iinş cnm çok tesekkur ederım güzel dilelerin için :)hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hamileler kervanında yerini alırsın hayırla sağlıkla güzellikle
Merhaba sizde durum nasıldı acaba tedavinin ne aşamasındasınız?Mesela bizim sayı iyi hız 20 ameliyat oldu 0 oldu sonra 2 sene kullanmadığı ilaç kür kalmadı hız değişmiyor 0 .. bazısı da 1 hafta keçiboynuzu içmiş o hafta hamile kalmış yani herşey Allahtan üzülmeyelim imtihanımız inşallah bu emeklerimizin sonunda bizde ana baba oluruz tüm sıkıntılarımızı unuturuz
Bende galiba yarın çatlatma iğnesi vurulacağım son kontrolüm var max pazar opu olur dedi doktor. Sonra nasıl olacak galiba dualarınızı esirgemeyin.Günaydın kızlar dün ki kontrolde rahım kalınlıgı 9,7 mm , yumurta ise 18,5 mm çıktı. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulacagım 30 ocakta ise transfer inş :))
Merhaba ben transfer oldum sonuç bekliyorum eşime birşey uygulanmadı direkt tedaviye başlattılar .. eşimin ileri hızlı spermi 20 yerinde hızlı 31 idi ameliyattan sonra ileri hız 0 yerinde hız 9 a düştü .. bu şekilde de tedavi gördük transfer oldum ıcsı yöntemi uygulanmış dosyada öyle yazıyorMerhaba sizde durum nasıldı acaba tedavinin ne aşamasındasınız?
cnm burda kı herkes dualarımda mutlu sona Allahın izniyle çok yaklaştık... hayırlı haberlerle döneriz inş :)Bende galiba yarın çatlatma iğnesi vurulacağım son kontrolüm var max pazar opu olur dedi doktor. Sonra nasıl olacak galiba dualarınızı esirgemeyin.
Günaydın .. hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırla sağlıkla bir evlat nasip etsin ya da 2 :)Günaydın kızlar dün ki kontrolde rahım kalınlıgı 9,7 mm , yumurta ise 18,5 mm çıktı. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulacagım 30 ocakta ise transfer inş :))
cnm tek embriyo koyulacak ama :)) acaba diyorum şu çatlatma iğnesi de tutar mı? bellı mı olur neyse yaaa ben yine hayal alemıne daldımm :))Günaydın .. hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırla sağlıkla bir evlat nasip etsin ya da 2 :)
Belli mi olur benim de tek daha koyulmadan ikiz olur mu demeye başladım nasıl içime işlediyse hala ikiz gibi düşünüyorum :))) inşallah tutunmuşturcnm tek embriyo koyulacak ama :)) acaba diyorum şu çatlatma iğnesi de tutar mı? bellı mı olur neyse yaaa ben yine hayal alemıne daldımm :))
Kendi cahillikleri hiç üzülme canım yarın kimin ne olacağı belli mi en sinir olduğum insan modeli ya kusura bakma ama dengesizler nasıl hırs yaptım bana bişey demişler gibi ya sabır .. noldu şimdi bak oğullarındaki spermde sorunlu çıktı sende bende diye bişey yok bu eşlerimzle ortak imtihanımız Allahın izniylede bitecek inşallah yavrularımızı kucağımıza
Amin cnm
ayy hadi inş diyelımm :))Belli mi olur benim de tek daha koyulmadan ikiz olur mu demeye başladım nasıl içime işlediyse hala ikiz gibi düşünüyorum :))) inşallah tutunmuştur
Hadi inşallah müjdeli haberlerini alırız.Günaydın kızlar dün ki kontrolde rahım kalınlıgı 9,7 mm , yumurta ise 18,5 mm çıktı. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulacagım 30 ocakta ise transfer inş :))
Hayırlı olsun canım güzel haberlerinin devamı gelir inşallah. Bende aynı şeyi düşünmüştüm biliyor musun? Hatta ne olur ne olmaz deyip denemiştim decnm tek embriyo koyulacak ama :)) acaba diyorum şu çatlatma iğnesi de tutar mı? bellı mı olur neyse yaaa ben yine hayal alemıne daldımm :))
Hayırlı olsun canım güzel haberlerinin devamı gelir inşallah. Bende aynı şeyi düşünmüştüm biliyor musun? Hatta ne olur ne olmaz deyip denemiştim dekendi mi kaptırıp hem tüp hem doğal kalmışımdır diye saf saf kendi kendime hayal kuruyordum.
Hahahah sanırım hepimiz kurduk bu hayali. Hatta bazen acaba tüp mü tuttu yoksa çatlama iğnesinden mi gebe kaldım diye de merak ediyrum. Hiç boş kaçırmadım çünküöle deme ya ben bile kurdum o hayali. Açıklanamayan durumlarda sanırım bu umut hiç bitmiyor. Transfer sonucumu bekliyorum bende daha 3.günüm sanki 10 gün oldu gibi geliyo
Amin inş canım bu 6. Deneme.artık inş yüzüm güler
Hahahah sanırım hepimiz kurduk bu hayali. Hatta bazen acaba tüp mü tuttu yoksa çatlama iğnesinden mi gebe kaldım diye de merak ediyrum. Hiç boş kaçırmadım çünkü. Hayırlı haberler alırsın inşallah topiğimiz bol bol bebek haberleriyle dolup taşsın
:))) biz de tedaviye başladık hep boş bomboş geçti ben iki olmasını bölünme olmuştur diye düşündüm yani :))))))
Hahahah sanırım hepimiz kurduk bu hayali. Hatta bazen acaba tüp mü tuttu yoksa çatlama iğnesinden mi gebe kaldım diye de merak ediyrum. Hiç boş kaçırmadım çünkü. Hayırlı haberler alırsın inşallah topiğimiz bol bol bebek haberleriyle dolup taşsın
Canım hayırlı olsun inşallah tutunmuştur benim de 5.günümöle deme ya ben bile kurdum o hayali. Açıklanamayan durumlarda sanırım bu umut hiç bitmiyor. Transfer sonucumu bekliyorum bende daha 3.günüm sanki 10 gün oldu gibi geliyo
cnm belkı de senın doğal yollarla tutunmuştur olur mu olur vallahı :)) bu naturel transfer çok hoşuma gitti :)) çok rahatım hem rahim kalınlıgım ilaçlı tedaviye göre , daha iyi kalınlaştı
Hayırlı olsun canım güzel haberlerinin devamı gelir inşallah. Bende aynı şeyi düşünmüştüm biliyor musun? Hatta ne olur ne olmaz deyip denemiştim dekendimi kaptırıp hem tüp hem doğal kalmışımdır diye kendi kendime hayal kuruyordum.
ben 15 haftalık oldum hala acaba kıyıda köşede ikizi varmıdır diye düşünüyorum:))) biz de tedaviye başladık hep boş bomboş geçti ben iki olmasını bölünme olmuştur diye düşündüm yani :))))))
Evet 28 i test günüm inşallah .. bir gün önceden evde test yapmayı düşünüyorum orda çok stres olurum sonucu beklerkenben 15 haftalık oldum hala acaba kıyıda köşede ikizi varmıdır diye düşünüyorum. Umut fakirin ekmeği işte. Az kaldı dimi teste senide takip ediyorum merakla bekliyorum sonucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?