Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar bişey soracağım ayıp olmazsa ve gülmezseniz :) ağda yapmanın bi sakıncası var mıdır

Arkadaşlar bişey soracağım ayıp olmazsa ve gülmezseniz :) ağda yapmanın bi sakıncası var mıdır
Kendi hamileligim geldi aklıma yine tüp bebek yaptiran hatta transferlerimiz arasinda iki gun olan bir arkadaşımla bu muhabbeti yapmıştık aniden çekince bi kasilma oluuor etkilermi diye dusunmedik degil artik olabildigince sakin yap bi sorun olmaz Allah in izni ile

Arkadaşlar benim opum cuma günü olacak elimde gonal f kaldi dün açtım yetmediği icin son kalem sadece 62.5 kullandim 400 civari bir miktar kaldi içinde birilerine vermek istiyorum ihtiyaci olan varsa cuma günü merkeze bırakırım 28 gün süresi var açıldıktan sonra birde cetrotide var elimde cuma gunu bir değişiklik olmazsa onlarida vereceğim daha önceki opumdan sonrada kullanmıştım bunda da devam ettirirler diye bekliyorum almak isteyen bana yazabilirmi ?

Teşekkür ederim canım 6 sene sonra bulunca :))))

Cnm benim çok tesekkur ederim inş bu sene herkese ugurlu gelir hepimiz hamile kalırız vallahi herkes için dua ediyorum. Rabbim yüzümüze baksın :)

Hayırlı olsun transferin
Hergün bebeğinle konuş
Ona pozitif enerji gönder
"Onu çok sevdiğini söyle
Beni bırakma yavrum de
Bende seni bırakmayacağım de."
Ayrıca hergün Meryem fetih yasin oku
Tesekkur ederim cnm haklısın bebeğe pozitif enerji yollamak çok önemli. Dün bebeğimin fotoğrafını hastanede unuttum eşim biraz kızdı, bende dedim ki belki tutmaz boş boşa kızma dedim. ben öyle diyince üzüldü. Neyse cnm öyle işte inş bu son olur birdahakine kardeş almaya giderim :)

Teşekkür ederim canım 6 sene sonra bulunca :))))
Canım sana cook dua ediyodum gerci burdaki herkese dua ediyorum :) cook sevindim hamile olduğunu yazmışsın inşAllah cook sağlıklı bir hamilelik gecirirsin S sinkar canım sana da duamı artdırıcam inşAllah bu sefer kavuşursun mucizene Allahım hic birimizin kucağını boş bırakmasın

Çok teşekkür ederim cnm eksik olma sen ne yaptın? Ne aşamadasın

Kan testi yapdılar sonucun cıkması 2 hafta sürüyomuş hamilelik normal gibi ama kanamanın sebebini bulmaya calışıyorlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım
Cnm bebek iyise sorun yoktur demektir. İnş sağlıklı sekilde kucağına alırsın.

Canım Allah razı olsun Rabbim sana da hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah

Kızlar benim opu pazar oldu. Transfer olmayacak yumurtalardan döllenenler 5. Güne kalırsa dondurulacak. Bugün toplamadan dört gün sonra bile e2 im 2000 e yakın çıktı ve bana cetrotite verdiler 3 günlük tam rahat ettim hormonlardan kurtuldum vucudum rahat etti şişler gidiyor derken baş ağrısından ölüyorum yine kabus. Benim gibi opudan sonra cetrotite kullanan var mı????

Arkadaşlar iyi akşamlar ilk ultrason muayenemde vajinal muayene olmak istemiyordum ama Allah korusun kanama falan varsa karından görünmezmiş vajinal gerekliymiş doğru mudur ?

Arkadaşlar iyi akşamlar ilk ultrason muayenemde vajinal muayene olmak istemiyordum ama Allah korusun kanama falan varsa karından görünmezmiş vajinal gerekliymiş doğru mudur ?

Bi sıkıntın yoksa bekle 3 hafta zaten verilen kağıtta da test tarihinden itibaren 3 hafta sonra muayeneye gidin yazıyor.
Bi sıkıntın olmazsa inşallah olmaz alttan muayeneye de gerek kalmaz zaten o sürede kese oluşuyor .

Allaha şükür bir sıkıntım yok canım .. Allah korusun 3 hafta sonra gidince kanama olan bölge varsa karından görünür mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…