Allaha şükür bir sıkıntım yok canım .. Allah korusun 3 hafta sonra gidince kanama olan bölge varsa karından görünür mü
Hahaha evet ya kese kalp gününü de hayırlısıyla atlatsam bi nebze rahatlayacağım :) neyse Ya sabır az kaldıBak ya neleri düşünüyor. Allah korusun öyle birşey olsa kanaman olur zaten . Olmazsa zaten bi sıkıntı yok demektir . Pimpiriklenme o kadar sakin ol.
3 hafta bekleyeceksin kaçarı yok :)
Hahaha evet ya kese kalp gününü de hayırlısıyla atlatsam bi nebze rahatlayacağım :) neyse Ya sabır az kaldı
Sağol canım rahatladım biraz Allah razı olsunDoğurana kadar strese devam canım o belli de çok yapma ama sakın kendi kendini de vesveseye verme . Allaha emanetiz .
ben 6+5 de gittim ultrasona. karından baktı önce ben herşeyin yolunda olduğunu söylüyorum dedi ama kalp atışı çok net değil siz göremezsiniz. eger isterseniz alttan bakalım. size kalmış hiç bir riski yok dedi. bende kabul ettim. kalbini gördüm. karından bakarlen çok bastırdı korktum. napıyo bu bebeğime zarar verecek. diye. Alttan çok narin dikkatli bakti hiç bir şey hissetmedim. bebeğin kalbini gösterdi. rahatladım. hiç bir sorun yaşamadım. kendi adıma herşey yolunda.Ufak kanamalı bir bölge var dedi dikkat et dinlen kendini dışarı atabilir. şükür olmadı. karından bakınca görünmemişti kanamalı bölgeArkadaşlar iyi akşamlar ilk ultrason muayenemde vajinal muayene olmak istemiyordum ama Allah korusun kanama falan varsa karından görünmezmiş vajinal gerekliymiş doğru mudur ?
Hmm çok şükür canım inşallah bende bir sıkıntı yaşamam takip doktoruma gidince ona göre hareket ederim o zaman sağolasınben 6+5 de gittim ultrasona. karından baktı önce ben herşeyin yolunda olduğunu söylüyorum dedi ama kalp atışı çok net değil siz göremezsiniz. eger isterseniz alttan bakalım. size kalmış hiç bir riski yok dedi. bende kabul ettim. kalbini gördüm. karından bakarlen çok bastırdı korktum. napıyo bu bebeğime zarar verecek. diye. Alttan çok narin dikkatli bakti hiç bir şey hissetmedim. bebeğin kalbini gösterdi. rahatladım. hiç bir sorun yaşamadım. kendi adıma herşey yolunda.Ufak kanamalı bir bölge var dedi dikkat et dinlen kendini dışarı atabilir. şükür olmadı. karından bakınca görünmemişti kanamalı bölge
Evet canım ikinci gebelik testine bile ödüyorsun 58 tl .. muayenede 380 tlKızlar simdi diyelim inşallah pizitifi gördük bizim tüp bebek paketimizle bizi nezamana kadar takip ediyorlar sisli memorialde? Yani mesela kese veya kalp atısı icin gittigimizde ekstra bir ücret ödüyormuyuz?
Aaa desene masraflar planlanandan daha fazla olacak. Simdi 3 dusukten sonra baska yerde takip edinmek de istemiyorum. Ama kanama falan oldugunda memorialde doktorlara zor ulasılıyor, hemsireler de cok ilgili degil diye duymustum. Nasıl olacak karar vermesi cok zorEvet canım ikinci gebelik testine bile ödüyorsun 58 tl .. muayenede 380 tl
Ben merkeze gitmeyeceğim son gebelik testimide orda yaptırdım artık yaşadığım şehirde iyi bi doktorla devam edeceğim inşallah.. sıkıntı olursa kafanıza takılan bişey olursa arayın dediler zaten arar sorarız ..Aaa desene masraflar planlanandan daha fazla olacak. Simdi 3 dusukten sonra baska yerde takip edinmek de istemiyorum. Ama kanama falan oldugunda memorialde doktorlara zor ulasılıyor, hemsireler de cok ilgili degil diye duymustum. Nasıl olacak karar vermesi cok zor
Kızlar benim opu pazar oldu. Transfer olmayacak yumurtalardan döllenenler 5. Güne kalırsa dondurulacak. Bugün toplamadan dört gün sonra bile e2 im 2000 e yakın çıktı ve bana cetrotite verdiler 3 günlük tam rahat ettim hormonlardan kurtuldum vucudum rahat etti şişler gidiyor derken baş ağrısından ölüyorum yine kabus. Benim gibi opudan sonra cetrotite kullanan var mı????
Kızlar benim opu pazar oldu. Transfer olmayacak yumurtalardan döllenenler 5. Güne kalırsa dondurulacak. Bugün toplamadan dört gün sonra bile e2 im 2000 e yakın çıktı ve bana cetrotite verdiler 3 günlük tam rahat ettim hormonlardan kurtuldum vucudum rahat etti şişler gidiyor derken baş ağrısından ölüyorum yine kabus. Benim gibi opudan sonra cetrotite kullanan var mı????
merhaba, geçmiş olsun sağlıklı bol embriyolarınız sonrasında da hayırlı evlatlarınız olsun inşallah. ben ilk gün dayanamadım 10,30 gibi aradım ama 3, gün ve 5, gün ben araamadan onlar aradılar ama saat 12,30 gibi falan aradılar. arama saatleri 11-13 arası. ben ilk gün heyecandan dayanamayıp 10,30da aramıştım. sağolsun bilgi verdiler.Merhaba bugun opum oldu yarın bilgi icin arayip sorun dediler kendileri aramiyor mu ?
O zaman ben bekleyim aramazlarsa ogleden sonra ararim cok teşekkür ederim cevapladığınız içinmerhaba, geçmiş olsun sağlıklı bol embriyolarınız sonrasında da hayırlı evlatlarınız olsun inşallah. ben ilk gün dayanamadım 10,30 gibi aradım ama 3, gün ve 5, gün ben araamadan onlar aradılar ama saat 12,30 gibi falan aradılar. arama saatleri 11-13 arası. ben ilk gün heyecandan dayanamayıp 10,30da aramıştım. sağolsun bilgi verdiler.
Rica ederim ne demek. Hayırlı haberler alın inşallahO zaman ben bekleyim aramazlarsa ogleden sonra ararim cok teşekkür ederim cevapladığınız için
Ben kaç kere yaptırdım bisorun yaşamadım.memorialda alttan baktı ilk kontrolde.su anki doktorda araliklarla bakiyor.rahimm boyunu ölçmek için.Arkadaşlar iyi akşamlar ilk ultrason muayenemde vajinal muayene olmak istemiyordum ama Allah korusun kanama falan varsa karından görünmezmiş vajinal gerekliymiş doğru mudur ?
Merhaba bugun opum oldu yarın bilgi icin arayip sorun dediler kendileri aramiyor mu ?
İnşallah Allah razı olsunGeçmiş olsun . Bir sürü kaliteli embriyonuz olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?