Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ya yine tane tane detaylı yazıp mutlu ettin beni . Aslında farkındayım da işte sormak istedim :) sabah çok merak ettim yaptım . Sonuç çok silik bir çizgi varla yok arası . Ablam var tamam olmuş dedi arkadaş grubum o çizgi silik şekilde zaten var dedi o yüzden kafam karıştı bana Sorsanız ben hiç bilmiyorum ve birşey hissetmiyorum çok erken evet 5. Gün bugün o yüzden moralimi bozmadım böyle olacağını biliyordum.

Canım benim bildiğim kadarıyla o çizgi gebelik yoksa hiç görünmez. Bence sende varki silik de olsa çıkmış. Kan vermeye git ıstersen. Idrar da çikan kanda da belli olur zaten. Inş hayırlı sonuçlar alirsin. Bide erken gebelik testi mi yaptın normal mi

Erken oldu sen de yapıp kafanı karıştırma güzelim bekleyelim biraz daha :)
Sabah niyetlendim ama daha çok erken belki çıkmaz diye cesaret edemedim. Ama cuma yapacağım inş. Erken gebelik testi mi yaptın normal mi? Benim hiçbir belirtim yok acaba tutmadı mı diye düşünüyorum.

Ay hadi hayırlısı :) Bi kere yaptıysan zaten kendini durduramazsın :) Ozaman elinde yeterli test varsa sabahları tekrarlayıp çizgi beliriyor renk artıyorsa ona göre gidip kan verirsin. Fotoğraftan bakmakla gözle bakmak da değişir.

Sabah niyetlendim ama daha çok erken belki çıkmaz diye cesaret edemedim. Ama cuma yapacağım inş. Erken gebelik testi mi yaptın normal mi? Benim hiçbir belirtim yok acaba tutmadı mı diye düşünüyorum.

Normal test ama predictor hastanenin ovulasyon kiti markası. Belirti bende de yok güzelim öyle sartlandırma kendini . Cuma yapacağım yine bence sende kafanı karıştırma şimdi tatlım

Bir testi daha var ovulasyon kitiyle beraber almıştım . 2. Yi cuma günü yaparım o zaman . Evet fotoğraf farklı oluyor ama var gibi hayırlısı inşallah. Hepinize teşekkür ederim ..

Eğer o çizgi ilk 10 dk içinde belirsiz bir sekilde çıktıysa birşeyler vardır. Evet gebelik testlerinve diğer tüm kaset testlerde bir süre sonra kurumaya yuz tutunca orada bir golge cizgi oluşur ama ilk 10 dk icindr olanlar bundan degildir inşallah gebelik pozitif cizgisidir yarin tekrarladiginizda daha netlesir hakkinizda hayırlısı olsun İnşallah

Teşekkür ederim inşallah

Normal test ama predictor hastanenin ovulasyon kiti markası. Belirti bende de yok güzelim öyle sartlandırma kendini . Cuma yapacağım yine bence sende kafanı karıştırma şimdi tatlım
Hakkımızda hayırlısı artık canım. Zaten bir kaç gün kaldı. Biraz daha sabır

Cnm bnde 5.gn yaptm çook çooook az bi silik çzgi vardı akşamına test yaptm kanda 32çktı bnce varsa kanda çıkar artk ama bekle kaç tüp kan verdm ben 4gün az daha sabret derim dş gebelk yaşadğm içn korkuyodm allaha şkür skntm yk smdlk dün keseyi gördk

Çok şükür çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağıniza alırsınız.

Kızlar merhaba. Bende 2. Deneme için bugün başlayacaktım ama maalesef E2 değerim yüksekti ve kist varmış. Bu ay da başlayamayacağız. Moralim bozuldu. fsh yüksek çıkar diye korkuyordum. Biri inse biri çıkıyor bu hormonların ne olacak böyle anlamıyorum

Ben pozitif kan sonucu aldığım gün idrar da yaptım tek çizgiydi. İyi bir markaydı üstelik. Acaba test gününü mü beklesen?
Işte bende bundan korkuyorum. Idrar testi yanıltıcı olabiliyor. Erken yapıp da bide çıkmazsa olmadi diye çok üzülürüm. En iyisi test gününü beklemek.

Merhabalar. Gezinirken denk geldim mesajlarınıza. Benim de transferimin 6. Günü ve hiç bir belirti Yok normal mi sizce çok meraktayım.

Merhabalar. Gezinirken denk geldim mesajlarınıza. Benim de transferimin 6. Günü ve hiç bir belirti Yok normal mi sizce çok meraktayım.

İnanın hiç belli olmuyor kişiden kişiye göre değişir. Belirtisi olup tutan da var hiç bir belirtisi olmadan tutan da . İçinizi rahat tutun güzel düşünelim güzel olsun inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…