İnş cnm çok tşk ederim :)Tedavin hayırlı olsun. Güzel haberler almak nasip olur inşallah
Cnm genetik test yapmanız iyi olur hastane zaten bu tip durumlarda test yaptırmanız için bayağı bir diretiyor genetik birimine yönlendriyorlar sizi belki drlar ve genetikle konuşunca eşin ikna olur eğer yaptırmazsanız genetikten riski kabul ettiğinize dair onay yazısı imzalamanız gerekiyor yoksa tedaviye başlatmıyorlarkızlar bir sorum olacak size ben ve eşim kistik fibroz tasiyicisiyiz bunu bile bile eşim tup bebek yapalım diyor genetik testleri yapmayı kabul etmiyor ne yapacağımı bilemiyorum aynı durumu yaşayan varmi acaba
Cnm genetik test yapmanız iyi olur hastane zaten bu tip durumlarda test yaptırmanız için bayağı bir diretiyor genetik birimine yönlendriyorlar sizi belki drlar ve genetikle konuşunca eşin ikna olur eğer yaptırmazsanız genetikten riski kabul ettiğinize dair onay yazısı imzalamanız gerekiyor yoksa tedaviye başlatmıyorlar
Hayirlisi olsun...Evet canım ilk günü saymıyorlarmış bugün 5. Günümüzmüş donduruldu yavrucuklarım :) bende adet oldum 1 hafta erken olacaksın demişti hemşire gerçekten de oldum :/
sadece test icin 20 bin istiyorlar başka hastene yapıcaz tup bebeği eşim ikna olmuyor malesef
Hanımlar merhaba. Öncelikle hepimize bol şans. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın. Aranıza yeni katıldım. Şubatta memorial şişliye gidicem nasipse tüp bebek için. Hangi dr u tavsiye edersiniz bana, gidenler az çok fikir sahibi olmuştur diye düşünüyorum. Bir de en başta seçtiğim dr transferimi yapacak doktordur diyebilir miyiz kesin olarak, yoksa kim denk gelirse mi yapıyor. Yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana
Canım hayırlı olsun Allah muaffak etsin. İlk ölçümde rahim kalınlığını söylüyorlar mı canımKızlar merhaba bugün ilk kontrolüme gittim günseli hoca ilk kontrolümü yaptı. Hersey gayet normal naturel transfer olacak inş. 22 ocakta tekrar kontrolüm var. Bu arada günseli hoca çok beğendim iyi bir doktor tavsiye edebilirim :)
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah hayırla sağlıkla bebeğine kavuşursunKızlar merhaba bugün ilk kontrolüme gittim günseli hoca ilk kontrolümü yaptı. Hersey gayet normal naturel transfer olacak inş. 22 ocakta tekrar kontrolüm var. Bu arada günseli hoca çok beğendim iyi bir doktor tavsiye edebilirim :)
Ewt cnm benim 3,5 çıktıCanım hayırlı olsun Allah muaffak etsin. İlk ölçümde rahim kalınlığını söylüyorlar mı canım
Tşk ederim amin cnm hep birlikte inşCanım tedavin hayırlı olsun inşallah hayırla sağlıkla bebeğine kavuşursun
Allah tamamına erdirsin balımEwt cnm benim 3,5 çıktı
Canımm hayırlı olsun inşallah bu kez pozitifi alacaksın. Senin için çok heyecanlı ve umutluyum. Allah yardımcın olsun inşallah dualarımız seninleTşk ederim amin cnm hep birlikte inş
Tesekkurler kuzum ben de çok umutluyum hem kendi adıma hem de burdaki birçok arkadaş adına ( başta da sen geliyorsun) ... Rabbim yüzümüzü güldürsün inşCanımm hayırlı olsun inşallah bu kez pozitifi alacaksın. Senin için çok heyecanlı ve umutluyum. Allah yardımcın olsun inşallah dualarımız seninle
Amin cnmAllah tamamına erdirsin balım
Aminnnn canım 2018 bzim yılımız olacak biliyorumTesekkurler kuzum ben de çok umutluyum hem kendi adıma hem de burdaki birçok arkadaş adına ( başta da sen geliyorsun) ... Rabbim yüzümüzü güldürsün inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?