Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim test günü de yüksekti ama hayırlısı tabiki kese de belli olur dimi tek mi iki mi
Yüksek çıkması ile alakalı bişey değil bu bak 800den sonra ni daha yaptırdım 2000 çıktı ama tekti blastokist embriyonun bölünmesi çok nadir ayrıca tek olması daha iyi çünkü ikiz gebelik riskli gebelik evet çok güzel ama maalesef kaybetme riski daha fazla Allah gönlüne göre versin ama dediğim gibi ikiz gebelik iki kat risk

Evet ultrasonda belli olduğunu biliyorum kese göründüğünde belli olur mu demek istemiştim teşekkür ederim
Evet belli olur cnm sana tavsiyem alttan muayene ettirme doktor seni ikna etmeye çalışsada isteme ben yaptırdım 24 saat geçmeden düştü maalesef

Yok yok sakın hatta bence ilk muayeneyi başka bi hastanede yaptır derim çünkü memorial ne dersen de alttan muayene ediyor üstten muayeneyi kabul etmiyolar
Tamam canın ben zaten uzaktan geliyorum buraya muayene yi olduğum yerde yaptırırım sağol tekrardan

Can'ım Allah tamamına erdirsin bence hamilesin tadını çıkar canım
Teşekkür ederim canım. Hala şoktayım.inanamıuprum 6. Deneme hiç bu değerin 5 olduğunu bile görmedim. Bu kez bu değeri görünce sabaha kadar şükrettim.
Bakalım taktir ilahi.klinikten aradılar dün gece yaptığım için tahlili yarın gece tekrar yapın dediler. Perşembe sabah yapsam olurmu ki

Tebrikler hayırlısıyla artsın inşallah hasretin son bulsun bebeğini kucağına al hayırlısıyla Allah’ın izniyle

Olmaz çünkü aynı saatte ve aynı yerde olmalı
Saat kaçta verdiniz tahilili

Maaşallah canım Allah tamamına erdirsin belirtilerin nelerdi nasıl geçirdin 9 günü anlatsana bize

Kızlar Ayşe hnm ve Sevinç hanım medipol e geçmişler

Maaşallah canım Allah tamamına erdirsin belirtilerin nelerdi nasıl geçirdin 9 günü anlatsana bize

Hep evdeydim dinlendim bol bol. Hiç bir belirtim olmadı belirtimi bilmiyorum ama arada alt karnımda sol tarafta batma oldu. Bugün bu ağrı devam ediyo bına sızı şeklinde bel ağrısıda eklendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…