Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet memorialdeki doktorum gördü hatta çaplarını dosyaya not etmislerdi o zaman icin birsey soylemedi ama gittigimizde daha 2 adet sonrasinda dusunuyoruz tedaviye baslamayi dedik belkide bundan dolayi kendi kendine gider diye dusunmus olabilirmi diye dusundum randevu icin aradigimda belirtecegim bunu mutlaka teşekkür ederim
Benimde çikolata kislerim vardi ama 6 cm civari oldugu icin alindilar 5sene önce bu basit yumurtalik kisti dendi bazi durumlarda iptal olabiliyormuş tedavi ama neye gore iptal ediyorlar bilemedim

Kızlar transferim haftaya cuma günü Allah nasip ederse .. naturel
Allahım herkese bize de hayırlı pozitif sonuçlar nasip etsin. Canım senin pgt den gelenler hep 5. Gün müydü. Ben hepinizi takip ediyorum da 6aa verilecek bana demiştin yanlış hatırlamıyorsam o 6. Gün mü oluyor yani

Ben bir şey sormadım ama Gönül hanım ilaçsız daha iyi daha sağlıklı ilaçlı olursa 10 haftaya kadar kullanıyosun böyle daha iyi dedi .. ben şuan kendimi önce Allaha sonra Gönül hanıma bıraktım açıkcası çok araştırınca kafam karışıyor :) adetin düzenli mi diye sordu evet dedim ondan sonra naturel siklus olacak o zaman en kolayı dedi açıkcası bende ilaç istemiyordum

Amin inşallaah Evet canım hepsi 5.gün 3 tane sağlıklı var en iyisini transfer edeceğiz dedi ..

Kızlar elimde açılmış gonal f 450 vardı iki kere 150 kullandım hastaneye götürsem tedavisi devam eden birine verirler mi ücretsiz buzdolabında duruyor atmaya kıyamadım çünkü bazen son güne ilaç yetmiyor 250₺ boşa gitmesin

Natural olunca 1 yumurta mı oluyor nasıl karar veriliyor acaba naturel olmasına

Evet cnm ihtiyaçlı birine veriyorlarmış öyle duymuştum

Natural olunca 1 yumurta mı oluyor nasıl karar veriliyor acaba naturel olmasına
Doğal ilaçsız transfer olacağım yani .. transfer için adetin ikinci günü muayene oldum muayene sırasında adetin düzenli o yüzden ilaca gerek yok dedi başka sıkıntıda yoktu çok şükür o yüzden doğal olacak

Bu ilaçlı ilaçsız olayı nedir bilmiyorum ama benim adetlerimde düzenlidir. İlaçlı oldu çok şükür tuttu inşallah kucağıma almak nasip olur. İlaçlı ilaçsız olayı kafa karıştırıyor. Allah kime nasıl nasip edecekse öyle olsun. Ben hiç sorgulamadım. Son günlerde çok okuyorum. Ama adet düzeni yada kist olayıyla çok alakalı olduğuna inanmıyorum.inşallah bebeğin tutar ve bırakmaz seni hayırlı uğurlu olsun bol şans

Çok şükür bin şükür hadi inşâAllah hayırlısıyla gelsin

Teşekkür ederim inşallah hepimize hayirlisiyla gelsinler. İlacı hastaneye bırakabilirsiniz ordan veriyorlar ihtiyacı olana . Naturel transfer de rahmin kendi döngüsünü bozmadan ilaç kullanmadan doğal olarak büyüyen yumurtanin takibi yapılıp catlamasindan itibaren belirlenen günde transfer gerçekleşiyor.

Yazan arkadaşlar da olmuş tekrardan yine yazayım dedim. Naturel transferi regli düzenli olanlarda birde ilaçların besleyecegi kisti olanlarda tercih edildiğini biliyorum . Vardır bir bildikleri . Ama kolay geçtiği aşikar o jeli kullanmak çok sinir bozucu gerçekten.

Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına al .. ben hiç araştırmıyorum artık çok çok fazla kafam karışıyor her şeyde .. sadece transferi ilaçsız istiyordum o da çok şükür ilaçsız oldu Allahım inşallah sağlıkla nasip etsin hepimize .. Gönül hanımın bana dediği muayene de bir sıkıntı yok adetinde düzenliyse ilaçsız yapacağız tamamdır dedim bende transferime de bir hafta kaldı

Transferi anladım da yumurta toplama nasıl oldu ilaçsız mı yumurta büyütüldü ve toplandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…