- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 36
Gözünüz aydın olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alınEvet kızlar bugün test günüydü ve kan da pozitifi gördük çok şükür . İnşallah sağlıkla devam eder .
Cnm çok sevindim sağlıkla devam etsin inş :)Evet kızlar bugün test günüydü ve kan da pozitifi gördük çok şükür . İnşallah sağlıkla devam eder .
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım. Darısı başımıza. Benim sonucum maalesef negatif. Bugün adet oldum. Yarın için randevu aldım dondurulmuş için. Transferim natürel olduğu için bir ay beklememe gerek yokmuş. Yucel bey öyle söyledi. Bende vakit kaybetmek istemediğimden bu ay tekrar tedaviye başlamak istiyorum. Eşimde ara verelim psikolojin duzelsin diyor çok kararsızım. Sizce ara vermeli miyim. Transferden önce rahim injury yapılmıştı en azından onlar geçmeden tekrar deneyim istiyorum. Bu 2. Denemem olacak yaşım 29. Iki tane dondurulmuş embriyom kaldı iki tane transfer edilsin istiyorum bu sefer. Benim gibi şartları uymayıp 2tane transfer olan var mıEvet kızlar bugün test günüydü ve kan da pozitifi gördük çok şükür . İnşallah sağlıkla devam eder .
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım. Darısı başımıza. Benim sonucum maalesef negatif. Bugün adet oldum. Yarın için randevu aldım dondurulmuş için. Transferim natürel olduğu için bir ay beklememe gerek yokmuş. Yucel bey öyle söyledi. Bende vakit kaybetmek istemediğimden bu ay tekrar tedaviye başlamak istiyorum. Eşimde ara verelim psikolojin duzelsin diyor çok kararsızım. Sizce ara vermeli miyim. Transferden önce rahim injury yapılmıştı en azından onlar geçmeden tekrar deneyim istiyorum. Bu 2. Denemem olacak yaşım 29. Iki tane dondurulmuş embriyom kaldı iki tane transfer edilsin istiyorum bu sefer. Benim gibi şartları uymayıp 2tane transfer olan var mı
Cnm çok sevindim sağlıkla devam etsin inş :)
Hayırlı olsun çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Güzel haberlerin devamı gelir inşallah.Evet kızlar bugün test günüydü ve kan da pozitifi gördük çok şükür . İnşallah sağlıkla devam eder .
İnş cnm kaçıncı denemede idi seninSağol canım. İnşallah darısı başına Az kaldı seninde :)
İnş cnm kaçıncı denemede idi senin
Hayırlı olsun çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Güzel haberlerin devamı gelir inşallah.
Hayırlı olsun kaç çıktı değeriniz, kaçıncı gün embriyosuyduAmin inşallah canım. Hepimizi sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. İnsanin tedirginliği bitmiyor malesef pozitif olunca bile
Tebrik ederim çok sevindim adınızaEvet kızlar bugün test günüydü ve kan da pozitifi gördük çok şükür . İnşallah sağlıkla devam eder .
Hayırlı olsun kaç çıktı değeriniz, kaçıncı gün embriyosuydu
Tebrik ederim çok sevindim adınıza
Merhaba öncelikle hayırlı olsun ben ilk randevuda yücel beye muayene olmuştum ve çok güven vermişti ikinci gidişimde gülseli hanım muayene etti ama bi türlü ısınamadım ben başka bişey söylüyorum o dosyaya başka bişey yazıyor semra hocanın yanında çok heyecanlandı zaten kasım ayında başlamış memoriale daha sonraki gidişimde gönül hanıma anlatabildim derdimi düzeltti sağolsun sonra yine yücel beyi tercih ettim opuda Melih bey vardı onda seçim yapamadım muayenelerde hangi doktor müsait oluyorsa ona randevu veriyorlar özellikle bayan dr isteyenlere seçenek sunuyorlarHanımlar merhaba. Öncelikle hepimize bol şans. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın. Aranıza yeni katıldım. Şubatta memorial şişliye gidicem nasipse tüp bebek için. Hangi dr u tavsiye edersiniz bana, gidenler az çok fikir sahibi olmuştur diye düşünüyorum. Bir de en başta seçtiğim dr transferimi yapacak doktordur diyebilir miyiz kesin olarak, yoksa kim denk gelirse mi yapıyor. Yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana
MâşâAllah canım darısı başımıza dondurulmuş mu taze miTeşekkür ederim .
5. Gün embriyosu
5+9 14. Gün bugün
141 çıktı değerim
Hayırlısı olsun canım. Merak ettim rahim injuri nedir benimde üçüncü denemem bende iki transfer istiyorum ama biraz zor diyo dr tek olcak diyoAllah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım. Darısı başımıza. Benim sonucum maalesef negatif. Bugün adet oldum. Yarın için randevu aldım dondurulmuş için. Transferim natürel olduğu için bir ay beklememe gerek yokmuş. Yucel bey öyle söyledi. Bende vakit kaybetmek istemediğimden bu ay tekrar tedaviye başlamak istiyorum. Eşimde ara verelim psikolojin duzelsin diyor çok kararsızım. Sizce ara vermeli miyim. Transferden önce rahim injury yapılmıştı en azından onlar geçmeden tekrar deneyim istiyorum. Bu 2. Denemem olacak yaşım 29. Iki tane dondurulmuş embriyom kaldı iki tane transfer edilsin istiyorum bu sefer. Benim gibi şartları uymayıp 2tane transfer olan var mı
Teşekkür ederim .
5. Gün embriyosu
5+9 14. Gün bugün
141 çıktı değerim[/QUO
Güzel değer cnm allah tamamına erdirsin
MâşâAllah canım darısı başımıza dondurulmuş mu taze mi
hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider. doğurana kadar. ilaçsız mı oldu transferin.Amin inşallah canım . Dondurulmuş 5. Gün 5aa embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?