Genetik testin ayrıntılısıymış cnm kromozomlara bakılıyor sağlıksız embriyo varsa transfer edilmiyor bizde sperm değerleri düşüktü bide düşük riskine karşı önlem olsun diye yaptırdık inşallah embriyolarımın çoğu sağlıklı gelir bekliyoruz bakalım
Size ne söylediler taze transfer mi olacak dondurulmuş mu kaç embriyonız varİnşallah canım
Bizim nasıl olur acaba
Size ne söylediler taze transfer mi olacak dondurulmuş mu kaç embriyonız var
Size ne söylediler taze transfer mi olacak dondurulmuş mu kaç embriyonız var
Evet cnm bunlar zorlu süreçler hepimiz korkuyoruz ama o korkular bizi adım adım bebeğimize yaklaştırıyor o aşamaları geçmeden de bebek sahibi olamıyoruz :)Hayatımın kabusu hsg ve toplama
Vazgeçtim hocam dedim
Kolay kolay dedi
:))))
Evet cnm bunlar zorlu süreçler hepimiz korkuyoruz ama o korkular bizi adım adım bebeğimize yaklaştırıyor o aşamaları geçmeden de bebek sahibi olamıyoruz :)
Evet cnm bunlar zorlu süreçler hepimiz korkuyoruz ama o korkular bizi adım adım bebeğimize yaklaştırıyor o aşamaları geçmeden de bebek sahibi olamıyoruz :)
Bende senle aynı aşamadayım hiç transfer olmadı ama transferde anestezi olmuyor ve muayene aleti biraz canımızı yakıyormuş ama kısa bir işlemmiş benim tahminin hsg deki gibi ağrı olacak bana drum muayenede transfer provası yaptı zaten tüplerden geçiyor mu diye denedi sorun yoktu sizde olmadı mı provaMutlaka
Ama en zoru toplama mi mesela ?
Transfer de toplama gibi mi ?
Aklımda deli sorular
Bende senle aynı aşamadayım hiç transfer olmadı ama transferde anestezi olmuyor ve muayene aleti biraz canımızı yakıyormuş ama kısa bir işlemmiş benim tahminin hsg deki gibi ağrı olacak bana drum muayenede transfer provası yaptı zaten tüplerden geçiyor mu diye denedi sorun yoktu sizde olmadı mı prova
Belki rahim filmini görünce gerek duymamıştır cnm benimki önce prova yaptı sonra rahim filmi de varmıydı diye sordu ilk muayenemi başka dr yapmıştı 2.muayenede oldu bu dediğim
Belki rahim filmini görünce gerek duymamıştır cnm benimki önce prova yaptı sonra rahim filmi de varmıydı diye sordu ilk muayenemi başka dr yapmıştı 2.muayenede oldu bu dediğim
Ngs ortalama kaç hafta sürüyor acabaYumurtalar toplanınca rahatladım ben eğilip kalkarken çok zorluyordu benim 4tane 5.gün 1tane 6.gün embriyom var hepsine ngs uygulanacak 21 ocak gibi sonucu belli olacak şubat adetimle de transfer var nasipse
Arkadaşlar benden istenmedi ama rahim filmi ne durumlarda isteniyor,bir de nasıl çektiriliyor,ağrılı oluyor mu; fiyatını da yazarsanız çok sevinirim..isterse Emre bey sonradan bileyim nerde kaça yapılır ,ne kadar zamanda çıkar ??
Korkmayin oyle degil normal muayene gibi sadace makasa benzeyen bir alet varya hani smear testi yaparken kullaniyorlar iste o biraz can sikici o kadar ama o an sadece bebege odaklaniyorsun yani olup bitiyor ... ben bile ne kadar korksamda( korkudan hsg narkozla yaptirdim... ve halen asagidan kont yaptiramam ) 4 defa transfer gecirdim..
Korkmayin oyle degil normal muayene gibi sadace makasa benzeyen bir alet varya hani smear testi yaparken kullaniyorlar iste o biraz can sikici o kadar ama o an sadece bebege odaklaniyorsun yani olup bitiyor ... ben bile ne kadar korksamda( korkudan hsg narkozla yaptirdim... ve halen asagidan kont yaptiramam ) 4 defa transfer gecirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?