Evet ve hep sıfırdan tekrar denedim.Tutmadı mı cnm :/
Oyle dusunme kendine stres yapma. Benim bir tanidigim ilk 15 gun gebelik testinde çift cizgiyi gorememisti.Kızlar 7.günüm ve sabah test yaptım. Erken gösteren.gebelik testlerinden sonuç negatif ne yazık ki. Adet olcam sanırım sabah kahverengi leke gelmişti dünde peceteye azıcık pembelik gelmişti zaten. 5aa blast embriyoydu. Maalesef benimki tutmadı allah size nasip etsin ins. Çok üzgünüm.
Evet canım başladık transfer olacağım bu ay inşallah şuan hastanedeyim rahim kalınlığı kontrolüm varRabbim yardımcınız olsun hepimizin. Bende onu okuduğum için çwkindim. Sperm gidiyormuş diye. Siz başladınız mı tedaviye? Bende ilk denemeyi yapalım olmazsa ameliyat olursun dedim eşime.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinEvet canım başladık transfer olacağım bu ay inşallah şuan hastanedeyim rahim kalınlığı kontrolüm var
Kızlar 7.günüm ve sabah test yaptım. Erken gösteren.gebelik testlerinden sonuç negatif ne yazık ki. Adet olcam sanırım sabah kahverengi leke gelmişti dünde peceteye azıcık pembelik gelmişti zaten. 5aa blast embriyoydu. Maalesef benimki tutmadı allah size nasip etsin ins. Çok üzgünüm.
Arkadaşlar benden istenmedi ama rahim filmi ne durumlarda isteniyor,bir de nasıl çektiriliyor,ağrılı oluyor mu; fiyatını da yazarsanız çok sevinirim..isterse Emre bey sonradan bileyim nerde kaça yapılır ,ne kadar zamanda çıkar ??
Amin sağol canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
Anladm cnm allah sabr versn hepmze ne dym zor gerçekten ama elmzden geleni yapçaz mecbur saolasn inşallah başlarm bnde toparlanp ama natural dediler bana bi sonrakinde olur mu ne blym pek umutlu dglm sanki nasp bakalmDüşük yaptım 17 kasımda cnm yücel beyin gözünün önünde pat diye yere düştü yavrum
Aynen canım benim sağ tüpüm bir sene önce alındı artı bi çok miyom alındı o ameliyatta sonra tekrar hsg çekildim sol tüpümde de hidrosalpenks çıktı adetten sonra ameliyat olcam doktorum laparoskopi yapmayacakmış 3 cm kesi ile açık ameliyat yapacakmış inşâAllah çabuk iğleşiriz sonra dondurulmuş transfer korkma aldır sende ilk başta dr alınacak tüplerin dediğinde resmen yıkılmıştım ama başka çaremiz yok Rabbim başka keder vermesintüpümde enfeksiyon var hidrosalpenks deniyor. tüpü alıcaklarsizdeki problem neydi ?
cnm çok geçmiş olsun Rabbim inş birdahakıne kucagına almayı nasip etsinAnladm cnm allah sabr versn hepmze ne dym zor gerçekten ama elmzden geleni yapçaz mecbur saolasn inşallah başlarm bnde toparlanp ama natural dediler bana bi sonrakinde olur mu ne blym pek umutlu dglm sanki nasp bakalm
Evet canım başladık transfer olacağım bu ay inşallah şuan hastanedeyim rahim kalınlığı kontrolüm var
15-20 gün arasında çıkıyormuşNgs ortalama kaç hafta sürüyor acaba
Cnm tutunma belirtisidir belki biçok kişi aynı şeyleri yazmış bikaç gün sonra pozitifi görmüşler sen yine dikkat et kendine ilaçlarını bırakmaKızlar 7.günüm ve sabah test yaptım. Erken gösteren.gebelik testlerinden sonuç negatif ne yazık ki. Adet olcam sanırım sabah kahverengi leke gelmişti dünde peceteye azıcık pembelik gelmişti zaten. 5aa blast embriyoydu. Maalesef benimki tutmadı allah size nasip etsin ins. Çok üzgünüm.
Kızlar basit kisti olup o şekilde tedaviye baslayan varmi ? Yada ilac vs kullandirdiarmi onun icin ? Benim on gorusmeye gittigimde doktor basit kist var demisti ama gecen ay ben burada kendi kadindogumcuma gittim o hala oldugunu soyledi ben hemen gecer gider diye dusunmustum simdi tedavi sirasinda sorun cikartirmi acaba ben rapor alip gelecegim tedavi icin oraya gittigimde bu ay baslamiyoruz derlerse bosa rapor almis alacağım
Evet ve hep sıfırdan tekrar denedim.
Yaklaşık 2 senedir çikolata kistim varKızlar basit kisti olup o şekilde tedaviye baslayan varmi ? Yada ilac vs kullandirdiarmi onun icin ? Benim on gorusmeye gittigimde doktor basit kist var demisti ama gecen ay ben burada kendi kadindogumcuma gittim o hala oldugunu soyledi ben hemen gecer gider diye dusunmustum simdi tedavi sirasinda sorun cikartirmi acaba ben rapor alip gelecegim tedavi icin oraya gittigimde bu ay baslamiyoruz derlerse bosa rapor almis alacağım
Bende hiç böyle heyecanlı değilim ikinci içinAnladm cnm allah sabr versn hepmze ne dym zor gerçekten ama elmzden geleni yapçaz mecbur saolasn inşallah başlarm bnde toparlanp ama natural dediler bana bi sonrakinde olur mu ne blym pek umutlu dglm sanki nasp bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?