- 13 Ocak 2018
- 214
- 408
- 23
Arkadaşlar merhaba şimdi hemşire bana buraya sıkışık gelin dedi ben şimdiden sıkışık gidersem 5.30 da transfer olacak ondan sonra da hemen tuvalete gidemicem siz nasıl yaptınız tecrübenizi paylaşır mısınız lütfen .. 15.30 da hastanede olacağım inşallah
Evet canım biraz sıkıntı oluyor bu tavırları. Eşimi zor ikna ettim tedaviye bide hemsireler böyle sorumsuz davranınca bize cok negatif yansıyor.Pgt den değil ama 3 gündür ben de iletişim sorunu yaşıyorum. Mail atıyorum dönücez diyorlar dönen yok, dr arayacak diyorlar arayan yok, öğlede gönül hanım ilaç ismini mail atıcaz dedi o da yok. Yarım saat önce yine ben aradım hemen bakıyorum dosya kimde dediler hala ne arayan var ne soran. Daha başlamadan rahatsız oldum bu tavırlarından.
Kendimi gördüm resmen ben 5 bardak boşalttım ama hâlâ mesane doluydu 2.ye kesinlikle o kadar içip gitmemCnm orda içeceğin su yeterli bn aşırı sıkışkndgldm ve ztn fazla deyp idrarı boşalttryolar ordayken tamamen işe 1saat su iç dediler baskı hiissedene kdr snra tekrar iki bardak boşalt dediler kadma kendni inşallah allahm yardmcn olsn güzel günler gör
Beni yücek bey aramıştı bende kendim arayıp öğrendim öğrendikten 1 hafta sonra filan yücel bey aradı bilgilendirdiArkadaşlar pgtden sonra sizleri takip doktorunuz arayıp saglıklı gelenlerin kalitesini söyledimi? Ben pazartesi kendim aradım sonuclar cıkmı sayısını ögrendim ama sonrasında beni doktorum arayıp hic bilgi vermedi. Zaten sevinc hanım da ayrıldı unutuldummu acaba? Sabah aradım dosyayı ileteceklerini söylediler hala arayan yok
Sağol canım şimdi odama geçtim inşallah yavrum bana tutunur 9 gün nasıl geçecek bana şimdi :)Canım inan dualarım seninle sanki kendi transfer günüm gelmiş gibi heyecanlıyım
Amin inşallah canım sağol transferden çıktım şimdi bende fazla içmişim suyu 3 bardak boşalttırdılar sonrasında işleme aldılar şuan çok sıkışık değilim rahatım inşallah yavrumda rahattır :)Ben transfer saatine kadar 1,5 litre su içtim defalarca tuvalete gittim transfer için odaya geçtim sıkışıktım iki bardak boşalttırdılar bir bardak su daha içtim. Transfer den sonra yarım saat uzandım tuvalete gittiğimde çok yavaş bir şekilde boşalttım idrar torbamı. Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana hayırlı olsun transferin.
Allah bağışlasın canımBenim daha önceki transferimde odaya çıkarıp yatırdılar. Çok sıkışmıştım. 15 dk sonra sürgü verdiler idrar için.Şimdi oğlum 3 yaşında
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım elini karnına köy ya mübdi çek sana hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşAllahSağol canım şimdi odama geçtim inşallah yavrum bana tutunur 9 gün nasıl geçecek bana şimdi :)
Amin sağolasın evet hem transfer sırasında hem oda da çektik bol bol babasıyla beraber :) rabbi hebli de okudum bolca Allahım inşallah can versin yavrumaHayırlı uğurlu olsun arkadaşım elini karnına köy ya mübdi çek sana hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşAllah
İnş cnm Rabbim korktuğuna uğratmasın bol bol kabak çekirdeği ve sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu iç cnn ilk 1 haftaAmin sağolasın evet hem transfer sırasında hem oda da çektik bol bol babasıyla beraber :) rabbi hebli de okudum bolca Allahım inşallah can versin yavruma
Valla oyle bir geciyorki zaman inanamazsin.:)bi bakmissin transfer gunu gelmis.sevdigin seyleri yap.sevmedigin kimseyle gorusme bu asamada.genelde evde ol ama durmadan yatma.rahime kan gitsin.evin icinde dolas yani.unutma canim hasta degil hamilesin.guzel beslen.hayirlisiyla dokuz gun sonra hep beraber sevinelim.Sağol canım şimdi odama geçtim inşallah yavrum bana tutunur 9 gün nasıl geçecek bana şimdi :)
İnşallah canım inşallah .. şuan transferimi kimse bilmiyor zaten o yüzden rahatım annemde kalacapım bugün yat dinlen yarın normal hayatına dön dedi Gönül hanım ananası da sordum 1 dilim ye abartma dedi hatta hiçbirşeyi abartma yediğin herşeyi kararlı ye dediValla oyle bir geciyorki zaman inanamazsin.:)bi bakmissin transfer gunu gelmis.sevdigin seyleri yap.sevmedigin kimseyle gorusme bu asamada.genelde evde ol ama durmadan yatma.rahime kan gitsin.unutma canim hasta degil hamilesin.guzel beslen.hayirlisiyla dokuz gun sonra hep beraber sevinelim.
.
Sordum transferde de bir iki gün veriliyormuş o da anestezi alınıyor diye. Ama başka yerde. Rapor alabiliriz bence Aile hekiminden filan.yani transferden sonrası için emin değilim dediğim gibi henüz olmadım transfer ama öyle duydum belki daha fazla da veriyorlardır.
Aynen oyle .suyu bol bol icebilirsin.sen ayagini suru diger arkadaslarimizda pesinden gelsin.İnşallah canım inşallah .. şuan transferimi kimse bilmiyor zaten o yüzden rahatım annemde kalacapım bugün yat dinlen yarın normal hayatına dön dedi Gönül hanım ananası da sordum 1 dilim ye abartma dedi hatta hiçbirşeyi abartma yediğin herşeyi kararlı ye dedi
Mozaik embriyo transferi oluyor diye hatırlıyorum .. bir de her seferinde aynı yöntem mi uygulanıyor farklı şeyler uygulandı mıMerhaba kizlar malesef olmadi 2 sagliksiz bir mozaik embriyo dediler. Hayirlisi böyleymiş insallah bundan sonra saglikli embriyom gelisir. Acikcasi simdi tedavimi nerde baslamam gerektigi konusunda bilmiyorum. Bizde erkek faktoru baskin sizce nerde deneme yapmam gerek bildiginiz baska erkek faktorunde iyi olan tup bebek merkezi varmi biliyorsunuz burda 5 denemem oldu olmuyor iste.
Hep ayni yöntem uygulandi %25 mozaik dedii ve tutarsa amiyosentez şart misMozaik embriyo transferi oluyor diye hatırlıyorum .. bir de her seferinde aynı yöntem mi uygulanıyor farklı şeyler uygulandı mı
5 olumsuz tedaviden sonra bi açıklama yapılmadı mı? Sorununuz erkek infertilisi mi sadece? Sağlıklı embriyo oluşmaması yumurta kaynaklı mı sperm kaynaklı mı acaba? Birde spermler hangi yöntemle seçilmiştiHep ayni yöntem uygulandi %25 mozaik dedii ve tutarsa amiyosentez şart mis
Merkezimiz iyi evet ama hep aynı yöntem uygulanıyorsa farklı merkezler araştır canım aynıyı denemeye gerek yok bence .. Allahım yardımcınız olsun tez vakitte nasip etsin inşallahHep ayni yöntem uygulandi %25 mozaik dedii ve tutarsa amiyosentez şart mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?