Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam kizlar transferimin 8. Gunu mide bulantim var 3 gundr bu ilaclardan midir baska bir belirtim yok goguslerim sis ama o igneden diye dusunuyrum birde birkac gun once hafif batmlar ve agri oldu gecti

Selam kizlar transferimin 8. Gunu mide bulantim var 3 gundr bu ilaclardan midir baska bir belirtim yok goguslerim sis ama o igneden diye dusunuyrum birde birkac gun once hafif batmlar ve agri oldu gecti
cnm merhaba ben seni nerden hatırlıyorum sankı konuşmuştuk sen hamile değilmiydin daha önce? yarın test günün sanırım

İnşallah sen alırsın kucağına, amin.
Yarın yeni tedavi için mi randevun?
Ne kadar beklemeni söylediler sana

İnşallah sen alırsın kucağına, amin.
Yarın yeni tedavi için mi randevun?
Ne kadar beklemeni söylediler sana
Cnm ben kürtaj olmadım o yüzden ilk adetle film çekildim 2.adetle başlayalım dediler ama kist olmuş bende bir de prolaktin yükseldi bugün adet oldum bu ay transfer olur muyum hiç bilmiyorum

Cnm ben kürtaj olmadım o yüzden ilk adetle film çekildim 2.adetle başlayalım dediler ama kist olmuş bende bir de prolaktin yükseldi bugün adet oldum bu ay transfer olur muyum hiç bilmiyorum
Anladım, hakkında hayırlısı olsun. Zor şeyler yaşadık, inşallah bir daha kötü gün göstermez Allah..

Dondurulcak dedilerse sorun çıkmayacak diye düşünüyorlardır stres yapma. Bu arada 5. Gün sabah bana tel yumurtan dondurma seviyesinde demişlerdi saatlerce ağladım akşama bir tane daha ertesi gün sabah bir tane daha yetişti. Ondan sakin sakin bekle

Ya neden hastalandın acaba? Bence moralini bozmamalısın. Ben senden umutluyum.

Ya neden hastalandın acaba? Bence moralini bozmamalısın. Ben senden umutluyum.
Transfer öncesi prednol kullandirtiyorlar buda bağısikligimizi baskiliyor aslinda o gunlerde kalabaliktan ve hasta insanlardan uzak durmak gerek en ufak virüs hemen savunmazsiz kalan bunyemizi ele geciriyor

BEnim pozitifi aldıktan bi kaç gün sonra başladı hastalığım boğazım çok kötüydü anca çorbayla besleniyordum offf gece bile uyuyamadım öksürükten. Bence transfer odasında üşütoyoruz. Keşke çorap giyseydim diye düşünmüştüm. Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendini. Umutsuz olmanı gerektirecek bir durum yok. İyi düşün iyi olsun.

Senin adina cok sevindim bende cumartesi günü sacma sapan sayilara takılıp cok uzuldum 11 yumurta toplanmisti 6 si olgun çıkmış 4ü dollenmisti o an tamam dedim 3. Gune ancak bir iki gider 5. Gune giden olurmu bilmem diye o gun moralim bozuk oturdum ama bugun hepsinin hala gununde devam ettigini duyunca cok mutlu oldum insallah 5. Gunude gorecekler diye umutla bekliyorum

Transfer öncesi prednol kullandirtiyorlar buda bağısikligimizi baskiliyor aslinda o gunlerde kalabaliktan ve hasta insanlardan uzak durmak gerek en ufak virüs hemen savunmazsiz kalan bunyemizi ele geciriyor

Evet çok doğru söylediniz bir de transfer esnasında da üşüyoruz sanırım . Bende pozitif aldıktan sonra çok kötü hasta oldum .
İnşallah bütün embriyolariniz kaliteli bir şekilde 5. Gune ulaşır. Başka bir işlem olacak mı yoksa transfer mi yapılacak .

Evet ben transferda usunuyordur zira ben opu sonrasi cok üşüdüm kalktim hemen giyindim coraplarimi giydim yinede isinamadim.
Amin inşallah hayırlısı ile 5. Gune ulaşırlar. Embriyolara bir islem olmayacak ama ben adet olunca lucrin depot kullanacağım sonrasinda transfer icin hazırlığa başlayacağız

Amin inşallah hadi hayırlısı pek birşey kalmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…