- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Cnm dur hmn üzülme bakalım kaç yumurta döllenecek, kaçı kaliteli çıkacak.? Hakkında hayırlısı olsun inşArkadaşlar labarotuardan aradılar semra hanım bana imsi olacak demişti labarotuar mikroenjeksiyon yapıldı dedi imsi olacaktı dedim biraz durdu büyüttük öyle baktık diye çevirdi gibi geldi şuan moralim çok bozuk. Kimle konuşmam gerekiyor acaba
Cnm inş sonucun iyi gelir bizde merakla bekliyoruzBende kan verdim telefon bekliyorum zaman geçmiyor
İyi de bu ikisi farklı şey değil mi? Mikroenjeksiyon ve imsi farklı yani. Grade 3 dedi o ne oluyro acabaCnm dur hmn üzülme bakalım kaç yumurta döllenecek, kaçı kaliteli çıkacak.? Hakkında hayırlısı olsun inş
Hep ikiz olduğunu düşünmüştüm öyle ise bi şok daha yaşarım :)))Gayet iyi yarın da ikiye katlarsa tamamdır ikiz mi acaba?tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah
Hayırlı olsun arkadaşım tebrik ederim çok çok sendim sağlıcakla kucağına al inşallah darısı bizlere :)Hep ikiz olduğunu düşünmüştüm öyle ise bi şok daha yaşarım :)))
Sonucun gayet güzel inşallah hep boyle guzel devame ederArkadaşlar sonucum çıktı 342
Grade tabiri yumurta rezervi için kullanılıyor arkadaşım. Grade 1 grade 2 grade 3 ve grade 4 düzeyleri rezervi gösterir. 1 düşük rezerv 4 çok iyi rezerv göstergesidir. Mikroenjekyon ıcsi’den farklı mı o konuda bir bilgim yok maalesef .İyi de bu ikisi farklı şey değil mi? Mikroenjeksiyon ve imsi farklı yani. Grade 3 dedi o ne oluyro acaba
Arkadaşlar labarotuardan aradılar semra hanım bana imsi olacak demişti labarotuar mikroenjeksiyon yapıldı dedi imsi olacaktı dedim biraz durdu büyüttük öyle baktık diye çevirdi gibi geldi şuan moralim çok bozuk. Kimle konuşmam gerekiyor acaba[/mi
İmsi ile seçip mikroenjeksiyon yapılıyor.
Hayırlı olsun arkadaşım tebrik ederim çok çok sendim sağlıcakla kucağına al inşallah darısı bizlere :)
Sonucun gayet güzel inşallah hep boyle guzel devame eder
Büyük olasılık ikiz geliyor
Oy maşallah benim 71 ve kimyasal sonuçlandı gerçekten çok sevindim tebrik ederim inşallah sağlıkla gelirArkadaşlar sonucum çıktı 342
Amin inşallah canım sağolasın .. üzüldüm inşallah bi dahaki tedavin pozitif olurOy maşallah benim 71 ve kimyasal sonuçlandı gerçekten çok sevindim tebrik ederim inşallah sağlıkla gelir
İmsi ile seçip mikroenjeksiyon yapıyorlar.seçim işlemi için imsi kullanılıyor yumurtanın içine mikroenjeksiyon la seçilen sperm konuyorİyi de bu ikisi farklı şey değil mi? Mikroenjeksiyon ve imsi farklı yani. Grade 3 dedi o ne oluyro acaba
Arkadaşlar sonucum çıktı 342
Cnm farklı seyler ama bir bekleyelim. Grade 3 nedir bilmiyorum. Eşinin değerleri nasıl?İyi de bu ikisi farklı şey değil mi? Mikroenjeksiyon ve imsi farklı yani. Grade 3 dedi o ne oluyro acaba
Cnm tebrik ederim sonucun gayet iyi şimdiden ikiz olduğu anlaşılmaz bu değerler yanıltabiliyor bazenArkadaşlar sonucum çıktı 342
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?