Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

benim opu pazar olmuştu. Ne zaman adet olurum acaba? Cetrotite ın 3. Sünü vurulcam bugün e2 im hala cok yuksek diye. Transfer olmayacak zaten. Karnım çok şiş.
Bana 5-6 gün sonra adetin başlar demişlerdi o günlerde sadece leke geldi bi hafta leke tarzında oldu sonra söküldü cetrotide toplamda mı 3 tane oldu benimde ohss riskim vardı diye 6- kutu kullandım ilk tedavimde karnımın içinde sağ tarafımda kaburgama kadar uzanan sanki kol gibi sert bi şişlik oluştu o ohss imiş ona rağmen çok zor bir transfer yaptılar bağıra bağıra tabiki negatif olmuştu meğer hayati risk varmış tutsaymış bu sefer dondurdular sizin kaç yumurtanız donduruldu kaç tane toplandı

Bende ameliyat oldum evdeyim bi gece kaldım açık ameliyat oldum sol tüpümde alındı maalesef hidrosalpinks yüzünden sağ da geçen sene alınmıştı miyom ameliyatımla birlikte bunda da bi hayr vardır diyelim ne zormuş bu ameliyat işleri Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşâAllah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun canım Allahım önce sağlık sıhhat sonra da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım testimi yaptım çok şükür pozitif ilk ultrason muayenemi olmadım daha 2 hafta sonra inşallah kese ve kalp atışı için gideceğiz ..
MâşâAllah canım çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun canım Allahım önce sağlık sıhhat sonra da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok teşekkürler canım amin hepimize inşâAllah

Ameliyat olduğum dra bi bayan gelmişti bahçecide tüp yaptırmış dr kese yok demiş yada boş kese mi falan kürtaj olman lazım demiş sonra benşm dr bi muayene etti gayet sağlıklı bir kesen var kalp atışı için haftaya gel dedi ayrıca bu bayana daha önce miyomun var demiş miyomu da yokmuş bu kararı verirken tek merkezle kalmayın inşâAllah almak zorunda kalmayız sağlıklı gebeliklerimiz olur inşâAllah

Geçmiş olsun arkadaşım senin doktorun kim ?

Aynı olayı bende yaşadım bahçeci de bir dr çok miyomların var ve dağınık mutlaka açık ameliyat dedi oysaki Semra hanım ilk görüşte öyle birşey yok dedi ve histereskopi yaptı miyom filan yoktu sadece bir iki polyo aldı oda zararsızmış neye kime güveneceğiz artık şaşırdım

Anladığım kadarıyla bahçeci para odaklı

Merhaba hanımlar.Ben de 3. deneme için memorialı düşünmeye başladım.ücretsiz öngörüşme yapılabiliyor mu semra hocayla?

Teşekkürler.Aradım şimdi cumartesi semra hanım olmuyomuş yücel beye aldıım randevuyu ücretsizmiş.Burda en çok yücel beyin adını okumuştum diğer doktrlar konusunda hiç bilgim yoktu.umarım iyi nir tercihtr

B BiYesilBiKahve ne diyeceğini şaşırıyor insan böyle durumlarda elbette ki zor bir dönem ama rabbim sağlık sıhhat versin güç versin iç ferahlığı versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…