- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Ben cevap vereyim. Transferine az kaldı onun için pek buralara bakmıyor.@BiYesilBiKahve nerelerdesin acaba
Evet memorialdeki doktorum gördü hatta çaplarını dosyaya not etmislerdi o zaman icin birsey soylemedi ama gittigimizde daha 2 adet sonrasinda dusunuyoruz tedaviye baslamayi dedik belkide bundan dolayi kendi kendine gider diye dusunmus olabilirmi diye dusundum randevu icin aradigimda belirtecegim bunu mutlaka teşekkür ederimMemorial daki Dr nuz gördü yani kisti doğru mu anladım. Eğer görduyseler ve sikinti olacagini dusunseydiler tedavi seçeneği sunarlardi size .direk gelin tedavi ye başlayın demezler.
Ama siz yine de hemşirelerı arayın durumunuzu anlatın gerekirse Dosyanıza tekrar bakıp dönüş yapsınlar. En doğrusu bu olur .
Benimde çikolata kislerim vardi ama 6 cm civari oldugu icin alindilar 5sene önce bu basit yumurtalik kisti dendi bazi durumlarda iptal olabiliyormuş tedavi ama neye gore iptal ediyorlar bilemedimYaklaşık 2 senedir çikolata kistim var
2016 daki negatiflerime hep ona bağlamıştım
Dr gerçi sorun teşkil etmez demişti
2017 memorial de tedaviye başladığımda gönül hanıma belirttim çikolata kistimin olduğu söyleniyor diye
Oda evet var ama sıkıntı çıkarıp işlem yapılabilcek bir kist değil demişti
Bazı durumlarda sıkıntı doğurmayacak birşeyse işlemden kaçıyorlar rahime müdahale etmemek için
Şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür Allaha
Dr unuza durumı izah edin ne derse onlara güvenin
Hadi hayırlısı :)kızlar kahve leke geldi sanırım sökülüyorum adetım birkaç gün erken gelicek ... :))
Ben cevap vereyim. Transferine az kaldı onun için pek buralara bakmıyor.
Sen ne yaptın diğer testi de yaptın mı bugün?
Cnm dokrla görşmşsndür sen ne ldr şans veriyolar buna turma olaslğı normal tüp bebek gbimi yksa daha mı dşük banada natral ddler ikinci adette gel dediler ama aklm karştı tüp bebekte olmyan ondamı olcak dyeKızlar transferim haftaya cuma günü Allah nasip ederse .. naturel
Allahım herkese bize de hayırlı pozitif sonuçlar nasip etsin. Canım senin pgt den gelenler hep 5. Gün müydü. Ben hepinizi takip ediyorum da 6aa verilecek bana demiştin yanlış hatırlamıyorsam o 6. Gün mü oluyor yaniKızlar transferim haftaya cuma günü Allah nasip ederse .. naturel
Ben bir şey sormadım ama Gönül hanım ilaçsız daha iyi daha sağlıklı ilaçlı olursa 10 haftaya kadar kullanıyosun böyle daha iyi dedi .. ben şuan kendimi önce Allaha sonra Gönül hanıma bıraktım açıkcası çok araştırınca kafam karışıyor :) adetin düzenli mi diye sordu evet dedim ondan sonra naturel siklus olacak o zaman en kolayı dedi açıkcası bende ilaç istemiyordumCnm dokrla görşmşsndür sen ne ldr şans veriyolar buna turma olaslğı normal tüp bebek gbimi yksa daha mı dşük banada natral ddler ikinci adette gel dediler ama aklm karştı tüp bebekte olmyan ondamı olcak dye
Amin inşallaah Evet canım hepsi 5.gün 3 tane sağlıklı var en iyisini transfer edeceğiz dedi ..Allahım herkese bize de hayırlı pozitif sonuçlar nasip etsin. Canım senin pgt den gelenler hep 5. Gün müydü. Ben hepinizi takip ediyorum da 6aa verilecek bana demiştin yanlış hatırlamıyorsam o 6. Gün mü oluyor yani
Naturel transfer nasıl oluyorKızlar transferim haftaya cuma günü Allah nasip ederse .. naturel
Çok şükür bin şükür hadi inşâAllah hayırlısıyla gelsinAnladım hayırlısı olsun inşallah. Evet yaptım yine çizgi iyice belirginlesti bu sefer. Tuttu sanırım .
Natural olunca 1 yumurta mı oluyor nasıl karar veriliyor acaba naturel olmasınaBen bir şey sormadım ama Gönül hanım ilaçsız daha iyi daha sağlıklı ilaçlı olursa 10 haftaya kadar kullanıyosun böyle daha iyi dedi .. ben şuan kendimi önce Allaha sonra Gönül hanıma bıraktım açıkcası çok araştırınca kafam karışıyor :) adetin düzenli mi diye sordu evet dedim ondan sonra naturel siklus olacak o zaman en kolayı dedi açıkcası bende ilaç istemiyordum
Evet cnm ihtiyaçlı birine veriyorlarmış öyle duymuştumKızlar elimde açılmış gonal f 450 vardı iki kere 150 kullandım hastaneye götürsem tedavisi devam eden birine verirler mi ücretsiz buzdolabında duruyor atmaya kıyamadım çünkü bazen son güne ilaç yetmiyor 250₺ boşa gitmesin
İlaçsız oluyorNaturel transfer nasıl oluyor
Doğal ilaçsız transfer olacağım yani .. transfer için adetin ikinci günü muayene oldum muayene sırasında adetin düzenli o yüzden ilaca gerek yok dedi başka sıkıntıda yoktu çok şükür o yüzden doğal olacakNatural olunca 1 yumurta mı oluyor nasıl karar veriliyor acaba naturel olmasına
Bu ilaçlı ilaçsız olayı nedir bilmiyorum ama benim adetlerimde düzenlidir. İlaçlı oldu çok şükür tuttu inşallah kucağıma almak nasip olur. İlaçlı ilaçsız olayı kafa karıştırıyor. Allah kime nasıl nasip edecekse öyle olsun. Ben hiç sorgulamadım. Son günlerde çok okuyorum. Ama adet düzeni yada kist olayıyla çok alakalı olduğuna inanmıyorum.inşallah bebeğin tutar ve bırakmaz seni hayırlı uğurlu olsun bol şansDoğal ilaçsız transfer olacağım yani .. transfer için adetin ikinci günü muayene oldum muayene sırasında adetin düzenli o yüzden ilaca gerek yok dedi başka sıkıntıda yoktu çok şükür o yüzden doğal olacak
Çok şükür bin şükür hadi inşâAllah hayırlısıyla gelsin
Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına al .. ben hiç araştırmıyorum artık çok çok fazla kafam karışıyor her şeyde .. sadece transferi ilaçsız istiyordum o da çok şükür ilaçsız oldu Allahım inşallah sağlıkla nasip etsin hepimize .. Gönül hanımın bana dediği muayene de bir sıkıntı yok adetinde düzenliyse ilaçsız yapacağız tamamdır dedim bende transferime de bir hafta kaldıBu ilaçlı ilaçsız olayı nedir bilmiyorum ama benim adetlerimde düzenlidir. İlaçlı oldu çok şükür tuttu inşallah kucağıma almak nasip olur. İlaçlı ilaçsız olayı kafa karıştırıyor. Allah kime nasıl nasip edecekse öyle olsun. Ben hiç sorgulamadım. Son günlerde çok okuyorum. Ama adet düzeni yada kist olayıyla çok alakalı olduğuna inanmıyorum.inşallah bebeğin tutar ve bırakmaz seni hayırlı uğurlu olsun bol şans
Transferi anladım da yumurta toplama nasıl oldu ilaçsız mı yumurta büyütüldü ve toplandıDoğal ilaçsız transfer olacağım yani .. transfer için adetin ikinci günü muayene oldum muayene sırasında adetin düzenli o yüzden ilaca gerek yok dedi başka sıkıntıda yoktu çok şükür o yüzden doğal olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?