- 30 Ocak 2018
- 119
- 136
- 33
- 44
Evet cnm medipol de ben görüştüm şimdi kararsız kaldım oldukça ilgilendiKızlar Sevinç hanım ayrılıyormuş hastaneden .
Insallah canm benim 4 cu gunumdeyim ama hic belirti yok normal siradan nasilsam oyleyimAleykümselam evet canım kasık batması bel ağrısı ve göğüste karıncalanma oldu .. hayırlısı olsun inşallah tutunmuştur bebişin
hanımlar merhaba. 36,5 yaşındayım. 1 kez doğal yollardan gebelik yaşadım ve maalesef 1,5 ayda kesenin boş olması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım Florence'da. Birkaç senedir gebe kalmayı istediğim halde olmadı. Ben de önce Bahçeci'ye sonra Memorial Ataşehir'e en son da Semra Kahraman hocayı tevsiye eden başka bir doktorumun sayesinde Şişli Memorial'a geldim. Açıkçası Bahçeci de bana iyi bir merkezmiş gibi geldi. Ancak Semra hocadan farklı bir enerji aldım diyebilirim. Tabi evime de nispeteden yakın olması da avantaj oldu. 1 Tüpüme yapışık bir çikolata kistim var. Başka bir arkadaşım da bu ekiple tüp bebek deneyip hamile kaldı ve şuanda 1-2 hafta içinde bebeğini dünyaya getirecek inşallah. Ben de gelecek ay itibariyle östrojen hormonu kullanmaya başlayacağım omuza yapıştırılanlardan. Yazıklarınızı okumaya çalışıyorum ama hepiniz o kadar bilgilisiniz ki doğrusu bu değerler nedir benim ki ne olmalı, bunlar ne anlama geliyor pek bir şey anlamadım :)) tek anladığım propolisli karışım oldu. başka tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim. hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim. Sevgiler.
Herkeste aynı olmuyormuş zaten canım hiç belirti olmayanda varInsallah canm benim 4 cu gunumdeyim ama hic belirti yok normal siradan nasilsam oyleyim
Insallah canm benim 4 cu gunumdeyim ama hic belirti yok normal siradan nasilsam oyleyim
Insallah canm tutunur bu sefer bebegim bana cok istiyorum hayirlisiyla 5 ci gun blast oilk defa dondurulmus kullandim daha once hic yoktu rezevm az oldgu icinBenim de çok belirtin olmadı göğüslerde hassasiyet oldu ufak bir iki batma o kadar test gününe kadar . Sonrasında hafif kasik ağrıları oldu . İnşallah size sımsıkı tutunur bebeğiniz.
Insallah canm tutunur bu sefer bebegim bana cok istiyorum hayirlisiyla 5 ci gun blast oilk defa dondurulmus kullandim daha once hic yoktu rezevm az oldgu icin
Gözünaydın canım maşallah darısı bana 2 hafta sonra inşallah :)Bende şimdi dr dan geldim kızlar. Keseyi gördük çok şükür herşey yolunda Allahın izniyle inşallah sağlıkla devam eder . Hepiniz dualarimdasiniz Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah. Emeklerimiz boşa çıkmasın kucaklarımiz dolsun inşallah.
Gözünaydın canım maşallah darısı bana 2 hafta sonra inşallah :)
Evet çok zor her aşama ayrı bir stres oluyor bana heyecanımı sevincimi yaşayamıyorum strestenSağol canım. İnşallah sağlıkla devam etsin hepimizin . Beklemesi zor gerçekten .
Hadi hayırlı olsum canım sağlıkla sımsıkı tutunsun inşallahKızlar merhaba hastaneden yeni çıktım geç aldılar. Transferimi oldum 8 Şubat test tarihim
Kızlar merhaba hastaneden yeni çıktım geç aldılar. Transferimi oldum 8 Şubat test tarihim
Hadi hayırlı olsun sinkarcım Allahım yavrunu sana nasip etsin. Kim yaptı transferini . Heyecanlısındır şimdi ne güzel :)Kızlar merhaba hastaneden yeni çıktım geç aldılar. Transferimi oldum 8 Şubat test tarihim
Rabbim hayırlı evlat etsin inşAllahKızlar merhaba hastaneden yeni çıktım geç aldılar. Transferimi oldum 8 Şubat test tarihim
Canım hayırlı olsun transferin. Inş sana sımsıkı tutunsun bebeğin.Kızlar merhaba hastaneden yeni çıktım geç aldılar. Transferimi oldum 8 Şubat test tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?