Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar bir sorum olacak size ben ve eşim kistik fibroz tasiyicisiyiz bunu bile bile eşim tup bebek yapalım diyor genetik testleri yapmayı kabul etmiyor ne yapacağımı bilemiyorum aynı durumu yaşayan varmi acaba
Cnm genetik test yapmanız iyi olur hastane zaten bu tip durumlarda test yaptırmanız için bayağı bir diretiyor genetik birimine yönlendriyorlar sizi belki drlar ve genetikle konuşunca eşin ikna olur eğer yaptırmazsanız genetikten riski kabul ettiğinize dair onay yazısı imzalamanız gerekiyor yoksa tedaviye başlatmıyorlar

Hanımlar merhaba. Öncelikle hepimize bol şans. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın. Aranıza yeni katıldım. Şubatta memorial şişliye gidicem nasipse tüp bebek için. Hangi dr u tavsiye edersiniz bana, gidenler az çok fikir sahibi olmuştur diye düşünüyorum. Bir de en başta seçtiğim dr transferimi yapacak doktordur diyebilir miyiz kesin olarak, yoksa kim denk gelirse mi yapıyor. Yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana

sadece test icin 20 bin istiyorlar başka hastene yapıcaz tup bebeği eşim ikna olmuyor malesef

Geçmiş olsun Rabbim kolaylıklar versin inşallah. Pgt ücretleri yüksek tutuyor ama bu oluşan embriyo sayısına bağlı sizde biliyorsunuz. Üniversites hastanesinde bile embriyo başı aynı fiyattan yapıyorlar. İnşallah eşiniz ikna olur.

Hoş geldiniz inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır. Dr değiştirme hakkınız var söylemeniz yeterli . Transfer ı seçtiğiniz Dr kesin yapacak diyemeyiz ama size seçenek sunuyorlar. Yücel bey veya emre beyi tavsiye ederim . Eğer bu ikisi olursa transferinizide onlar yapar mutlaka .

Canım hayırlı olsun Allah muaffak etsin. İlk ölçümde rahim kalınlığını söylüyorlar mı canım

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah hayırla sağlıkla bebeğine kavuşursun

Canımm hayırlı olsun inşallah bu kez pozitifi alacaksın. Senin için çok heyecanlı ve umutluyum. Allah yardımcın olsun inşallah dualarımız seninle
Tesekkurler kuzum ben de çok umutluyum hem kendi adıma hem de burdaki birçok arkadaş adına ( başta da sen geliyorsun) ... Rabbim yüzümüzü güldürsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…