Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

hanımlar merhaba. 36,5 yaşındayım. 1 kez doğal yollardan gebelik yaşadım ve maalesef 1,5 ayda kesenin boş olması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım Florence'da. Birkaç senedir gebe kalmayı istediğim halde olmadı. Ben de önce Bahçeci'ye sonra Memorial Ataşehir'e en son da Semra Kahraman hocayı tevsiye eden başka bir doktorumun sayesinde Şişli Memorial'a geldim. Açıkçası Bahçeci de bana iyi bir merkezmiş gibi geldi. Ancak Semra hocadan farklı bir enerji aldım diyebilirim. Tabi evime de nispeteden yakın olması da avantaj oldu. 1 Tüpüme yapışık bir çikolata kistim var. Başka bir arkadaşım da bu ekiple tüp bebek deneyip hamile kaldı ve şuanda 1-2 hafta içinde bebeğini dünyaya getirecek inşallah. Ben de gelecek ay itibariyle östrojen hormonu kullanmaya başlayacağım omuza yapıştırılanlardan. Yazıklarınızı okumaya çalışıyorum ama hepiniz o kadar bilgilisiniz ki doğrusu bu değerler nedir benim ki ne olmalı, bunlar ne anlama geliyor pek bir şey anlamadım :)) tek anladığım propolisli karışım oldu. başka tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim. hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim. Sevgiler.

Hoşgeldin aramıza . İnşallah teduniz hayırlısıyla güzel sonuçlanır. Propolis bal ve arı sütü karışımı öneririm . Omepa q10 diye bir takviye var hem eşim hem ben kullandım dr tavsiyesi üzerine . Stres yok rahat olmak çok önemli . Dengeli beslenme hazır paketlerden uzak durmak önemli . Prolaktininiz yüksek değilse incir muhakkak tuketmelisiniz eşinizde yesin . Benden bu kadar :) Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Insallah canm benim 4 cu gunumdeyim ama hic belirti yok normal siradan nasilsam oyleyim

Benim de çok belirtin olmadı göğüslerde hassasiyet oldu ufak bir iki batma o kadar test gününe kadar . Sonrasında hafif kasik ağrıları oldu . İnşallah size sımsıkı tutunur bebeğiniz.

Benim de çok belirtin olmadı göğüslerde hassasiyet oldu ufak bir iki batma o kadar test gününe kadar . Sonrasında hafif kasik ağrıları oldu . İnşallah size sımsıkı tutunur bebeğiniz.
Insallah canm tutunur bu sefer bebegim bana cok istiyorum hayirlisiyla 5 ci gun blast oilk defa dondurulmus kullandim daha once hic yoktu rezevm az oldgu icin

Gözünaydın canım maşallah darısı bana 2 hafta sonra inşallah :)

Genel anlamda rahatım nasıl olsa herşey olacağına varıyor diyorum test zamanı geldi stres oldum sonucu aldım bi oh çektim sonra 2.test çıktı :) şimdi kese .. sonuna kadar sağlıkla ilerler inşallah tamamiyle rahatlarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…