Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim daha önceki transferimde odaya çıkarıp yatırdılar. Çok sıkışmıştım. 15 dk sonra sürgü verdiler idrar için.Şimdi oğlum 3 yaşında

Evet canım biraz sıkıntı oluyor bu tavırları. Eşimi zor ikna ettim tedaviye bide hemsireler böyle sorumsuz davranınca bize cok negatif yansıyor.

Kendimi gördüm resmen ben 5 bardak boşalttım ama hâlâ mesane doluydu 2.ye kesinlikle o kadar içip gitmem

Beni yücek bey aramıştı bende kendim arayıp öğrendim öğrendikten 1 hafta sonra filan yücel bey aradı bilgilendirdi

Amin inşallah canım sağol transferden çıktım şimdi bende fazla içmişim suyu 3 bardak boşalttırdılar sonrasında işleme aldılar şuan çok sıkışık değilim rahatım inşallah yavrumda rahattır :)

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım elini karnına köy ya mübdi çek sana hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşAllah
Amin sağolasın evet hem transfer sırasında hem oda da çektik bol bol babasıyla beraber :) rabbi hebli de okudum bolca Allahım inşallah can versin yavruma

Amin sağolasın evet hem transfer sırasında hem oda da çektik bol bol babasıyla beraber :) rabbi hebli de okudum bolca Allahım inşallah can versin yavruma
İnş cnm Rabbim korktuğuna uğratmasın bol bol kabak çekirdeği ve sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu iç cnn ilk 1 hafta

Sağol canım şimdi odama geçtim inşallah yavrum bana tutunur 9 gün nasıl geçecek bana şimdi :)
Valla oyle bir geciyorki zaman inanamazsin.:)bi bakmissin transfer gunu gelmis.sevdigin seyleri yap.sevmedigin kimseyle gorusme bu asamada.genelde evde ol ama durmadan yatma.rahime kan gitsin.evin icinde dolas yani.unutma canim hasta degil hamilesin.guzel beslen.hayirlisiyla dokuz gun sonra hep beraber sevinelim.
.

İnşallah canım inşallah .. şuan transferimi kimse bilmiyor zaten o yüzden rahatım annemde kalacapım bugün yat dinlen yarın normal hayatına dön dedi Gönül hanım ananası da sordum 1 dilim ye abartma dedi hatta hiçbirşeyi abartma yediğin herşeyi kararlı ye dedi

yani transferden sonrası için emin değilim dediğim gibi henüz olmadım transfer ama öyle duydum belki daha fazla da veriyorlardır.
Sordum transferde de bir iki gün veriliyormuş o da anestezi alınıyor diye. Ama başka yerde. Rapor alabiliriz bence Aile hekiminden filan.

Aynen oyle .suyu bol bol icebilirsin.sen ayagini suru diger arkadaslarimizda pesinden gelsin.

Merhaba kizlar malesef olmadi 2 sagliksiz bir mozaik embriyo dediler. Hayirlisi böyleymiş insallah bundan sonra saglikli embriyom gelisir. Acikcasi simdi tedavimi nerde baslamam gerektigi konusunda bilmiyorum. Bizde erkek faktoru baskin sizce nerde deneme yapmam gerek bildiginiz baska erkek faktorunde iyi olan tup bebek merkezi varmi biliyorsunuz burda 5 denemem oldu olmuyor iste.

Hanımlar şehir dışından gelenler nerde kalıyorsunuz? Ben samimi bir arkadaşımda kalıyorum. Tek başımayım zaten eşim izin almayı ahlaklı bulmadı gelmedi. Ataşehirden ok meydanina 70 lira taksiye verdim. Metrobüsle dönüp yine taksiyle eve geldim dönüşte ama çok ıslandım ve metrobüs bence nefretlik bir şey. Günlük 100-150 hotel, misafirhane filan yok mu hastaneye yakın? Taksiye vereceğime hotele verip yolda yorulmasam diyorum :)

Mozaik embriyo transferi oluyor diye hatırlıyorum .. bir de her seferinde aynı yöntem mi uygulanıyor farklı şeyler uygulandı mı

Hep ayni yöntem uygulandi %25 mozaik dedii ve tutarsa amiyosentez şart mis
5 olumsuz tedaviden sonra bi açıklama yapılmadı mı? Sorununuz erkek infertilisi mi sadece? Sağlıklı embriyo oluşmaması yumurta kaynaklı mı sperm kaynaklı mı acaba? Birde spermler hangi yöntemle seçilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…