Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Oyle dusunme kendine stres yapma. Benim bir tanidigim ilk 15 gun gebelik testinde çift cizgiyi gorememisti.

Rabbim yardımcınız olsun hepimizin. Bende onu okuduğum için çwkindim. Sperm gidiyormuş diye. Siz başladınız mı tedaviye? Bende ilk denemeyi yapalım olmazsa ameliyat olursun dedim eşime.
Evet canım başladık transfer olacağım bu ay inşallah şuan hastanedeyim rahim kalınlığı kontrolüm var

Canım pazar günü kan testini yaptır muhakkak inşallah sandığın gibi değildir .sonucu mail attığında sor bence onu ama inşallah gerek kalmaz ..

Eğer cektirmenizi isterlerse echomarda cektirmenizı isteyeceklerdir. Çekildiğiniz gün alabiliyorsunuz orada sonucu . Ben 2 defa ayrı yerlerde çekildim hiç ağrı olmadı sadece basınç hissediyorsunuz verilen sıvı yüzünden o kadar bazen ağrı şikayetleri de duyuyoruz tabi ki ama genelde ağrısız oluyor . Ben de ilk cekilecegim zaman stres yapmıştım ama çıkınca boşuna yapmışım dedim .

Echomar daha da ağrısız. Eylül gibi cekilmistim 550 TL idi o zaman .

Düşük yaptım 17 kasımda cnm yücel beyin gözünün önünde pat diye yere düştü yavrum
Anladm cnm allah sabr versn hepmze ne dym zor gerçekten ama elmzden geleni yapçaz mecbur saolasn inşallah başlarm bnde toparlanp ama natural dediler bana bi sonrakinde olur mu ne blym pek umutlu dglm sanki nasp bakalm

tüpümde enfeksiyon var hidrosalpenks deniyor. tüpü alıcaklar sizdeki problem neydi ?
Aynen canım benim sağ tüpüm bir sene önce alındı artı bi çok miyom alındı o ameliyatta sonra tekrar hsg çekildim sol tüpümde de hidrosalpenks çıktı adetten sonra ameliyat olcam doktorum laparoskopi yapmayacakmış 3 cm kesi ile açık ameliyat yapacakmış inşâAllah çabuk iğleşiriz sonra dondurulmuş transfer korkma aldır sende ilk başta dr alınacak tüplerin dediğinde resmen yıkılmıştım ama başka çaremiz yok Rabbim başka keder vermesin

Anladm cnm allah sabr versn hepmze ne dym zor gerçekten ama elmzden geleni yapçaz mecbur saolasn inşallah başlarm bnde toparlanp ama natural dediler bana bi sonrakinde olur mu ne blym pek umutlu dglm sanki nasp bakalm
cnm çok geçmiş olsun Rabbim inş birdahakıne kucagına almayı nasip etsin

Cnm tutunma belirtisidir belki biçok kişi aynı şeyleri yazmış bikaç gün sonra pozitifi görmüşler sen yine dikkat et kendine ilaçlarını bırakma

Kızlar basit kisti olup o şekilde tedaviye baslayan varmi ? Yada ilac vs kullandirdiarmi onun icin ? Benim on gorusmeye gittigimde doktor basit kist var demisti ama gecen ay ben burada kendi kadindogumcuma gittim o hala oldugunu soyledi ben hemen gecer gider diye dusunmustum simdi tedavi sirasinda sorun cikartirmi acaba ben rapor alip gelecegim tedavi icin oraya gittigimde bu ay baslamiyoruz derlerse bosa rapor almis alacağım

Memorial daki Dr nuz gördü yani kisti doğru mu anladım. Eğer görduyseler ve sikinti olacagini dusunseydiler tedavi seçeneği sunarlardi size .direk gelin tedavi ye başlayın demezler.
Ama siz yine de hemşirelerı arayın durumunuzu anlatın gerekirse Dosyanıza tekrar bakıp dönüş yapsınlar. En doğrusu bu olur .

Yaklaşık 2 senedir çikolata kistim var
2016 daki negatiflerime hep ona bağlamıştım
Dr gerçi sorun teşkil etmez demişti
2017 memorial de tedaviye başladığımda gönül hanıma belirttim çikolata kistimin olduğu söyleniyor diye
Oda evet var ama sıkıntı çıkarıp işlem yapılabilcek bir kist değil demişti
Bazı durumlarda sıkıntı doğurmayacak birşeyse işlemden kaçıyorlar rahime müdahale etmemek için
Şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür Allaha
Dr unuza durumı izah edin ne derse onlara güvenin

Bende hiç böyle heyecanlı değilim ikinci için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…