- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Sevinc Hanım ama o ayrılmıs malesefKime takiplisiniz
Merhaba tedavin hayırlı olsun beni ilk muayeneden 2 gün sonra çağırdılar eşimde spermi 3.muayenede verdiKızlar merhaba bugun adet oldum birazda arayip randevu alacağım sizleri ilaclari basladiktan sonra bir sonraki randevu icin kac gun sonra cagirdilar esim nöbet usulu calisiyor suan onu ayarlamaya çalışıyoruz.
Birde eşim henuz semen analizi yaptirmadi memorialda sizlerdede böyle olan oldumu tedaviye basladiktan sonra yaptiran oldumu ? On gorusmeye gittigimiz gun saati gecmisti ondan yaptiramadik uzaktan gelince de bi daha gidemedik
Ilac dozun kacti canim yuksek dozda sanirim daha erken cagiriyorlar? Ay suan stresten gidicem su isleri ayarlamak ne kadar zor kendim rapor alacagim ama esim rapor alamaz nobetlerini tutmasi gerekiyor en fazla degistirebiliyor 2 gun cok azmis en azindan 4 gun olaydi daha iyiydi bu arada sperm testi icin verdigin yanit icimi rahatlatti cunku ilk kontrole tek gidecegim esim gelemeyecgi icin veremeyecek problem olur diye korkmustumMerhaba tedavin hayırlı olsun beni ilk muayeneden 2 gün sonra çağırdılar eşimde spermi 3.muayenede verdi
Benim memorialde 2 tedavim var; ilkinde 3 gun sonra 2. Tedavide 2 gun sonra çağırdılarKızlar merhaba bugun adet oldum birazda arayip randevu alacağım sizleri ilaclari basladiktan sonra bir sonraki randevu icin kac gun sonra cagirdilar esim nöbet usulu calisiyor suan onu ayarlamaya çalışıyoruz.
Birde eşim henuz semen analizi yaptirmadi memorialda sizlerdede böyle olan oldumu tedaviye basladiktan sonra yaptiran oldumu ? On gorusmeye gittigimiz gun saati gecmisti ondan yaptiramadik uzaktan gelince de bi daha gidemedik
Dozum 150 idi 2 gün boşluk var arada 3.gün gideceksin ayarlayabilir inşallahIlac dozun kacti canim yuksek dozda sanirim daha erken cagiriyorlar? Ay suan stresten gidicem su isleri ayarlamak ne kadar zor kendim rapor alacagim ama esim rapor alamaz nobetlerini tutmasi gerekiyor en fazla degistirebiliyor 2 gun cok azmis en azindan 4 gun olaydi daha iyiydi bu arada sperm testi icin verdigin yanit icimi rahatlatti cunku ilk kontrole tek gidecegim esim gelemeyecgi icin veremeyecek problem olur diye korkmustum
Teşekkür ederim 2-3 gun sonra cagirirlar diye ayarladik kendimizi bakalim nasil olacakBenim memorialde 2 tedavim var; ilkinde 3 gun sonra 2. Tedavide 2 gun sonra çağırdılar
Uzaktan geldigimiz icin cok zor oluyor biz gelip ailemin yaninda kalacagiz ordan gidio geleceğiz ilk randevuya beraber gidicez esim donecek sonra ben tek gidip gelecegim umarim istanbulda kaybolmamDozum 150 idi 2 gün boşluk var arada 3.gün gideceksin ayarlayabilir inşallah
Bende uzaktan geldim gittim canım son zamanda zor oldu anneme geldim bende istanbulda daha rahat oldu .. kaybolmazsın canım yardımcı olurlarUzaktan geldigimiz icin cok zor oluyor biz gelip ailemin yaninda kalacagiz ordan gidio geleceğiz ilk randevuya beraber gidicez esim donecek sonra ben tek gidip gelecegim umarim istanbulda kaybolmam
Kızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 10. Günü rahim kalınlığım 7.7 mm çıktı yumurtam da gelişmiş 17mm olmuş. Naturel transfer olacagım bildiğiniz üzere... Lh ise 6.8 çıktı... Bugün arayıp randevu verecekler. Size sorum lh'ın kaç olması gerekiyor. Transfer için. Sanki değerim düşük gibi geldi bana
Çok tşk ederim cnm cvp verdiğin için :)Merhaba benimde natürel de dondurulmuş transfer yapıldı dün. Lh 12.gün 10 çıkmıştı yumurta 14 mm idi. 14.güne tekrar muayne verdiler erken çatlayacak diye korktum ama 14.gün lh 32 olmuştu yumurta 17mm çatlatma vurmadılar lh yeteri kadar yükselmiş diye.
Senin yumurta 17 olmuş ama lh yükselmemişse catlatma vurur yükseltirler o değeri kuzum merak etme
Ben ne rahim kalınlığımı biliyorum ne lh hormonumu :) çatlatma iğnesi vurdum ama .. 6 gün sonra da transfer oldu .. acaba arasam dosyamdan bakıp söylerler mi en çok merak ettiğim rahim kalınlığım :) hep sorayım dedim unuttumKızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 10. Günü rahim kalınlığım 7.7 mm çıktı yumurtam da gelişmiş 17mm olmuş. Naturel transfer olacagım bildiğiniz üzere... Lh ise 6.8 çıktı... Bugün arayıp randevu verecekler. Size sorum lh'ın kaç olması gerekiyor. Transfer için. Sanki değerim düşük gibi geldi bana
Katrem benım de carsamba 3. gıdısım olcak aynı dozdan gıdıyoruz galıba gonal f ve cetrotide de sen bır gün öndesin hadi hayırlısı.Benim de yarın 3. Gidişim olacak başından beri gonal f 225 doz hepte aynı gidiyor. Bugün cetrotide 3. Gün kullanımım olacak. Bu ilaç karnımda batma hissettirdi ara ara karnımk tuttum fln anlamadım. Birde artık iğne zor olmaya başladı. Ne kadar daha kullanacağım acaba yumurta toplamaya aZ kalsa bari
ben geçen yıl aşılama yaptırmıştım doz bundan çok daha azdı ama 4 kilo almıştım şişiriyor.. bir iki ay içinde geri verdimo kiloyu.Kızlar bu ilaçlar karnı şişiriyor mu? İnanılmaz şişkinlik var kilo almışım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?