- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
İlk transferinde embriyo oluşmadığını yazmışsın, bu transferinde destek ürünler kullandın mı?Amin inşallah canım . Dondurulmuş 5. Gün 5aa embriyosu
hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider. doğurana kadar. ilaçsız mı oldu transferin.
İlk transferinde embriyo oluşmadığını yazmışsın, bu transferinde destek ürünler kullandın mı?
Bunda hangi yöntem uygulandıİlk tedavi de yumurtalar döllenmedi malesef evet . Transfer aşamasına gelemedik o yüzden . İlk tedavimi başka bir yerde yaptırmıştık mikrocip yöntemi uygulanmisti.
İkisinde de aynı takviyeleri kullanmıştım bi fark yoktu.
Bunda hangi yöntem uygulandı
Çok teşekkür ederim bende imsi düşünüyorum. Teşekkür ederim inşallah değeriniz artar darısı bize.İmsi yöntemı kullanıldı ve calsiyum iyonofor çözeltisi de eklendi .
Çok teşekkür ederim bende imsi düşünüyorum. Teşekkür ederim inşallah değeriniz artar darısı bize.
Yarın randevum var. Iki transfer için doktorumla görüşeceğim. Rahim injury rahme çizik atılması demek. Embriyonun daha kolay rahme tutunmasını sağlıyormuş ama bizde ise yaramadı ne yazıkki. Hayırlı olsun sızın de tedaviniz.Hayırlısı olsun canım. Merak ettim rahim injuri nedir benimde üçüncü denemem bende iki transfer istiyorum ama biraz zor diyo dr tek olcak diyo
Merhaba, dikkat ettiğiniz bir yiyecek veya düzenli eşinizin kullandığı bir takviye verdi mi doktor? Birde kaan hocadan tedavi olmuş muydunuz olmadan mı denemiştiniz acaba?İmsi yöntemı kullanıldı ve calsiyum iyonofor çözeltisi de eklendi .
Merhaba, dikkat ettiğiniz bir yiyecek veya düzenli eşinizin kullandığı bir takviye verdi mi doktor? Birde kaan hocadan tedavi olmuş muydunuz olmadan mı denemiştiniz acaba?
kızlar günaydın benım adet kanamam pıhtı gibi gelıyor 3 günden... beri sanki vücudumdan bir parça düşüyor... ayaıptır söylemesi elledim biraz sanki et parçası gibi bende anlamadım... ilk defa başıma böyle birsey gelıyor... Dün muanede hersey normal di kist falan yok dedi günseli hoca.... bu normal mi bilemedim... bu ayda transfer olacagım inş bir terslik olmaz
tmm cnm sanırım normal bir durum rahim bazen çok kalınlaşınca adet kanaması fazla ve pıhtı şeklınde olabılıyormuş... rahatım aslında ama heyacanlıyımda şu süreci sıkıntısız atlatırım inş :)Olmaz canım merak etme benimde hiç gelmezdi transfer ayı geldi aynı dediğin gibi korkutma kendini ama dr a söyle yine de istersen. Stres yok tamam mı rahat olman lazım .
tmm cnm sanırım normal bir durum rahim bazen çok kalınlaşınca adet kanaması fazla ve pıhtı şeklınde olabılıyormuş... rahatım aslında ama heyacanlıyımda şu süreci sıkıntısız atlatırım inş :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahEvet kızlar bugün test günüydü ve kan da pozitifi gördük çok şükür . İnşallah sağlıkla devam eder .
Hadi gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallahEvet kızlar bugün test günüydü ve kan da pozitifi gördük çok şükür . İnşallah sağlıkla devam eder .
Hadi gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah canımCanım çok sağol . Sizinde güzel haberlerinizle yine hepberaber mutlu olacağız inşallah en kısa zamanda
Ayy inşallah cnm zaman bize geçmek bilmiyor transferimde iş yoğunluğunun stresin arttığı bir döneme denk geliyor inşallah hakkımızda hayırlısı olurCanım çok sağol . Sizinde güzel haberlerinizle yine hepberaber mutlu olacağız inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?