Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım seni etiketlemistim ama cevap vermedin.tedaviye başladın mi :)

Hanımlar merhaba. Şehir dışından geleceğim diyince eski dosyamı incelemişler, istedikleri tahlilleri söylediler. Fsh problemim olduğu için adetin 1.günü yaptır mail at, onaylarsak gel dediler. Yüksekse ilaç başlayacaklarmış düşürmek için.Tedaviye 1 sonraki adette gitmeyi planlıyordum ama tedirgin okdum. Bugün ( adetin 2.günü) yapılan fsh 16,83, amh 2,03. Mail atıcam bakalım ne diyecekler. Var mı değerleri benim gibi olan. Tedavi için fsh sınırı kaç acaba
(Ben alıntı yapmayı da bilmiyorum forumda)

Fsh için yorum yapamıyorum ama amh gayet ii cnm

Fsh 20 üzerinde olursa tedaviye başlamıyor ilaç veriliyor 1 sonraki ay düşük olursa tedavi başlanıyor.Muhtemelen size başlanır ama yine de doktorunuza sorarsiniz tabi.2 ay evvel benim 22 çıkmıştı Cyclo progynova kullandım geçen ay 9.8 bu ay 9.2 çıktı .

İçimi rahatlattın çok teşekkür ederim. Uzaktan gidecek olunca daha da bir sıkıntı oluyor her şey.
Çalışanlar için tedavi sürecinde rapor veriyorlar mı acaba?
Hem stresli hem heyecanlıyım.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Benimde cuma opu olacak ve pgt yapilacak 12 embriyo icin ne kadar pgt ucreti tuttu hazirlikli olmak lazim

Dualarım seninle canım lütfen sadece olumlu düsünerek bekle insallah güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…