- 20 Aralık 2017
- 183
- 265
- 18
- 37
Bize pgt yaptırdılar size neden ngs yaptılar?mrb kızlar hastaneden aradılar bir tane sağlıklı embriyom varmış bir tanesi de ne sağlıklı ne de tam sağlıksız diyebiliriz dedi o nasıl oluyor anlamadım moralim bozuldu biraz ama inşallah sağlıklı gelen embriyo ile transferim başarılı olur ve sağlıkla kucağıma alırım. Bu şekilde ngs den bir embriyo sağlıklı bulunup transferde hamile kalan oldu mu arkadaşlar
Kaç tane embriyo yollamıştın canım .. o bi tane ile hamile kalan anne olan çok var Allahım sana da o bi tane yi sağlıkla nasip etsinmrb kızlar hastaneden aradılar bir tane sağlıklı embriyom varmış bir tanesi de ne sağlıklı ne de tam sağlıksız diyebiliriz dedi o nasıl oluyor anlamadım moralim bozuldu biraz ama inşallah sağlıklı gelen embriyo ile transferim başarılı olur ve sağlıkla kucağıma alırım. Bu şekilde ngs den bir embriyo sağlıklı bulunup transferde hamile kalan oldu mu arkadaşlar
Bize de pgt dediler ama kağıtta ngs yazıyor zatenBize pgt yaptırdılar size neden ngs yaptılar?
Evet canım spermi yeniden istiyorlar kendi hastanelerindeBenim 1 senelik rahim filmimi değerlendirdiler yenisini istemediler
Ama sperm tahlilinin yenisini mutlaka isterler diye düşünüyorum
Bize de pgt dediler ama kağıtta ngs yazıyor zaten
Evet canım nsg oluyor sana dosya verirler zaten orada nsg yazıyorCanım bu 295dolar veesigimiz test ngs mi oluyor yani? Internetten baktım ngs,pgtden daha detaylı bakılan test imiş
Ayyy çok sevindim canım bende diyodum ngs daha ayrıntılı inceleme ise keske ondan yaptırabilseydik diye.Ngs yani pardon
2500 tedaviye başlarkan 5000 yumurta toplamaArkadaşlar merhaba memorial de Dr Öner’iniz lütfen ve tedavi ilaçlarla 9000i geçiyor sanırım?bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim teşşekürler
Ben 34 üm bana da önerdi. Tek kimyasal gebeliğim var.38 yaş üstü be düşük yaşayanlar için
Ben varim tek embriyoyla hamileyim Canim.insallah seninde guzel haberlerini alicaz.mrb kızlar hastaneden aradılar bir tane sağlıklı embriyom varmış bir tanesi de ne sağlıklı ne de tam sağlıksız diyebiliriz dedi o nasıl oluyor anlamadım moralim bozuldu biraz ama inşallah sağlıklı gelen embriyo ile transferim başarılı olur ve sağlıkla kucağıma alırım. Bu şekilde ngs den bir embriyo sağlıklı bulunup transferde hamile kalan oldu mu arkadaşlar
Bilmiyorumki cnm ben cgh diye biliyordum embriyolog ngs demişti o şekilde yaptılar belki sizinkide ngs dir sordunuz muBize pgt yaptırdılar size neden ngs yaptılar?
5tane yollamıştık cnm 4ü 5.gün 1i 6.gün embriyosuydu amin cnm inşallahKaç tane embriyo yollamıştın canım .. o bi tane ile hamile kalan anne olan çok var Allahım sana da o bi tane yi sağlıkla nasip etsin
Öyle mi cnm Allah bağışlasın inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bana umut oldun amin inşallahBen varim tek embriyoyla hamileyim Canim.insallah seninde guzel haberlerini alicaz.
Evet cnm bizde 295 dolar verdik sizin kaç embriyoya uygulandı kaç tane sağlıklı geldi pekiCanım bu 295dolar veesigimiz test ngs mi oluyor yani? Internetten baktım ngs,pgtden daha detaylı bakılan test imiş
@adasu_denizÖyle mi cnm Allah bağışlasın inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bana umut oldun amin inşallah[/QUOTE. Teknolojinin elverdigi olcude bircok asamadan basariyla gecmis saglikli Bir embriyon var.Allah in izniyledee evladin olacak insallah.bu arada ngs en son cikan tarama yontemi bildigim kadariyla.butun kromozomlara bakiliyor.pgt daha sinirli sayida bakilandi.gerisi Allahin takdiri.tedavini benimse canim.Sen de ellerinden Geleni yaptin.rahat ol.hersey guzel olsun.
Çok şükür ki bi tane de olsa sağlıklı olan var .. bende 6 tane yollamıştım 3 ünde kromozom bozukluğu çıktı 3 ü sağlıklı geldi bu cuma transferim var Allah nasip ederse umutsuzluk etmeyelim bazen bende karamsarlığa kapılıyorum ama kötü düşünüp kötüyü çağırmak istemiyorum pozitif olmamız lazım5tane yollamıştık cnm 4ü 5.gün 1i 6.gün embriyosuydu amin cnm inşallah
Canim ya ilk buraya yazdigin gunleri hatirladim.igneleri falan soruyordun.masallah simdi transfer bekliyorsun.hayirli haberlerini alalim insallah.birgun sisli memorial anneleri diye sayfa acip konusmak nasip olsun hepimize.Çok şükür ki bi tane de olsa sağlıklı olan var .. bende 6 tane yollamıştım 3 ünde kromozom bozukluğu çıktı 3 ü sağlıklı geldi bu cuma transferim var Allah nasip ederse umutsuzluk etmeyelim bazen bende karamsarlığa kapılıyorum ama kötü düşünüp kötüyü çağırmak istemiyorum pozitif olmamız lazım
Amiiinn inşallah canım sağol Allah razı olsun .. o iğneleri nasıl vurdum nasıl :)) sonu güzel olur inşallahCanim ya ilk buraya yazdigin gunleri hatirladim.igneleri falan soruyordun.masallah simdi transfer bekliyorsun.hayirli haberlerini alalim insallah.birgun sisli memorial anneleri diye sayfa acip konusmak nasip olsun hepimize.
Evet cnm Allaha şükür bir sağlıklı embriyom var hiç olmayabilirdi de benim böbrek rahatsızlığım var cnm nefrologdan özel izin alarak tedaviye başladım hormon iğneleri ve antibiyotikler vs böbreklerime zarar veriyor ağrı kesici bile içmemem gerekiyor o yüzden moralim bozuldu tekrar bir tedaviyi böbreklerim kaldırmayabilir inşallah tek embriyom evlat olur bana tşk ederim@adasu_deniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?