- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Kendi hamileligim geldi aklımaArkadaşlar bişey soracağım ayıp olmazsa ve gülmezseniz :) ağda yapmanın bi sakıncası var mıdır
Teşekkür ederim canım 6 sene sonra bulunca :))))Kendi hamileligim geldi aklımayine tüp bebek yaptiran hatta transferlerimiz arasinda iki gun olan bir arkadaşımla bu muhabbeti yapmıştık aniden çekince bi kasilma oluuor etkilermi diye dusunmedik degil artik olabildigince sakin yap bi sorun olmaz Allah in izni ile
Cnm benim çok tesekkur ederim inş bu sene herkese ugurlu gelir hepimiz hamile kalırız vallahi herkes için dua ediyorum. Rabbim yüzümüze baksın :)Nötr olman belki önceki negatifin etkisidir. Ama hiç düşünme onu pozitif ol. Ben hep hamile olduğumu düşündüm buna inanmaya çalıştım. Seninde olacak bu sefer. Yen’i yıla girdiğimizden beri hiç negatif Yok. Pozitif zinciri yıl sonuna kadar sürsün tüm herkes bebeklerine kavuşsun. Allah’ın ilahi güçleri yanında olsun. Her zorlukta yetişsin. 8 şubatta pozitif sonuçla gel inşallah
Tesekkur ederim cnm haklısın bebeğe pozitif enerji yollamak çok önemli. Dün bebeğimin fotoğrafını hastanede unuttum eşim biraz kızdı, bende dedim ki belki tutmaz boş boşa kızma dedim. ben öyle diyince üzüldü. Neyse cnm öyle işte inş bu son olur birdahakine kardeş almaya giderim :)Hayırlı olsun transferin
Hergün bebeğinle konuş
Ona pozitif enerji gönder
"Onu çok sevdiğini söyle
Beni bırakma yavrum de
Bende seni bırakmayacağım de."
Ayrıca hergün Meryem fetih yasin oku
Canım sana cook dua ediyodum gerci burdaki herkese dua ediyorum :) cook sevindim hamile olduğunu yazmışsın inşAllah cook sağlıklı bir hamilelik gecirirsinTeşekkür ederim canım 6 sene sonra bulunca :))))
Cnm dualarınız bana güç verdi eksik olmayın çok sağolCANIM dün senin için çok dua ettim. Inşallah tytunmustur bebisin
Çok teşekkür ederim cnm eksik olma sen ne yaptın? Ne aşamadasın
İnş cnm çok sağol desteğin içinher şey güzel olacak Allahın izniyle kuzum. bol bol dua umut enerji o bebiş buraya gelecek:)
Kan testi yapdılar sonucun cıkması 2 hafta sürüyomuşÇok teşekkür ederim cnm eksik olma sen ne yaptın? Ne aşamadasın
Cnm bebek iyise sorun yoktur demektir. İnş sağlıklı sekilde kucağına alırsın.Kan testi yapdılar sonucun cıkması 2 hafta sürüyomuşhamilelik normal gibi ama kanamanın sebebini bulmaya calışıyorlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım
Canım Allah razı olsun Rabbim sana da hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah
hayırlısıyla pozitif olsun insallah bu son olsun ☺Aslında nötrüm heyecan fazla yok cnm transferimi günseli hanım yaptı
Biliyor musun o nötr olma hali çoğunlukla iyiye işaret oluyor.
Arkadaşlar iyi akşamlar ilk ultrason muayenemde vajinal muayene olmak istemiyordum ama Allah korusun kanama falan varsa karından görünmezmiş vajinal gerekliymiş doğru mudur ?
Allaha şükür bir sıkıntım yok canım .. Allah korusun 3 hafta sonra gidince kanama olan bölge varsa karından görünür müBi sıkıntın yoksa bekle 3 hafta zaten verilen kağıtta da test tarihinden itibaren 3 hafta sonra muayeneye gidin yazıyor.
Bi sıkıntın olmazsa inşallah olmaz alttan muayeneye de gerek kalmaz zaten o sürede kese oluşuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?