- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Benimde doktorum yücel bey çok çok memnunumTeşekkürler.Aradım şimdi cumartesi semra hanım olmuyomuş yücel beye aldıım randevuyu ücretsizmiş.Burda en çok yücel beyin adını okumuştum diğer doktrlar konusunda hiç bilgim yoktu.umarım iyi nir tercihtr
Bana 5-6 gün sonra adetin başlar demişlerdi o günlerde sadece leke geldi bi hafta leke tarzında oldu sonra söküldü cetrotide toplamda mı 3 tane oldu benimde ohss riskim vardı diye 6- kutu kullandım ilk tedavimde karnımın içinde sağ tarafımda kaburgama kadar uzanan sanki kol gibi sert bi şişlik oluştu o ohss imiş ona rağmen çok zor bir transfer yaptılar bağıra bağıra tabiki negatif olmuştu meğer hayati risk varmış tutsaymış bu sefer dondurdular sizin kaç yumurtanız donduruldu kaç tane toplandı
Benim 25 yumurtam gelismisti ama 15 i toplanabildi. 9 u olgunmus 7 si dollendi ancak 3 tanesi 5. gune gelebildi. Onlar da pgt ye gidecek gecen olursa dondurulacak bana transfer olmadi. Tedavi sirasinda 225 gonal f kullandim onla beraber 3 tane yada 4 tane cetrotite. yumurta toplandiktan 4 gun sonra e2 im hala yuksek oldugu icin ve hala bir suru folikul var karnimda 3 tane daha cetrotite vuruldum. Ama hala geceleri uyuyamiyorum agrilardan.
Ben bir kez hafif ohss olmustum gecen yil asilama tedavisinden tutmamisti (acile kaldirildim bir hafta sonra postifti ama bir kac gun sonra adet oldum zaten) ama universite hastanesindeydi gonal f ve prolaktini dusuren bir hap vermisti orda cetrotite yoktu. Asilamadan 8 10 gun sonra normalden erken adet olmustum ama asiri sismistim 2-3 kez acildeydim bir kez sabaha kadar kaldim.
Canım mesajını okumaya sevinçle başlamıştım ki sonu yine üzdü . Nasibi olsa mutlaka gelirdi dünyaya diye düşünüyorum . Allah sana en iyisini verecek inşallah seni bekletiyor bu yüzden .cesaretin hiç kırılmasınKızlar selamlar, bir süredir yoktum. Çok şükür pozitif haberini aldık 24 Ocak ta, değer güzeldi, iki gün sonra da güzelce katlandı. 3 hafra sonrası için kontrol randevusu da almıştım, söyledikleri gün için bekliyordum merakla, 14 şubat en mutlu gün olacaktı..
3 ay kimseye söylemeyelim diye karar aldık eşimle, kendime de söz verdim girersem kesin cevap yazarım tutamam kendimi diye çok bakmadım buralara.
Ama nasip olmadı yine, merakla bekleyen gerçekten dua eden isteyen yol arkadaşlarıma bu müjdeyi vermek..
Bugün öğleden sonra işyerinde kanamam oldu yogun bir şekilde. O ana kadar herhangi bir ağrı vs olmamıştı hiç.
Memorial a gittik, fulya hanımdı sanırım, muayene etti keseyi gördük ama şekli yuvarlak değil uzundu, ve Rahim ağzına çok yakındı. Düşük başlamış, aktif kanamanız çok olduğu için kürtaj yapalım dedi.
Bir süre şoku atlatmaya çalıştım, giderken kendimi buna alıştırmıştım ama aşırı ağladım, tutamadım kendimi.
Bi 10 dk sonra lavaboya gittim, büyük bir parça geldi.. Doktora gidip söyledik, bakalım tekrar dedi, bu sefer kese yoktu. Rüya gibi, uyandık ve düştü.. Ama rahim çok kalın kendiniz atamazsınız, yine kürtaj dedi. Sabah gideceğiz hastaneye. Onlar gece kalın, müşahede altında tutalım dediler ama Allah a emanet eve geldik..
Neden olabileceği konusunda ağlarken birkaç bir şey sordum ama çok da cevap veremiyorlar, zaten çok sormak da doğru mu onu bilemiyorum. O yüzden neden olmuş acaba pgt li idi hem de diyenleriniz de olacaktır ama inanın Allah istemedi, vakti değilmiş cevapları beni en çok rahatlatanı oluyor şu an.
Mutlu haberi veremedim ama kötü haber çabuk yayılıyor, üzerinden saatler geçmişken paylaşmış olayım.
Şu an tekrar denemeye cesaret etmek konusunda tereddütlerim var, bu anı 3 kez yaşadım, çok ağır.. Ve korkutuyor beni..
Ben olmadığım zamanda sonuç alanlarınız olmuştur, ya da test günü bekleyenler illa ki vardır, hepinize Allah yardım etsin. Bana da dua edin...
Teşekkürler ben başka bi hastanede ameliyat oldum Burcu aydın adıGeçmiş olsun arkadaşım senin doktorun kim ?
Çok geçmiş olsun canım bende hafif pko varmış o yüzden kontrollü ilaç verdiler benimde 20ye yakın yumurtam olmuştu 12 tane toplandıBenim 25 yumurtam gelismisti ama 15 i toplanabildi. 9 u olgunmus 7 si dollendi ancak 3 tanesi 5. gune gelebildi. Onlar da pgt ye gidecek gecen olursa dondurulacak bana transfer olmadi. Tedavi sirasinda 225 gonal f kullandim onla beraber 3 tane yada 4 tane cetrotite. yumurta toplandiktan 4 gun sonra e2 im hala yuksek oldugu icin ve hala bir suru folikul var karnimda 3 tane daha cetrotite vuruldum. Ama hala geceleri uyuyamiyorum agrilardan.
Ben bir kez hafif ohss olmustum gecen yil asilama tedavisinden tutmamisti (acile kaldirildim bir hafta sonra postifti ama bir kac gun sonra adet oldum zaten) ama universite hastanesindeydi gonal f ve prolaktini dusuren bir hap vermisti orda cetrotite yoktu. Asilamadan 8 10 gun sonra normalden erken adet olmustum ama asiri sismistim 2-3 kez acildeydim bir kez sabaha kadar kaldim.
Kendin ara cnm ben hep kendim aradım sabah erken kalkardım duramazdım 11de arardımGünaydın kızlar 3. Gün bilgisi için ortalama saat kac gibi ariyorlar 12 ye kadar aramazsak siz arayin dediler ama merak ediyorum
Az önce aradılar yarin aramayacaklarmis carsamba bi daha bilgi vereceklermis. Normalde dondurulmus olacak ama herhangi bir olumsuzluk olursa diye suan jel kullaniyorum transfer olursa kacta arayacaklar ben nasil ulaşacağım oraya orasi kafama kurcaladi suan bakalim insallah bunlara gerek kalmaz güzel guzel 5. Gune ulasip dondurulurlarKendin ara cnm ben hep kendim aradım sabah erken kalkardım duramazdım 11de arardım
Cnm bence güzel ilerliyordur sana söylemediler mi büyül ihtimal 5.güne gelirler diye bişeyAz önce aradılar yarin aramayacaklarmis carsamba bi daha bilgi vereceklermis. Normalde dondurulmus olacak ama herhangi bir olumsuzluk olursa diye suan jel kullaniyorum transfer olursa kacta arayacaklar ben nasil ulaşacağım oraya orasi kafama kurcaladi suan bakalim insallah bunlara gerek kalmaz güzel guzel 5. Gune ulasip dondurulurlar
Canım hiç ümidini kaybetme, ikizlerde böylrydim ben aşıtı ateşim çıkmıştı ama pozitifi görmüştük. Bence hiç olmadı diye düşünme,Inşallah bu kez mutlu sona ulaşırsınkızlar merhaba bildiğiniz üzere 30 ocak salı günü transfer oldum transferden 2 gün sonra çok hastalandım boğazlarım şişti, ateşim çıktı çok kötü yatak döşek yattım, İlaçta içemedim tabi sürekli öksürük ama sanki ciğerlerim çıkacak o derece şiddetli öksürük ... şimdi daha iyiyim ama hala çok öksürüyorum ... o yüzden bu traneferde pek umutlu değilim benım gibi olupta pozitif sonuç alan arkadaş varmı acaba?
Cnm senin sıkıntın nedir ve kaçıncı denemendi bu son düşük hiç bağışıklığı baskılamak için serum kullandın mıCanım hiç ümidini kaybetme, ikizlerde böylrydim ben aşıtı ateşim çıkmıştı ama pozitifi görmüştük. Bence hiç olmadı diye düşünme,Inşallah bu kez mutlu sona ulaşırsın
cnm benım inş.... inan o kadar hasta ve halsizim kı transferimi bile odaklanamadımCanım hiç ümidini kaybetme, ikizlerde böylrydim ben aşıtı ateşim çıkmıştı ama pozitifi görmüştük. Bence hiç olmadı diye düşünme,Inşallah bu kez mutlu sona ulaşırsın
Kullanmadım hayır. Benim çikolata kistim var, problemimiz bu.Cnm senin sıkıntın nedir ve kaçıncı denemendi bu son düşük hiç bağışıklığı baskılamak için serum kullandın mı
Tahmim edebiliyorum , ama bundan dolayı içini karartma. Ben ne iyi ne kötüyüm, nötr ..cnm benım inş.... inan o kadar hasta ve halsizim kı transferimi bile odaklanamadım3 yıldır hastaa olmayan ben bu ay oldum vardır bunda da bir hayır ... sen nasılsın cnm ?
5. Güne giderler diye yorum yapmadi canim ancak bugün icin gunuyle uyumlu ve iyi kalite olduklarini söyledi çok şükürCnm bence güzel ilerliyordur sana söylemediler mi büyül ihtimal 5.güne gelirler diye bişey
Rabbim ol derse olacak canım öksürük çok etkilemez karin kaslarin karsiliyor diye oyle düşünüyorsun Allah in izni ile seninle olacak bebeğinkızlar merhaba bildiğiniz üzere 30 ocak salı günü transfer oldum transferden 2 gün sonra çok hastalandım boğazlarım şişti, ateşim çıktı çok kötü yatak döşek yattım, İlaçta içemedim tabi sürekli öksürük ama sanki ciğerlerim çıkacak o derece şiddetli öksürük ... şimdi daha iyiyim ama hala çok öksürüyorum ... o yüzden bu traneferde pek umutlu değilim benım gibi olupta pozitif sonuç alan arkadaş varmı acaba?
Kuzum inş o zaman 5.güne giderler içini ferah tut pozitif düşün ki pozitif olsun5. Güne giderler diye yorum yapmadi canim ancak bugün icin gunuyle uyumlu ve iyi kalite olduklarini söyledi çok şükür
İnş bi sonraki sağlıkla sana evlat olur yarın randevun var ısrarla isticem kanıtlanmış bişeyi yok diyolar bazı şeylere ama %100 kanıt istemiyorm ki 1 kişi bile yolla kucağına aldıysa umut vardır her zamanKullanmadım hayır. Benim çikolata kistim var, problemimiz bu.
Bu 3.hamileliğimdi. İlki kromozom bozukluğu ndan dolayı kalbi durdu, İkinci tek yımurta ikizi oldu ikiz hamilelik risklerinden kaybettik, bu da bu şekilde oldu.
Bağışıklık bastırıcı seruma çok inanmıyorlar, yani bu merkezde kullanılmıyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?