Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allaha şükür bir sıkıntım yok canım .. Allah korusun 3 hafta sonra gidince kanama olan bölge varsa karından görünür mü

Bak ya neleri düşünüyor. Allah korusun öyle birşey olsa kanaman olur zaten . Olmazsa zaten bi sıkıntı yok demektir . Pimpiriklenme o kadar sakin ol.

3 hafta bekleyeceksin kaçarı yok :)

Bak ya neleri düşünüyor. Allah korusun öyle birşey olsa kanaman olur zaten . Olmazsa zaten bi sıkıntı yok demektir . Pimpiriklenme o kadar sakin ol.

3 hafta bekleyeceksin kaçarı yok :)
Hahaha evet ya kese kalp gününü de hayırlısıyla atlatsam bi nebze rahatlayacağım :) neyse Ya sabır az kaldı

Arkadaşlar iyi akşamlar ilk ultrason muayenemde vajinal muayene olmak istemiyordum ama Allah korusun kanama falan varsa karından görünmezmiş vajinal gerekliymiş doğru mudur ?
ben 6+5 de gittim ultrasona. karından baktı önce ben herşeyin yolunda olduğunu söylüyorum dedi ama kalp atışı çok net değil siz göremezsiniz. eger isterseniz alttan bakalım. size kalmış hiç bir riski yok dedi. bende kabul ettim. kalbini gördüm. karından bakarlen çok bastırdı korktum. napıyo bu bebeğime zarar verecek. diye. Alttan çok narin dikkatli bakti hiç bir şey hissetmedim. bebeğin kalbini gösterdi. rahatladım. hiç bir sorun yaşamadım. kendi adıma herşey yolunda.Ufak kanamalı bir bölge var dedi dikkat et dinlen kendini dışarı atabilir. şükür olmadı. karından bakınca görünmemişti kanamalı bölge

Hmm çok şükür canım inşallah bende bir sıkıntı yaşamam takip doktoruma gidince ona göre hareket ederim o zaman sağolasın

Kızlar simdi diyelim inşallah pizitifi gördük bizim tüp bebek paketimizle bizi nezamana kadar takip ediyorlar sisli memorialde? Yani mesela kese veya kalp atısı icin gittigimizde ekstra bir ücret ödüyormuyuz?

Kızlar simdi diyelim inşallah pizitifi gördük bizim tüp bebek paketimizle bizi nezamana kadar takip ediyorlar sisli memorialde? Yani mesela kese veya kalp atısı icin gittigimizde ekstra bir ücret ödüyormuyuz?
Evet canım ikinci gebelik testine bile ödüyorsun 58 tl .. muayenede 380 tl

Evet canım ikinci gebelik testine bile ödüyorsun 58 tl .. muayenede 380 tl
Aaa desene masraflar planlanandan daha fazla olacak. Simdi 3 dusukten sonra baska yerde takip edinmek de istemiyorum. Ama kanama falan oldugunda memorialde doktorlara zor ulasılıyor, hemsireler de cok ilgili degil diye duymustum. Nasıl olacak karar vermesi cok zor

Ben merkeze gitmeyeceğim son gebelik testimide orda yaptırdım artık yaşadığım şehirde iyi bi doktorla devam edeceğim inşallah.. sıkıntı olursa kafanıza takılan bişey olursa arayın dediler zaten arar sorarız ..

Hayırlı olsun tedaviniz
Evet bende kullanmıştım adet oluncaya kadar
Bu iğneleri çok yumurta toplandığı zaman ohss olmamak için kullanılıyo

Ben 5 gün kullandm cnm

Merhaba bugun opum oldu yarın bilgi icin arayip sorun dediler kendileri aramiyor mu ?
merhaba, geçmiş olsun sağlıklı bol embriyolarınız sonrasında da hayırlı evlatlarınız olsun inşallah. ben ilk gün dayanamadım 10,30 gibi aradım ama 3, gün ve 5, gün ben araamadan onlar aradılar ama saat 12,30 gibi falan aradılar. arama saatleri 11-13 arası. ben ilk gün heyecandan dayanamayıp 10,30da aramıştım. sağolsun bilgi verdiler.

O zaman ben bekleyim aramazlarsa ogleden sonra ararim cok teşekkür ederim cevapladığınız için

Arkadaşlar iyi akşamlar ilk ultrason muayenemde vajinal muayene olmak istemiyordum ama Allah korusun kanama falan varsa karından görünmezmiş vajinal gerekliymiş doğru mudur ?
Ben kaç kere yaptırdım bisorun yaşamadım.memorialda alttan baktı ilk kontrolde.su anki doktorda araliklarla bakiyor.rahimm boyunu ölçmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…