Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm artık geçmiş boşver yeterli kalınlıkta olmasaydı transfer olmaz dı zaten

8 embriyo bugun 3.gun 4 tanesi geriden geliyomus 3 tanesi normal 1 tanesi iyi kalite dediler biraz uzgunum orta kalitede embriyodan hamile kalinabilir mi bilgisi olan var mi

8 embriyo bugun 3.gun 4 tanesi geriden geliyomus 3 tanesi normal 1 tanesi iyi kalite dediler biraz uzgunum orta kalitede embriyodan hamile kalinabilir mi bilgisi olan var mi
Örnekleri var canım üzülme .. iyi kalite embriyosu tutunmayan orta kalitedn pozitifi gören Allahım sana da nasip etsin inşallah yeter ki ol desin

Cnm bnm 4.günü5.güne bağlayan gece şiddetli bel ağrm ve kask ağrm oldu bir kaç saat bide böğrüm çok ağrıdı ara ara

Cnm bnm 4.günü5.güne bağlayan gece şiddetli bel ağrm ve kask ağrm oldu bir kaç saat bide böğrüm çok ağrıdı ara ara
Teşekkür ederim canım ilk günden beri ağrım dinmedi bende ne ağrısı olduğunu anlayamıyorum o yüzden ağrım hala devam ediyor umarım bana tutunuyordur kötü birşey yoktur .. bir de tek embriyo ama bana iki oldular gibi geliyo şuan :)))

Normal de her ay günü gününe regli olurum ama geçen ay kimyasal gebelik oldu tedavide bu ay yine de denedik 3 gün geçti ama hiç belirtim Yok inatla testte yapmıyorum çünkü çok birliktelikle ağrılıydı kist oldu muhtemelen geçiktiren de odur kesin diyorum ama ilk kez günüm geçti

Katrem bir dahaki randevunu kac gun sonraya verdi acaba ilac dozunu degistirdi mi?

Katrem bir dahaki randevunu kac gun sonraya verdi acaba ilac dozunu degistirdi mi?
Canım perşembe gününe verdi, dozu 212,5 yaptı. Ohss olan kızlar vardı burda anlatıyordu bu ay transfer olmayacak o durum yaşanabilir dedi. Ya zaten karnım şişti iyice cumartesi yada pzr toplama olacak gibi. Senin nasıl gittin mi doktora?

Ben asilama oldugumda ohss olmustum. Benim muaynem yarin olcak canim. Benim de bu ay transfer olmayacak, ben esimin sperm ileri hizi yavas ve morfolojisi yuzunden tedaviye gidip cikolata kistim oldugunu ogrendim. O yuzden yumurta dondurduktan sonra hsg cekip karar vercek transfer ne zaman diye. Cok yumurta olunca ohss oluyor. Sivi birikiyor karin sisiyor. Allahim ben hamile gibi olmustum 2-3 kez acile gittim birinde sabaha kadar yattim.

Simdi de cok kotuyum. basim cok agriyor kafam zonkluyor. 225 bana cok geldi sanki sabah bakalim degerler nasil olmus bu arada esimin memorial sonuclarinda amorf bas %75 yaziyor. siddetli amorfa da yuzde 69 ieri hizli da yuzde alti bu degerlerle normal gebelik olusur muydu? kistten sonra vicdan azabi yaptim, sorun sadece ben de mi diye. halbuki degerlerim yasima gore cok iyi yumurta sayim da.

Bütün sorun sizde diyelim neyin vicdanı bu ? Derdi veren Allah değil mi ? Bu ikinizin imtihanı öyle şeyler düşünmeyin bence ileri hız %6 demişsiniz zaten çok da iyi değil .. her neyse sorun sperm de değil öyle şeyler düşünme Allah yardımcınız olsun inşallah gönlünü ferah tut lütfen

Bende şuan aynısıyım midem çok kötü hamile gibiyim acile gidip gitmemede kararsız kaldım. Karnım şiştiği için nefes almada bile zorlanıyorum. Doktor transferi yumurta çok olunca yapmayı uygun bulmuyoruz dedi bu sebeple yapmayacakmış. Canım içini ferah tut benim de eşimin değerleri siZinki gibi. Bizde artı olarak sayı da düşük dr lar normal yolla olamayacağını belirtti. Sayı iyi ise hız ve morfoloji için tedavi verenler varmış ama o da Zaman alıyor sanırım. Bu yola girdik bikere Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Dua edelim..

Mesela bizim sayı iyi hız 20 ameliyat oldu 0 oldu sonra 2 sene kullanmadığı ilaç kür kalmadı hız değişmiyor 0 .. bazısı da 1 hafta keçiboynuzu içmiş o hafta hamile kalmış yani herşey Allahtan üzülmeyelim imtihanımız inşallah bu emeklerimizin sonunda bizde ana baba oluruz tüm sıkıntılarımızı unuturuz

Benim esimde de varikosel ameliyati var ikincisini olmasini onerdiler ama bir ise yaramidigini bazen de ters etki yaptigini biliyorum yas gidiyor bir yandan da. Benim esimin ailesi anlayisli degil ne yazik ki. Kendi ogullarinin sorunlarini ogrenene kadar ilgilenmediler bile. Ben polip ameliyati olmustum babasi bunu evlenmeden once biliyor muydun demisti hic unutmuyorum.

Kendi cahillikleri hiç üzülme canım yarın kimin ne olacağı belli mi en sinir olduğum insan modeli ya kusura bakma ama dengesizler nasıl hırs yaptım bana bişey demişler gibi ya sabır .. noldu şimdi bak oğullarındaki spermde sorunlu çıktı sende bende diye bişey yok bu eşlerimzle ortak imtihanımız Allahın izniylede bitecek inşallah yavrularımızı kucağımıza alacağız

Günaydın kızlar dün ki kontrolde rahım kalınlıgı 9,7 mm , yumurta ise 18,5 mm çıktı. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulacagım 30 ocakta ise transfer inş :))
hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hamileler kervanında yerini alırsın hayırla sağlıkla güzellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…