınavları biran önce sağlıkla atlatmak nasp etsn
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsunKızlar düşük ypıyorum kürtaj olcakmşm dua edn bana rabbim hepmze yrdm etsn şu zor sınavları biran önce sağlıkla atlatmak nasp etsn
Düşük yapıyorsan hemen kürtaj istemesen kendin atmasını beklesen çok geçmiş olsun bende 2 ay önce düşük yaptım bilirimKızlar düşük ypıyorum kürtaj olcakmşm dua edn bana rabbim hepmze yrdm etsn şu zor sınavları biran önce sağlıkla atlatmak nasp etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?