Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah canım
Bizim nasıl olur acaba

Hayatımın kabusu hsg ve toplama
Vazgeçtim hocam dedim
Kolay kolay dedi
:))))

Hayatımın kabusu hsg ve toplama
Vazgeçtim hocam dedim
Kolay kolay dedi
:))))
Evet cnm bunlar zorlu süreçler hepimiz korkuyoruz ama o korkular bizi adım adım bebeğimize yaklaştırıyor o aşamaları geçmeden de bebek sahibi olamıyoruz :)

Evet cnm bunlar zorlu süreçler hepimiz korkuyoruz ama o korkular bizi adım adım bebeğimize yaklaştırıyor o aşamaları geçmeden de bebek sahibi olamıyoruz :)

Mutlaka
Ama en zoru toplama mi mesela ?
Transfer de toplama gibi mi ?
Aklımda deli sorular

Mutlaka
Ama en zoru toplama mi mesela ?
Transfer de toplama gibi mi ?
Aklımda deli sorular
Bende senle aynı aşamadayım hiç transfer olmadı ama transferde anestezi olmuyor ve muayene aleti biraz canımızı yakıyormuş ama kısa bir işlemmiş benim tahminin hsg deki gibi ağrı olacak bana drum muayenede transfer provası yaptı zaten tüplerden geçiyor mu diye denedi sorun yoktu sizde olmadı mı prova

Hayır

Rabbim imtihanımızı kolaylaştıran
Emeklerimizi boşa çıkarmasın
Sabır isteyen bir süreç
Maddi manevi olarak güç istiyor

Belki rahim filmini görünce gerek duymamıştır cnm benimki önce prova yaptı sonra rahim filmi de varmıydı diye sordu ilk muayenemi başka dr yapmıştı 2.muayenede oldu bu dediğim

Bilmiyorum olabilir
Tüplerin açık
Toplama yaparken denediyse bilmem
Narkozdan bilmiyorum

Arkadaşlar benden istenmedi ama rahim filmi ne durumlarda isteniyor,bir de nasıl çektiriliyor,ağrılı oluyor mu; fiyatını da yazarsanız çok sevinirim..isterse Emre bey sonradan bileyim nerde kaça yapılır ,ne kadar zamanda çıkar ??

Canım Aşılamadan önce yapıldı bana
Zaten film çekerken görüyor doktor durumu
Fiyatları hastaneye göre değişir
Ben 4 yıl önce 250 tl başkentte çektirmiştim

Korkmayin oyle degil normal muayene gibi sadace makasa benzeyen bir alet varya hani smear testi yaparken kullaniyorlar iste o biraz can sikici o kadar ama o an sadece bebege odaklaniyorsun yani olup bitiyor ... ben bile ne kadar korksamda( korkudan hsg narkozla yaptirdim... ve halen asagidan kont yaptiramam ) 4 defa transfer gecirdim..

Kızlar 7.günüm ve sabah test yaptım. Erken gösteren.gebelik testlerinden sonuç negatif ne yazık ki. Adet olcam sanırım sabah kahverengi leke gelmişti dünde peceteye azıcık pembelik gelmişti zaten. 5aa blast embriyoydu. Maalesef benimki tutmadı allah size nasip etsin ins. Çok üzgünüm.

Hemen bu adetimle dondurulmuş transfere başlayabilir mıyım? Yoksa bir sonraki adeti mi beklemeliyim? Natureldi benimki

Tutmadı mı cnm :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…