Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Zaman ne zor geçti... kimyasal gebelikten sonra kendimi biraz rahatlatmak için uzak kaldım Gönül hanım 2. Adetinle geri gelebilirsin dedi tedaviye ama aynısını sil baştan yaşamak öyle zor geliyor ki yine de amh 0.81 eşimde hafif hareketsizlik var ama yine de bu süre de olabilir dedik normal denemeye de karar verirdik ve düşündük ne zamandır bu tedaviye başladık normal denemelerimiz bitmiş tedaviden negatif aldık bekledik aylarda ama denemeleriz olmadı hep tedaviye bıraktık kendimizi bir mucize olur inşallah

Evet kızlar bugün test günüydü ve kan da pozitifi gördük çok şükür . İnşallah sağlıkla devam eder .
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım. Darısı başımıza. Benim sonucum maalesef negatif. Bugün adet oldum. Yarın için randevu aldım dondurulmuş için. Transferim natürel olduğu için bir ay beklememe gerek yokmuş. Yucel bey öyle söyledi. Bende vakit kaybetmek istemediğimden bu ay tekrar tedaviye başlamak istiyorum. Eşimde ara verelim psikolojin duzelsin diyor çok kararsızım. Sizce ara vermeli miyim. Transferden önce rahim injury yapılmıştı en azından onlar geçmeden tekrar deneyim istiyorum. Bu 2. Denemem olacak yaşım 29. Iki tane dondurulmuş embriyom kaldı iki tane transfer edilsin istiyorum bu sefer. Benim gibi şartları uymayıp 2tane transfer olan var mı

Canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Rabbim çok ugrastirmasin bi daha ki denemende tutsun inşallah.

Canım Eğer gerçekten psikolojin kaldıracaksa dene bence ama strese girmemelisin bence stres çok önemli bir faktör bu süreçte. Sen kendini daha iyi bilirsin hazır hissediyorsan denemelisin.

2 embriyo transferinede bende olumlu bakmıyorum neden bir kere de 2 şansımı birden kullanayım ki diyorum tek tek denemek bana daha mantıklı geliyor. Hem zaten 2 adet transfer etmiyorlar diye biliyorum bazı özel durumlar haricinde.

Hayırlısı olsun inşallah canım .

Merhaba öncelikle hayırlı olsun ben ilk randevuda yücel beye muayene olmuştum ve çok güven vermişti ikinci gidişimde gülseli hanım muayene etti ama bi türlü ısınamadım ben başka bişey söylüyorum o dosyaya başka bişey yazıyor semra hocanın yanında çok heyecanlandı zaten kasım ayında başlamış memoriale daha sonraki gidişimde gönül hanıma anlatabildim derdimi düzeltti sağolsun sonra yine yücel beyi tercih ettim opuda Melih bey vardı onda seçim yapamadım muayenelerde hangi doktor müsait oluyorsa ona randevu veriyorlar özellikle bayan dr isteyenlere seçenek sunuyorlar

Hayırlısı olsun canım. Merak ettim rahim injuri nedir benimde üçüncü denemem bende iki transfer istiyorum ama biraz zor diyo dr tek olcak diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…