Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İlk transferinde embriyo oluşmadığını yazmışsın, bu transferinde destek ürünler kullandın mı?

İlk tedavi de yumurtalar döllenmedi malesef evet . Transfer aşamasına gelemedik o yüzden . İlk tedavimi başka bir yerde yaptırmıştık mikrocip yöntemi uygulanmisti.
İkisinde de aynı takviyeleri kullanmıştım bi fark yoktu.

Bunda hangi yöntem uygulandı

Çok teşekkür ederim bende imsi düşünüyorum. Teşekkür ederim inşallah değeriniz artar darısı bize.

Amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin .

İmsi yöntemi tecrübeli bir biyolog tarafından yapılınca en etkili yöntem bence Morfoloji sıkıntısi olanlarda özellikle 0 olanlarda da dölleme kapasitesini arttırmak için calsiyum iyonofor un da kullanılması gerektiğini düşünüyorum açıkçası.

Hayırlısı olsun canım. Merak ettim rahim injuri nedir benimde üçüncü denemem bende iki transfer istiyorum ama biraz zor diyo dr tek olcak diyo
Yarın randevum var. Iki transfer için doktorumla görüşeceğim. Rahim injury rahme çizik atılması demek. Embriyonun daha kolay rahme tutunmasını sağlıyormuş ama bizde ise yaramadı ne yazıkki. Hayırlı olsun sızın de tedaviniz.

Merhaba, dikkat ettiğiniz bir yiyecek veya düzenli eşinizin kullandığı bir takviye verdi mi doktor? Birde kaan hocadan tedavi olmuş muydunuz olmadan mı denemiştiniz acaba?

Günaydın. Dengeli beslenmeye çalıştık hazır şeylerden uzak durmaya çalıştık elimizden geldiğince. Takviye olarak promotil ,neofortil, balık yağı, omepa q10 kullandı eşim. Fındık fıstık ve kuru incir yedi .
Kaan beye tedavi olmadan denedik. Randevu 6 ay sonraydı ve tedavide bir o kadar sürecekti beklemek istemedik .

kızlar günaydın benım adet kanamam pıhtı gibi gelıyor 3 günden... beri sanki vücudumdan bir parça düşüyor... ayaıptır söylemesi elledim biraz sanki et parçası gibi bende anlamadım... ilk defa başıma böyle birsey gelıyor... Dün muanede hersey normal di kist falan yok dedi günseli hoca.... bu normal mi bilemedim... bu ayda transfer olacagım inş bir terslik olmaz

Olmaz canım merak etme benimde hiç gelmezdi transfer ayı geldi aynı dediğin gibi korkutma kendini ama dr a söyle yine de istersen. Stres yok tamam mı rahat olman lazım .

Olmaz canım merak etme benimde hiç gelmezdi transfer ayı geldi aynı dediğin gibi korkutma kendini ama dr a söyle yine de istersen. Stres yok tamam mı rahat olman lazım .
tmm cnm sanırım normal bir durum rahim bazen çok kalınlaşınca adet kanaması fazla ve pıhtı şeklınde olabılıyormuş... rahatım aslında ama heyacanlıyımda şu süreci sıkıntısız atlatırım inş :)

Hadi inşallah kuzum hayirlisiyla güzel olacak inşallah :)

Canım çok sağol . Sizinde güzel haberlerinizle yine hepberaber mutlu olacağız inşallah en kısa zamanda
Ayy inşallah cnm zaman bize geçmek bilmiyor transferimde iş yoğunluğunun stresin arttığı bir döneme denk geliyor inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…