- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Yüksek çıkması ile alakalı bişey değil bu bak 800den sonra ni daha yaptırdım 2000 çıktı ama tekti blastokist embriyonun bölünmesi çok nadir ayrıca tek olması daha iyi çünkü ikiz gebelik riskli gebelik evet çok güzel ama maalesef kaybetme riski daha fazla Allah gönlüne göre versin ama dediğim gibi ikiz gebelik iki kat riskBenim test günü de yüksekti ama hayırlısı tabiki kese de belli olur dimi tek mi iki mi
Ultrasonda belli olur ayrıca :)Benim test günü de yüksekti ama hayırlısı tabiki kese de belli olur dimi tek mi iki mi
Evet ultrasonda belli olduğunu biliyorum kese göründüğünde belli olur mu demek istemiştim teşekkür ederimUltrasonda belli olur ayrıca :)
Evet belli olur cnm sana tavsiyem alttan muayene ettirme doktor seni ikna etmeye çalışsada isteme ben yaptırdım 24 saat geçmeden düştü maalesefEvet ultrasonda belli olduğunu biliyorum kese göründüğünde belli olur mu demek istemiştim teşekkür ederim
cemile___ canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Senin de natüralist sanırım oyle biliyorum belirtilerin nelerdi bir de nasıl geçirdin 9 günü bahsedenmisin bizlere
Sağol canım alttan muayene istemiyordum evet şimdi hiç istememEvet belli olur cnm sana tavsiyem alttan muayene ettirme doktor seni ikna etmeye çalışsada isteme ben yaptırdım 24 saat geçmeden düştü maalesef
Yok yok sakın hatta bence ilk muayeneyi başka bi hastanede yaptır derim çünkü memorial ne dersen de alttan muayene ediyor üstten muayeneyi kabul etmiyolarSağol canım alttan muayene istemiyordum evet şimdi hiç istemem
Tamam canın ben zaten uzaktan geliyorum buraya muayene yi olduğum yerde yaptırırım sağol tekrardanYok yok sakın hatta bence ilk muayeneyi başka bi hastanede yaptır derim çünkü memorial ne dersen de alttan muayene ediyor üstten muayeneyi kabul etmiyolar
Rica 2derim cnm Allah tamamına erdirsinTamam canın ben zaten uzaktan geliyorum buraya muayene yi olduğum yerde yaptırırım sağol tekrardan
Amin balım hayırlısıyla inşaAllahAmin canım sağol darısı sana inşallah
Can'ım Allah tamamına erdirsin bence hamilesin tadını çıkar canımNasıl rahat olacaz ya dizlerimiz bağı tutmuyor. Uyku sıfır sabahladım resmen.
Sen gebeliği tastikledin hayırlısıyla inş rabbim Benim yüzümede bakar. Ve bekleyen herkesin inş
Teşekkür ederim canım. Hala şoktayım.inanamıuprum 6. Deneme hiç bu değerin 5 olduğunu bile görmedim. Bu kez bu değeri görünce sabaha kadar şükrettim.Can'ım Allah tamamına erdirsin bence hamilesin tadını çıkar canım
Tebrikler hayırlısıyla artsın inşallah hasretin son bulsun bebeğini kucağına al hayırlısıyla Allah’ın izniyleTeşekkür ederim canım. Hala şoktayım.inanamıuprum 6. Deneme hiç bu değerin 5 olduğunu bile görmedim. Bu kez bu değeri görünce sabaha kadar şükrettim.
Bakalım taktir ilahi.klinikten aradılar dün gece yaptığım için tahlili yarın gece tekrar yapın dediler. Perşembe sabah yapsam olurmu ki
Slm canm bende suan bekleme asamasindayim sizin belirtileriniz oldu mu11.gün sonucum canım 9.gün ilk testimi yaptırdım 342 çıkmıştı
Teşekkür ederim canım. Hala şoktayım.inanamıuprum 6. Deneme hiç bu değerin 5 olduğunu bile görmedim. Bu kez bu değeri görünce sabaha kadar şükrettim.
Bakalım taktir ilahi.klinikten aradılar dün gece yaptığım için tahlili yarın gece tekrar yapın dediler. Perşembe sabah yapsam olurmu ki
Maaşallah canım Allah tamamına erdirsin belirtilerin nelerdi nasıl geçirdin 9 günü anlatsana bizeTeşekkür ederim canım. Hala şoktayım.inanamıuprum 6. Deneme hiç bu değerin 5 olduğunu bile görmedim. Bu kez bu değeri görünce sabaha kadar şükrettim.
Aleykümselam evet canım kasık batması bel ağrısı ve göğüste karıncalanma oldu .. hayırlısı olsun inşallah tutunmuştur bebişinSlm canm bende suan bekleme asamasindayim sizin belirtileriniz oldu mu
Gece 11de verdimOlmaz çünkü aynı saatte ve aynı yerde olmalı
Saat kaçta verdiniz tahilili
Maaşallah canım Allah tamamına erdirsin belirtilerin nelerdi nasıl geçirdin 9 günü anlatsana bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?