Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba sizde durum nasıldı acaba tedavinin ne aşamasındasınız?

Günaydın kızlar dün ki kontrolde rahım kalınlıgı 9,7 mm , yumurta ise 18,5 mm çıktı. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulacagım 30 ocakta ise transfer inş :))
Bende galiba yarın çatlatma iğnesi vurulacağım son kontrolüm var max pazar opu olur dedi doktor. Sonra nasıl olacak galiba dualarınızı esirgemeyin.

Merhaba sizde durum nasıldı acaba tedavinin ne aşamasındasınız?
Merhaba ben transfer oldum sonuç bekliyorum eşime birşey uygulanmadı direkt tedaviye başlattılar .. eşimin ileri hızlı spermi 20 yerinde hızlı 31 idi ameliyattan sonra ileri hız 0 yerinde hız 9 a düştü .. bu şekilde de tedavi gördük transfer oldum ıcsı yöntemi uygulanmış dosyada öyle yazıyor

Bende galiba yarın çatlatma iğnesi vurulacağım son kontrolüm var max pazar opu olur dedi doktor. Sonra nasıl olacak galiba dualarınızı esirgemeyin.
cnm burda kı herkes dualarımda mutlu sona Allahın izniyle çok yaklaştık... hayırlı haberlerle döneriz inş :)

Günaydın kızlar dün ki kontrolde rahım kalınlıgı 9,7 mm , yumurta ise 18,5 mm çıktı. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulacagım 30 ocakta ise transfer inş :))
Günaydın .. hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırla sağlıkla bir evlat nasip etsin ya da 2 :)

Günaydın .. hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırla sağlıkla bir evlat nasip etsin ya da 2 :)
cnm tek embriyo koyulacak ama :)) acaba diyorum şu çatlatma iğnesi de tutar mı? bellı mı olur neyse yaaa ben yine hayal alemıne daldımm :))

cnm tek embriyo koyulacak ama :)) acaba diyorum şu çatlatma iğnesi de tutar mı? bellı mı olur neyse yaaa ben yine hayal alemıne daldımm :))
Belli mi olur benim de tek daha koyulmadan ikiz olur mu demeye başladım nasıl içime işlediyse hala ikiz gibi düşünüyorum :))) inşallah tutunmuştur

Hayırlı olsun canım güzel haberlerinin devamı gelir inşallah. Bende aynı şeyi düşünmüştüm biliyor musun? Hatta ne olur ne olmaz deyip denemiştim de kendimi kaptırıp hem tüp hem doğal kalmışımdır diye kendi kendime hayal kuruyordum.

öle deme ya ben bile kurdum o hayali. Açıklanamayan durumlarda sanırım bu umut hiç bitmiyor. Transfer sonucumu bekliyorum bende daha 3.günüm sanki 10 gün oldu gibi geliyo

öle deme ya ben bile kurdum o hayali. Açıklanamayan durumlarda sanırım bu umut hiç bitmiyor. Transfer sonucumu bekliyorum bende daha 3.günüm sanki 10 gün oldu gibi geliyo
Hahahah sanırım hepimiz kurduk bu hayali. Hatta bazen acaba tüp mü tuttu yoksa çatlama iğnesinden mi gebe kaldım diye de merak ediyrum. Hiç boş kaçırmadım çünkü . Hayırlı haberler alırsın inşallah topiğimiz bol bol bebek haberleriyle dolup taşsın

Amin inş canım bu 6. Deneme.artık inş yüzüm güler

:))) biz de tedaviye başladık hep boş bomboş geçti ben iki olmasını bölünme olmuştur diye düşündüm yani :))))))

cnm belkı de senın doğal yollarla tutunmuştur olur mu olur vallahı :)) bu naturel transfer çok hoşuma gitti :)) çok rahatım hem rahim kalınlıgım ilaçlı tedaviye göre , daha iyi kalınlaştı

:))) biz de tedaviye başladık hep boş bomboş geçti ben iki olmasını bölünme olmuştur diye düşündüm yani :))))))
ben 15 haftalık oldum hala acaba kıyıda köşede ikizi varmıdır diye düşünüyorum . Umut fakirin ekmeği işte. Az kaldı dimi teste senide takip ediyorum merakla bekliyorum sonucunu

ben 15 haftalık oldum hala acaba kıyıda köşede ikizi varmıdır diye düşünüyorum . Umut fakirin ekmeği işte. Az kaldı dimi teste senide takip ediyorum merakla bekliyorum sonucunu
Evet 28 i test günüm inşallah .. bir gün önceden evde test yapmayı düşünüyorum orda çok stres olurum sonucu beklerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…