Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hastanenin varmış ama ücreti ne kadar bilmiyorum bi sorun isterseniz

ümitsizliğe kapılma. Vazgeçme. En güzeli en hayırlı zamanda bizimle olacak inşallah. Allah çok büyük. Yaşadığın duyguları o kadar iyi anlıyorum ki

4 yıl kadar önce doktorum labaratuar şartları en iyi olan iki hastane var. Memorial ve amerikan hastanesi demişti. (Memorialde çalışmış bi prof)

Arkadaşlar bişey sorcam ya bi sayfa da yan yatılması gerektiğini okudum ben transferden sonra sırt üstü yattım hep

Guzel haberlerini bekliyoruz canim benim de sabah opu vardi 10 tane yumurta aldilar sabah nasil olacak bilemiyorum sabah dollenmeyi sorgulamak icin mi ben mi arayayim
İnşallah canım .. seninde hayırlı olsun onlar seni arayıp bilgi veriyor canım

Merhaba arkadaşlar bugün gonal f ve cetroide birlikte kullanacağım ilk defa. Ne kadr daha devam edeceğim acaba? Opu için toplam kaç gün geçmesi gerekiyor.

İyiyim çok şükür canım tutundumu acaba diye arada endişeleniyorum ama toparladım kendimi ..
Canım endişelenme dusunme dicem ama malesef ınsanın elinde değil düşünmemek. Ama mümkün olduğunca aklına getirmemeye çalış başka seylerle oyalan. Allah hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin sana. Umarım 8gun sonra güzel haberler alacağız senden

İnşallah canım teşekkür ederim .. şuan kalabalığız akşamı ettim bakalım :)

Canım f
Sağol canım şimdi odama geçtim inşallah yavrum bana tutunur 9 gün nasıl geçecek bana şimdi :)
Hayırlısı ile gecer inşallah canım

Canım vallahi yarın 7. Gün olacak hala takip doktorum arayıp embriyo kalitem hakkında veya histeroskobi tanı amaclımı yoksa ameliyat mı olacak hicbir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…