Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transferde crinone yerine progestorene hapı fitil olarak kullanan var mı

Kızlar merhaba bugun adet oldum birazda arayip randevu alacağım sizleri ilaclari basladiktan sonra bir sonraki randevu icin kac gun sonra cagirdilar esim nöbet usulu calisiyor suan onu ayarlamaya çalışıyoruz.
Birde eşim henuz semen analizi yaptirmadi memorialda sizlerdede böyle olan oldumu tedaviye basladiktan sonra yaptiran oldumu ? On gorusmeye gittigimiz gun saati gecmisti ondan yaptiramadik uzaktan gelince de bi daha gidemedik

Merhaba tedavin hayırlı olsun beni ilk muayeneden 2 gün sonra çağırdılar eşimde spermi 3.muayenede verdi

Merhaba tedavin hayırlı olsun beni ilk muayeneden 2 gün sonra çağırdılar eşimde spermi 3.muayenede verdi
Ilac dozun kacti canim yuksek dozda sanirim daha erken cagiriyorlar? Ay suan stresten gidicem su isleri ayarlamak ne kadar zor kendim rapor alacagim ama esim rapor alamaz nobetlerini tutmasi gerekiyor en fazla degistirebiliyor 2 gun cok azmis en azindan 4 gun olaydi daha iyiydi bu arada sperm testi icin verdigin yanit icimi rahatlatti cunku ilk kontrole tek gidecegim esim gelemeyecgi icin veremeyecek problem olur diye korkmustum

Benim memorialde 2 tedavim var; ilkinde 3 gun sonra 2. Tedavide 2 gun sonra çağırdılar

Dozum 150 idi 2 gün boşluk var arada 3.gün gideceksin ayarlayabilir inşallah

Dozum 150 idi 2 gün boşluk var arada 3.gün gideceksin ayarlayabilir inşallah
Uzaktan geldigimiz icin cok zor oluyor biz gelip ailemin yaninda kalacagiz ordan gidio geleceğiz ilk randevuya beraber gidicez esim donecek sonra ben tek gidip gelecegim umarim istanbulda kaybolmam

Uzaktan geldigimiz icin cok zor oluyor biz gelip ailemin yaninda kalacagiz ordan gidio geleceğiz ilk randevuya beraber gidicez esim donecek sonra ben tek gidip gelecegim umarim istanbulda kaybolmam
Bende uzaktan geldim gittim canım son zamanda zor oldu anneme geldim bende istanbulda daha rahat oldu .. kaybolmazsın canım yardımcı olurlar

Kızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 10. Günü rahim kalınlığım 7.7 mm çıktı yumurtam da gelişmiş 17mm olmuş. Naturel transfer olacagım bildiğiniz üzere... Lh ise 6.8 çıktı... Bugün arayıp randevu verecekler. Size sorum lh'ın kaç olması gerekiyor. Transfer için. Sanki değerim düşük gibi geldi bana

Merhaba benimde natürel de dondurulmuş transfer yapıldı dün. Lh 12.gün 10 çıkmıştı yumurta 14 mm idi. 14.güne tekrar muayne verdiler erken çatlayacak diye korktum ama 14.gün lh 32 olmuştu yumurta 17mm çatlatma vurmadılar lh yeteri kadar yükselmiş diye.
Senin yumurta 17 olmuş ama lh yükselmemişse catlatma vurur yükseltirler o değeri kuzum merak etme

Çok tşk ederim cnm cvp verdiğin için :)

Ben ne rahim kalınlığımı biliyorum ne lh hormonumu :) çatlatma iğnesi vurdum ama .. 6 gün sonra da transfer oldu .. acaba arasam dosyamdan bakıp söylerler mi en çok merak ettiğim rahim kalınlığım :) hep sorayım dedim unuttum

Kaç mg gonalf vuruluyorsunuz ben225.5 bugün 5.sini vuruldum. Dünde cetrotite e başladım. 445 Estroidim. Gece sıcak bastı hep üşüyen ayaklarım bile yandı. Başım ağrıyor değişik tansiyon inip çıkması gibi. Cetrotiteden mi oldu? Bu estroid daha ne kadar yükselcek acaba

Benim de yarın 3. Gidişim olacak başından beri gonal f 225 doz hepte aynı gidiyor. Bugün cetrotide 3. Gün kullanımım olacak. Bu ilaç karnımda batma hissettirdi ara ara karnımk tuttum fln anlamadım. Birde artık iğne zor olmaya başladı. Ne kadar daha kullanacağım acaba yumurta toplamaya aZ kalsa bari

Transferin 1.günü kasık ağrım oldu
2.günü öğlen yoktu akşam bel v kasık ağrım oldu
3.gün bugün yine bel ve kasık ağrım var ama daha şiddetli belirtidir diye seviniyordum ama şimdi şiddetinden korkuyorum pozitif alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi işk günler oldu mu böyle ağrınız doktorumu aramalımıyım

Katrem benım de carsamba 3. gıdısım olcak aynı dozdan gıdıyoruz galıba gonal f ve cetrotide de sen bır gün öndesin hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…