Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın Güzel düşün güzel olsun herşey

Cnm benm de gelmşti pozitif sonuç almştm ona takılma jeli uygula gez biraz sonra yat yarım saat falan iyice yayılsn

Dün geçen olumlu sonucu aldık. 78 çıktı. Bakalım yarın gece tekrar yapacaz. Ama bugun karnım ağrıyo belim hele sızım sızım sızlıyo. Korkuyorum çok.

Canım 3. Gün mü bu iyi orta köyüyü söylüyorlar? Benim yarın 3. Gün hiç kalite hakkında bilgi vermediler bana daha[

QUOTE="Katrem123, post: 54599289, member: 866330"]Peki iyi kalite dediklerinde 3. Günden sonra azalma oluyor mu? Düşük kalite olanların şansı oluyor mu onları yok mu sayıyoruz. İyi ve orta kalite mi yani önemli olan? Birde 4. Gün bilgi vermiyorlar ama yarın 4. Gün olacak ben arayayım diyorum bilgi verirler mi?[/QUOTE]

[
Hoşgeldin :) omuza yapıştırılan da neymiş il kez duydum onu. Benim de tüpümde çikolata kisti olabilirmiş semra hanım öyle dedi 2 haftaya öğrencem arık öyleyse ameliyat dedi bana sana öyle demedi mi?
QUOTE="gulbahcesi36, post: 54604638, member: 873260"]hanımlar merhaba. 36,5 yaşındayım. 1 kez doğal yollardan gebelik yaşadım ve maalesef 1,5 ayda kesenin boş olması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım Florence'da. Birkaç senedir gebe kalmayı istediğim halde olmadı. Ben de önce Bahçeci'ye sonra Memorial Ataşehir'e en son da Semra Kahraman hocayı tevsiye eden başka bir doktorumun sayesinde Şişli Memorial'a geldim. Açıkçası Bahçeci de bana iyi bir merkezmiş gibi geldi. Ancak Semra hocadan farklı bir enerji aldım diyebilirim. Tabi evime de nispeteden yakın olması da avantaj oldu. 1 Tüpüme yapışık bir çikolata kistim var. Başka bir arkadaşım da bu ekiple tüp bebek deneyip hamile kaldı ve şuanda 1-2 hafta içinde bebeğini dünyaya getirecek inşallah. Ben de gelecek ay itibariyle östrojen hormonu kullanmaya başlayacağım omuza yapıştırılanlardan. Yazıklarınızı okumaya çalışıyorum ama hepiniz o kadar bilgilisiniz ki doğrusu bu değerler nedir benim ki ne olmalı, bunlar ne anlama geliyor pek bir şey anlamadım :)) tek anladığım propolisli karışım oldu. başka tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim. hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim. Sevgiler.[/QUOTE]

Aslında nötrüm heyecan fazla yok cnm transferimi günseli hanım yaptı
Nötr olman belki önceki negatifin etkisidir. Ama hiç düşünme onu pozitif ol. Ben hep hamile olduğumu düşündüm buna inanmaya çalıştım. Seninde olacak bu sefer. Yen’i yıla girdiğimizden beri hiç negatif Yok. Pozitif zinciri yıl sonuna kadar sürsün tüm herkes bebeklerine kavuşsun. Allah’ın ilahi güçleri yanında olsun. Her zorlukta yetişsin. 8 şubatta pozitif sonuçla gel inşallah

Aslında nötrüm heyecan fazla yok cnm transferimi günseli hanım yaptı

Hayırlı olsun transferin
Hergün bebeğinle konuş
Ona pozitif enerji gönder
"Onu çok sevdiğini söyle
Beni bırakma yavrum de
Bende seni bırakmayacağım de."
Ayrıca hergün Meryem fetih yasin oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…