Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

cnm belkı de senın doğal yollarla tutunmuştur olur mu olur vallahı :)) bu naturel transfer çok hoşuma gitti :)) çok rahatım hem rahim kalınlıgım ilaçlı tedaviye göre , daha iyi kalınlaştı
Sevinç hanıma sormuştum ben çatlama iğnesinden sonra ilişki önermiyoruz nadir de olsa örnekleri var demişti. Benim kafada hemen yıldızlar, ampuller yandı tabi boş kaçırırmıyım bu laftan sonra . Sonuç hayırlı olsunda artık hangi şekilde olduğu çok önemli değil. Evet ya natural harika bişey gerçekten. O zaman 9 şubatta kutlama var

Evet 28 i test günüm inşallah .. bir gün önceden evde test yapmayı düşünüyorum orda çok stres olurum sonucu beklerken
Sen bilirsin ama ben test sonucunu aldıktan sonra idrar yapmıştım bariz tek çizgiydi ama kanda pozitifti o yüzden günü beklenmesi taraftarıyım ama dayanmak çoook zor biliyorum.

Canım seninde natural oldu galiba belirtin oldu mu az bahseder misin kendimi dinlemekten alamıyorum .. :))) etki edecek ilaç yok ya olanlar belirtidir diye hep ağrı bekliyorum :)))) saçma ama ne bileyim işte belirti olmadan pozitif görende var tabi ama ooofff gün geçmiyor :)))

ağzından bal damlıyor cnm inş :)) evet olsunda hangi şekılde olduğu önemlı değil.... bende boş geçirmeyecegım bu akşamdan itibaren üst üste 3 gün cinsel ilişkı deneyecegız bakalım kısmet :)) bana birsey demedıler ama önermıyoruz deselerdı bende dinlemezdım vallahı.... :)) bu arada transferıme semra hanımı istiyorum dedim not aldılar inş o girer... totem yaptım sanki semra hanım transfer yapsa tutacak gibi :)) saçma ama olsun napayımm

Hiç kendini dinleme her vücudun tepkisi aynı değil. Aynı zamanda transfer olup pozitif alan arkdaşım var benim bulantılar ve kusmalarla geçerken. Arkdaşım piremsesler gibiydi maşallah hiç bişey yaşamadı. Belirti dersen ben regli olacağımdan o kadar emindim ki her ay yaşadığım ağrıların aynısıydı hiç bir farkı yoktu benim için. Ama çok göğüs acısı yaşadım üstümü değiştirmek, yatmak, kalkmak herşey işkenceydi en belirgin belirti oydu sanırım. Ama dediğim gibi bunlar herkeste aynı olacak diye bişey yok.

En önemli şey kafanın rahatlığı sanırım. Fazla düşünmeden kendi koy ver gitsin ben nedense çok ümitliyim ama verende Allah alanda Allah. İsteyen herkese Allah tez zamanda nasip eder inşallah. Kızımın birsürü arkadaşı olsun

Amin cnm inş :) hepimizin sorunları farklı ama süreç aynı, hedef aynı... Rabbim kimseyi bu yolda boynu bükük bırakmasın

Bugün düşükten sonra semra hoca ile ilk görüşmemiz inş içime sinicek bi açıklama yapabilirler

Bencede canını sıkmamaya çalış canım. Bizde de varikosel var.
ayy inşallah güzel sonuçlar alırsınız, heyecanla sonucunuzu bekliyroum. Sayı ve morf nasıldı sizde ara sıra aklıma geliyor. Düşünmemeye çalışıyorum. İnş güzel haberler alalım. Yumurta toplantıktan sonra acaba hiç kaliteli embriyor oluşacak mı diye stres yapmaya başladım. Ya hiç oluşmazsa fln. İnş güzel sonuçlar paylaşalım burda.

Çatlatma iğnesi nasıl tutabilir canım onu anlamadım?

Amin inşallah canım sayı iyiydi onda hiç sıkıntı olmadı tam hatırlayamadım şuan morf 0 .. 12 yumurtam toplandı 9 u döllendi 6 tane iyi kalite 3 orta kalit olarak 5.güne geldiler 6 tanesi pgt ye gitti ordan da 3 tane sağlıklı döndü 6AA olan transfer oldu bakalım hayırlısı artık .. Sevinç Hanım bana hiç döllenme olmayabilir demişti bende orasını Allah bilir diyip çıkmıştım odasından moralimi bozmadım

Hayırlı olur inşaAllah canım. İyi demişsin Allah bilir tabi ki ben inanıyorum iyi olacağına. Allah muaffak etsin hepimizi aminn diğerlerinin kalitelerini biliyor Musun canım. Maaşallah bu iyiymiş demekki arkadan da gelse 6aa olabiliyor Maaşallah

Amin inşallah canım sağol .. Diğerleri 5AA demişti ..

merhaba katrem. benim eşiminde sayı iyiydi ancak morfoloji 0'dı. çok şükür güzel embriyolar oluştu. sende içini ferah tut bol bol dua et. seninde güzel embriyoların olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…