Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cok gecmis olsun canim bu son olsun insallah en kisa zamanda yavrunu kucagina al insallah ..her sey yolunda gidiyordu birden mi oldu bu ağri sizi yoktu bildigim

Kızlar düşük ypıyorum kürtaj olcakmşm dua edn bana rabbim hepmze yrdm etsn şu zor sınavları biran önce sağlıkla atlatmak nasp etsn
Cnm çok geçmiş olsun inşallah zorluk çekmeden atlanırsın bu süreci Allah yardımcın olsun inşallah bir dahaki denenmende bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

Cok gecmis olsun canim bu son olsun insallah en kisa zamanda yavrunu kucagina al insallah ..her sey yolunda gidiyordu birden mi oldu bu ağri sizi yoktu bildigim
Cnm vardı aslnda üç gündür sağıma soluma ytsam rhatsz olyodm kasılmalar vardıı doktorm normal genişlyo rahm dedi ama normal dşydı ben hçbr hamileden böyle bşy duymadm ayağa kalksam ağrm geçiyo yatsam başlyodu başkanbşym yktu leke snra kanama iğnedenlar etmedi

Cnm çok geçmiş olsun inşallah zorluk çekmeden atlanırsın bu süreci Allah yardımcın olsun inşallah bir dahaki denenmende bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın
Allah razı olsn cnm saolasn doktor ilaçsz denycez sizinle bidahaki sefere dedi bakalm cesaret edeblrsem başlarm 2.adetmde yksa brz ara vercem sanrm

Benimde ağrılarım vardı normal diyip durdular semra hoca ile yakın zamanda randevum var konuşacağım bu durumu

Kızlar toplama olalı 2 gün oldu
Karın ağrısı devam ediyor
Normal mi sizce?

Allah razı olsn cnm saolasn doktor ilaçsz denycez sizinle bidahaki sefere dedi bakalm cesaret edeblrsem başlarm 2.adetmde yksa brz ara vercem sanrm
Bence durumunuzda müsaitse 2.adetinle devam et cnm çok ara vermek iyi değilmiş rahim kendini hazırlıyormuş gebelik için, hem iki ay psikolojik olarak hazır hissetmen için de yeterli bir süre sonuçta seni en mutlu edecek şey bebek sahibi olmak

İnşallah geçer canım
Çok teşekkür ederim
Siz hangi aşamadasınız
Yumurtalar toplanınca rahatladım ben eğilip kalkarken çok zorluyordu benim 4tane 5.gün 1tane 6.gün embriyom var hepsine ngs uygulanacak 21 ocak gibi sonucu belli olacak şubat adetimle de transfer var nasipse

Saol cnm bakalm nasp ibşallah hmrn toparlanr başlarm

Genetik testin ayrıntılısıymış cnm kromozomlara bakılıyor sağlıksız embriyo varsa transfer edilmiyor bizde sperm değerleri düşüktü bide düşük riskine karşı önlem olsun diye yaptırdık inşallah embriyolarımın çoğu sağlıklı gelir bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…