Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Beta hcg hemen düşmüyor ama inş gebesindir

Pardon sanirim idrar testi yapmissin ben yanlış düşündüm kan diye
İdrar yaptm cnm silik şekilde çıktı eşm ynmda dglşehir dışındaym sanrm pazartesi gnü yaptırablcem kan testi nasip belki eskş değerdir ama adet olunca tamamen kanda da kalmıyor diye blyorm göğüslerm hamilelkteki gbi ucları acıyor yanıyor ve birkaç belirti daha var bakalm allahm hepmze hayırlısını verir inşallah

Dusukten sonra 40 gun içinde deger sıfirlar seninki 6 haftalikmis daha erken bile sifirlamis olabilir ama sen yinede kandan baktirmadan umitlenme canim. Bu arada yeni gelecek adetun geciktimi nicin yaptin belirti yasadigin icinmi? Cok heyecanlandim senin adina E Evrem1992

İd

idrarda eski değer kalmadıysa sanrm cnm ama blmyrm hiçbşye güvencim kalmadğı için napçam ne dycem şaşrdm valla doktra gidesm bile uk bşy çksa bile
Öyle düşünme ben 5 aylık bebeği doğurup canlı canlı kaybettim
Umutsuzluk şeytanın tuzağı
Yaşadıkça Umut hep var kötü düşünme

benim opu pazar olmuştu. Ne zaman adet olurum acaba? Cetrotite ın 3. Sünü vurulcam bugün e2 im hala cok yuksek diye. Transfer olmayacak zaten. Karnım çok şiş.

benim opu pazar olmuştu. Ne zaman adet olurum acaba? Cetrotite ın 3. Sünü vurulcam bugün e2 im hala cok yuksek diye. Transfer olmayacak zaten. Karnım çok şiş.
Opudan 1 hafta 10 gün içinde olursun adetten sonra geçiyor yavaş yavaş şişkinlik salı Çarşamba gibi adet olursun

Kürtaj olmadım, kadın dogumdan Altug Bey yapacaktı. Sabah muayene etti, kendi kardeşim olsa bu durumda kürtaj yapmam dedi, bu karar biraz ağır olmuş dedi. Serum yaptılar ve ilaç verdi, perşembeye kadar bekleyeceğiz.
Kendi kendine atarsa tabi ki daha iyi olur dedi, beklemeyi tercih ettik biz de. Kanama durdu ama içerde ufak bir parça kalmış ,şimdi o gelsin diye uğraşıyoruz..

Cnm ben kanama yaşadm iki gün adetmiş doktor öyle ddi bakalme eski değerdr belkidr dedğn gbi anca dşüyodur bncede bilmem bakalm nasp

Cnm aynı şeyi bana yücel beyde söyledi kürtaj yapmak istemedi Allah bin kere razı olsun çok destek verdi hala veriyor nerdeyse her gün adama yazıyorum hemen cevap veriyor umut veriyor kürtaj olmak kötü sonuçlar doğurabiliyor bazen bencede beklemekte fayda var bende seninle aynı şeyi yaşadım kanamalı gittim kese şekli bozulmuş aşağı düşmüştü yücel bey çok uğraştı düşmemesi için ama muayene masasına geçerken pat yere düştü maalesef yücel bey 2 günde bir kontrole çağırdı parça kalmasın diye bana çok küçük parça olursa yine de kürtaj yapmıcam enjektörle çekerim dedi ama çok şükür gerek kalmadı düştü 1 hafta sonra adetim başladı o adetle de minik minik parçalar geldi kürtaj olmadım bi sonraki adetle rahim filmi çekildim çok şükür bişey çıkmadı

Parçayı kendi kendine düşürmeye çalış cnm sıcak banyo yap istersen ayakta bel kısmına sıcak su tut raflara uzan ağır kaldır inş kendiliğinden düşer

Parçayı kendi kendine düşürmeye çalış cnm sıcak banyo yap istersen ayakta bel kısmına sıcak su tut raflara uzan ağır kaldır inş kendiliğinden düşer
Bana da doktorun söylediği lokal anestezi ile muayene masasında da alırız gerekirse şeklinde oldu. Ama Funda hanımdı sanırım adı yanlış hatırlamıyorsam, illa kürtaj dedi istemiyorum diye ısrar etmeme rağmen. Sabah gidince rica ettim doktor bey öncd bakabilir mi siye, sonra bu duruma geldik. Kanama durdu su an iste, sıkıntı o. İnşallah tekrar başlar tavsiyelerini denicem.
Bana perşembe gelmen yeterli olur dedi, çağırmadı bir daha. Numarasını verdi, farklı bir durum olursa konuşalım diye.

Cnm bende keseyi düşürünce kanama durdu ama öncesin de hiç görmediğim ni kanama vardı kese düştü kesildi kahverengi lekelenme geldi nane maydonoz kaynatipta içebilirsin cnm

Cnm bende keseyi düşürünce kanama durdu ama öncesin de hiç görmediğim ni kanama vardı kese düştü kesildi kahverengi lekelenme geldi nane maydonoz kaynatipta içebilirsin cnm
Aynen benim de yogundu, aşırı bir kanama vardı. Şimdi tık yok.. İlaç verdi günde3 tane alıcam bir de serum yaptılar hastanede, bugün o kadar çok yoruldum ki, yarın biraz daha hareletli olurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…