Hayırlı olsun cnm pozitif sonuç alırsın inşallahKızlar merhaba hastaneden yeni çıktım geç aldılar. Transferimi oldum 8 Şubat test tarihim
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınGenel anlamda rahatım nasıl olsa herşey olacağına varıyor diyorum test zamanı geldi stres oldum sonucu aldım bi oh çektim sonra 2.test çıktı :) şimdi kese .. sonuna kadar sağlıkla ilerler inşallah tamamiyle rahatlarız :)
Cnm benm de gelmşti pozitif sonuç almştm ona takılma jeli uygula gez biraz sonra yat yarım saat falan iyice yayılsnArkadaşlar jelle birlikte kahverengi leke geldi.sanırım benim yine olmadı.
Cnm benm de gelmşti pozitif sonuç almştm ona takılma jeli uygula gez biraz sonra yat yarım saat falan iyice yayılsn
Amin inşallah teşekkür ederim canım Allahım sana da nasip etsinHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınGüzel düşün güzel olsun herşey
Transferim oldu dün
Zaman sanki geçmiyor
Hayırlı olsun inşallah tutunur . Sağlıkla gelsin inşallah
Gözün aydın canım inşallah bebişin annesine sımsıkı tutunur sağlıcakla kucağına alman dileğiyle..Kızlar merhaba hastaneden yeni çıktım geç aldılar. Transferimi oldum 8 Şubat test tarihim
Hayırlı olsun cnm inşallah pozitif haberlerini de alırızTransferim oldu dün
Zaman sanki geçmiyor
Hayırlı olsun cnm inşallah pozitif haberlerini de alırız
Aslında nötrüm heyecan fazla yok cnm transferimi günseli hanım yaptıHadi hayırlı olsun sinkarcım Allahım yavrunu sana nasip etsin. Kim yaptı transferini . Heyecanlısındır şimdi ne güzel :)
İnş cnm tşk ederim :)Hadi hayırlı olsum canım sağlıkla sımsıkı tutunsun inşallah
Çok tşk ederim cnm inş :)Geçmiş olsun canım . Hadi hayırlısı artık inşallah sımsıkı tutunur sana . Rabbim yüzünü güldürsün inşallah .
Nötr olman belki önceki negatifin etkisidir. Ama hiç düşünme onu pozitif ol. Ben hep hamile olduğumu düşündüm buna inanmaya çalıştım. Seninde olacak bu sefer. Yen’i yıla girdiğimizden beri hiç negatif Yok. Pozitif zinciri yıl sonuna kadar sürsün tüm herkes bebeklerine kavuşsun. Allah’ın ilahi güçleri yanında olsun. Her zorlukta yetişsin. 8 şubatta pozitif sonuçla gel inşallahAslında nötrüm heyecan fazla yok cnm transferimi günseli hanım yaptı
Aslında nötrüm heyecan fazla yok cnm transferimi günseli hanım yaptı
her şey güzel olacak Allahın izniyle kuzum. bol bol dua umut enerji o bebiş buraya gelecek:)Aslında nötrüm heyecan fazla yok cnm transferimi günseli hanım yaptı
CANIM dün senin için çok dua ettim. Inşallah tytunmustur bebisinAslında nötrüm heyecan fazla yok cnm transferimi günseli hanım yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?