Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah razı olsun canım inş hayırlısı olur hepimiz için. Evet natürel oldu. Cok rahat ilaçla vs uğraşmadık sonucu da bir kaç gün sonra göreceğiz inş. Sizinde hayırlı olsun tedaviniz. Allah aratmasın tez vakitte muradinizi versin inş

Rabbim yardımcınız olsun hepimizin. Bende onu okuduğum için çwkindim. Sperm gidiyormuş diye. Siz başladınız mı tedaviye? Bende ilk denemeyi yapalım olmazsa ameliyat olursun dedim eşime.

Dondurulmus transfer olan varmı anlatabilir mi
ben dondurulmuş transfer oldum. Başlamaya karar verdiğin ay adetin ikinci günü doktora gidip rahmin durumuna yumurtalıklara bakılıyor. Daha sonra 10. gün tekrar ediliyor. adet başlangıcından 20.gündede transfer oldum. bu arada benim ilaçlı oldu estrofem crinon jel kulandım. sonucum pozitip kullanmaya devam ediyorum. hakkımızda hayırlısu

Dondurulmus transfer olan varmı anlatabilir mi

Canım anlattım ya sana daha önce 2 çeşit oluyor ilaçlı veya doğal . Ona Dr karar veriyor tabi ki . Dogal da Adetin 2. Günü kontrole gidiyorsun yumurta takibi yapılıyor tahmini 18 20 gün içinde adetin rutin döngüsünde dondurulmuş embriyo yerleştiriliyor bu kadar. Diğeri de vajinal jel kullanılarak rahim hazırlanıyor kaç günde transfer oluyor onu bilmiyorum .

Rabbim yardımcınız olsun hepimizin. Bende onu okuduğum için çwkindim. Sperm gidiyormuş diye. Siz başladınız mı tedaviye? Bende ilk denemeyi yapalım olmazsa ameliyat olursun dedim eşime.

Çok stres yapmışsınız belli ki ama zaten tedavi kararı almışsınız şuan sakın olun bu şekilde kafa karisikligindan başka birşey yasamayacaksiniz.
Yine söylüyorum morfoloji sıfır da olsa şansınız var tüp bebekte her vaka tabi ki farklı kendi içinde . İlk tedaviniz olduğu için anlayabiliyorum bu yollardan geçen birileri olarak söylüyorum biraz rahatlayın . Dediğiniz gibi beyniniz yanacak yapmayın bu soruları Dr unuz la paylaşın ne zaman gideceksiniz ne zaman başlıyorsunuz

Teşekkür ederim desteğiniz için. Umut bey dr um. Yani o da çok konuşmuyor. Ben semra hoca yorum yapsın istiyorum not bıraktım asistanı aradı görüşüp o dönüş yapacak. Semra hn a ulaşılmıyor o biraz kötü. Çok hasta ile ilgilendiği için yoğun. Pzrtesi adet günüm 2. Günü başlıyor placağım. Eğer ürolog eşime tedavi uygulayalım demEzse tabi. Bilmiyorum tedavi uygulatıp ertelettiği hasta oluyor mu? Üroloji kanda kromozom testine bakalım dedi eşime onu da verdik sonucu bu cuma çıkıyyor olacak. Ona ne için bakılıyor bilmiyorum tabi. Bütün şartlar düzgün giderse haftaya başlıyorum.

Hadi hayırlısı inşallah. Ben baslatirlar diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah. Umut bey yerine emre veya yücel beyi tercih ederdim şahsen.
Siz tedaviye odaklanın şimdi kaliteli embriyolariniz olur inşallah

Unutmadan semra hanımı tedavi sürecinde mutlaka görürsünüz hemşirenize söyleyin özellikle randevu istediğinizi en az bir kere ayarlarlar. Aklınızdaki soruları da liste yapın unutmamak için ve hepsini ona sorun .

Evet orada şu yazıyır %12 pin head %14 uzun baş %15 stoplazmik droplet dikkat çekmektedir diyor.

Amorf baş falan orada hiç bahsetmiyor bu yorum ne oluyor peki? Yardımcı olursanız çok sevineceğim
Merhaba bak sana önerim doktoruna Guven arastirma kendini yorma herşey olacagina varıyor ben yaklaşık 4 yildir uğraşıyorum. Senin gibi ilk ogrendigimde kafayi yedim esimin kafasında. deli gibi arastirdim internete sabah girip aksam ciktim birsuru dr gezdik tup bebek dr dolastik ne oldu hic birsey.. troid hastası oldum kur
Merhaba aynen katiliyorum ben yazmistim sildim. Bencede dr guven moralini bozma

Sildim dedim ama birsekilde sildiklerim cikmis. Neyse yani doktara guven ve stres yapma cunku ben cok yaptim ve birsuru hastalik beni buldu. Burda arastiriken bir bayanin esinin durumu ayniydi hic bilmeden rahat bir sekilde tedavi gordu ve ilk denemesinde tuttu peki ben o nasil olacak bu nasıl olacak derken kafayi yedim.

kızlar kusura bakmayın bir kaç arkadaşa yazdım ama cvp veren olmadı. ilkinde tutmadığında diğerleri indirimli oluyo mu memorialde ?? atıyorum 2.si %50 3.sü %25 indirimli falan ? ve 0rtalama kaç bin tutuyor bilgilenmek istiyorumm :)))

Ben de memnun değiilim. Dr u değiştirebiliyor muyum? Ne demeliyim acaba? İlk ön görüşmeyi unut bey ve semra hanım ile yaptın. Siz hangisinde muayene oluyorsunuz yücel mi emre mi? İletişimi iyi olan birisii istiyorum. Soru sorduğumuzda cevap veren ve cevabı tatmin eden dr seçimide önemliymiş onu da gördüm.

Bu önemlimbi ayrıntı oldu teşekkürler çünkü semra hm ile tedavi sürecinde görmek istiyprum. Labarotuar iyi de ilgilenme yok mu diye düşünmüştüm.

Drunu değiştirebilirsin bizimde ön görüşmemiz umut beyleydi yalnız ondan iyi elektrik alamayınca bende değiştirdim drumu tesadüfen Emre beye denk geldim karşılıklı iletişimde mükemmel bir dr yücel bey de kontrollerime girdi oda iyi bir dr bence.

Evet cnm 2. Tedavide 3. Tedavide bir miktar indirim oluyor ama net fiyat bilmiyorum isteraeb arayıp daha doğrı bilgiye ulaşabilirsin

Ben çok karışık muayene oldum bir tek emre bey ve gönül hanım muayeneme girmedi ama emre beyi transfer günü gördüm çok pozitif ve bilgili . Yücel bey de aynı şekilde . Randevu almak için aradığınızda hangisinden istediğinizi söyleyin ayarlarlar kiminle isterseniz onunla devam edin . Onlarla da iletisiminiz tutmazsa diğerleri ne bakarsınız . Siz önce emre beyi deneyin bence daha konuşkan .

Bu önemlimbi ayrıntı oldu teşekkürler çünkü semra hm ile tedavi sürecinde görmek istiyprum. Labarotuar iyi de ilgilenme yok mu diye düşünmüştüm.

Öyle düşünmeniz normal insan ilk zaman gidip geliyor ama anlayamıyor sistemi yada ne yapacağını . Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki arka planda bütün dosyalara bakıyor semra hanım ve hergün h.içi toplantı yapiyorlar. Gerekli gördüğünde zaten bir bakmışsınız muayenize semra hanım girmiş bende oldu mesela yücel beyle randevum vardı hemsireler semra hanım görmek istedi biraz bekletecegiz dediler. Zaten semra hanıma sormadan kritik kararlar alinmiyor falan filan . Transfer öncesi yine detaylı kontrol etmiş ki trombofili istedi benden yani o konuda benim içim rahat .

Jalapenoo kızlar benim de bi sorum var şimdi . Hamilelik testinde ikinci çizgi kesinlikle görülmez mi yoksa hafif belli olur mu orada .
Bu değere göre kişiye göre değişiyor. Kan vermeye giderken test yapıp çıkmayan ama kanda pozitif çıkan da okudum. Pozitif kan sonucundan sonraki günlerde bile hala idrar kitleri negatif çıkanı da gördüm. 6.gün 7.gün idrarda pozitif görenler de oldu.
Ben şahsen okuduklarımdan vardığım sonuçla 3 transferimde de test günümü bekleyip merkeze gidip kan verdim. Öncesinde herhangi bir test yapmadım. Sen fazla etkilenmem dersen yap ama bugün daha 5.günün değil mi yine de 7.günü sabahı bekle istersen. Negatifse de üzülme kan pazitif çıkabilir.
Çok heyecanlı hadi hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…