Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde doktorum yücel bey çok çok memnunum

Benim 25 yumurtam gelismisti ama 15 i toplanabildi. 9 u olgunmus 7 si dollendi ancak 3 tanesi 5. gune gelebildi. Onlar da pgt ye gidecek gecen olursa dondurulacak bana transfer olmadi. Tedavi sirasinda 225 gonal f kullandim onla beraber 3 tane yada 4 tane cetrotite. yumurta toplandiktan 4 gun sonra e2 im hala yuksek oldugu icin ve hala bir suru folikul var karnimda 3 tane daha cetrotite vuruldum. Ama hala geceleri uyuyamiyorum agrilardan.

Ben bir kez hafif ohss olmustum gecen yil asilama tedavisinden tutmamisti (acile kaldirildim bir hafta sonra postifti ama bir kac gun sonra adet oldum zaten) ama universite hastanesindeydi gonal f ve prolaktini dusuren bir hap vermisti orda cetrotite yoktu. Asilamadan 8 10 gun sonra normalden erken adet olmustum ama asiri sismistim 2-3 kez acildeydim bir kez sabaha kadar kaldim.

Çok köyü bişey bu ohss benimde 25 yumurtam toplandı 10 u boştu

Canım mesajını okumaya sevinçle başlamıştım ki sonu yine üzdü . Nasibi olsa mutlaka gelirdi dünyaya diye düşünüyorum . Allah sana en iyisini verecek inşallah seni bekletiyor bu yüzden .cesaretin hiç kırılmasın

Çok geçmiş olsun canım bende hafif pko varmış o yüzden kontrollü ilaç verdiler benimde 20ye yakın yumurtam olmuştu 12 tane toplandı

Günaydın kızlar 3. Gün bilgisi için ortalama saat kac gibi ariyorlar 12 ye kadar aramazsak siz arayin dediler ama merak ediyorum

Kendin ara cnm ben hep kendim aradım sabah erken kalkardım duramazdım 11de arardım
Az önce aradılar yarin aramayacaklarmis carsamba bi daha bilgi vereceklermis. Normalde dondurulmus olacak ama herhangi bir olumsuzluk olursa diye suan jel kullaniyorum transfer olursa kacta arayacaklar ben nasil ulaşacağım oraya orasi kafama kurcaladi suan bakalim insallah bunlara gerek kalmaz güzel guzel 5. Gune ulasip dondurulurlar

kızlar merhaba bildiğiniz üzere 30 ocak salı günü transfer oldum transferden 2 gün sonra çok hastalandım boğazlarım şişti, ateşim çıktı çok kötü yatak döşek yattım, İlaçta içemedim tabi sürekli öksürük ama sanki ciğerlerim çıkacak o derece şiddetli öksürük ... şimdi daha iyiyim ama hala çok öksürüyorum ... o yüzden bu traneferde pek umutlu değilim benım gibi olupta pozitif sonuç alan arkadaş varmı acaba?

Cnm bence güzel ilerliyordur sana söylemediler mi büyül ihtimal 5.güne gelirler diye bişey

Canım hiç ümidini kaybetme, ikizlerde böylrydim ben aşıtı ateşim çıkmıştı ama pozitifi görmüştük. Bence hiç olmadı diye düşünme,Inşallah bu kez mutlu sona ulaşırsın

Canım hiç ümidini kaybetme, ikizlerde böylrydim ben aşıtı ateşim çıkmıştı ama pozitifi görmüştük. Bence hiç olmadı diye düşünme,Inşallah bu kez mutlu sona ulaşırsın
Cnm senin sıkıntın nedir ve kaçıncı denemendi bu son düşük hiç bağışıklığı baskılamak için serum kullandın mı

cnm benım inş.... inan o kadar hasta ve halsizim kı transferimi bile odaklanamadım 3 yıldır hastaa olmayan ben bu ay oldum vardır bunda da bir hayır ... sen nasılsın cnm ?

Cnm senin sıkıntın nedir ve kaçıncı denemendi bu son düşük hiç bağışıklığı baskılamak için serum kullandın mı
Kullanmadım hayır. Benim çikolata kistim var, problemimiz bu.
Bu 3.hamileliğimdi. İlki kromozom bozukluğu ndan dolayı kalbi durdu, İkinci tek yımurta ikizi oldu ikiz hamilelik risklerinden kaybettik, bu da bu şekilde oldu.
Bağışıklık bastırıcı seruma çok inanmıyorlar, yani bu merkezde kullanılmıyor diye biliyorum.

Rabbim ol derse olacak canım öksürük çok etkilemez karin kaslarin karsiliyor diye oyle düşünüyorsun Allah in izni ile seninle olacak bebeğin

İnş bi sonraki sağlıkla sana evlat olur yarın randevun var ısrarla isticem kanıtlanmış bişeyi yok diyolar bazı şeylere ama %100 kanıt istemiyorm ki 1 kişi bile yolla kucağına aldıysa umut vardır her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…