- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 36
canım testi erken yaptın bu zamanlarda betahcg çok yüksek olmaz zaten 9. gün tekrarla düzenli artış varsa korkmaKızlarrrr test sonucum pozitif değerim 39.8 sizce 7.güne göre değer nasıl?
Bence güzel gayet, hayırlı olsun inşallah sağlıjla artar değerinKızlarrrr test sonucum pozitif değerim 39.8 sizce 7.güne göre değer nasıl?
Aynen perşembe tekrarlıycam fakat bu değerde normal yani dimicanım testi erken yaptın bu zamanlarda betahcg çok yüksek olmaz zaten 9. gün tekrarla düzenli artış varsa korkma
Sağol canımmmm amin inşaAllahBence güzel gayet, hayırlı olsun inşallah sağlıjla artar değerin
cnm bebeğin sana yeni yeni tutunmaya başlamış, sen sabırsız anne adayı olduğu için testi erken yaptın, hastane 9. gün yapın diyorsa bir bildikleri var demekkı :) normal bence gününde 100 küsür olur diye tahmin ediyorum :)Aynen perşembe tekrarlıycam fakat bu değerde normal yani dimi
Normal cmmKızlarrrrr beni duyan yokmuuuuu
Evet ben bayan panik :) bakalım perşembe günü kaç çıkıcak :)) Rabbim herkesin hepimizin evlatlarını sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnncnm bebeğin sana yeni yeni tutunmaya başlamış, sen sabırsız anne adayı olduğu için testi erken yaptın, hastane 9. gün yapın diyorsa bir bildikleri var demekkı :) normal bence gününde 100 küsür olur diye tahmin ediyorum :)
Arkadaşlar Semra hoca gittim bugün yeni bir tedaviye daha başladık 3 büyük 2 de küçük yumurta gördü. Kimyasal gebeliği sordum nedendir acaba diye kromozolsal da olabilir yada yumurtaların ilk çıktığın da hafif ovalmiş görünüşlerin de az da olsa bir sıkıntı var gibiydi dedi ama tabi tam kesin nedir bilemiyor. Zor tüp bebek hastalarından mıyım diye sordum hayır dedi yaşın daha genç avantajımız bu bizim dedi. Ama ilk kez omzum inmiş bir şekilde çıktım hastaneden çünkü yoruldum üzgün gibiyim ama yine de şükürler olsun bu günümüze bir sonra ki yumurta takibimi Antalya da ki doktorum bakacak sonrakine tekrar İstanbul’a gelicem ve en kötüsü iğnelere zam gelmiş 230 tl indirimle aldığım iğne 295 tl dedi Antalya da ki eczanem ama Şişli memorial ilerisin de ateş eczanesi 280 tl verdi sağolsun. Haberiniz olsun arkadaşlar sizin de normal fiyatı da 440 TL’den 502 tl yükselmiş. Asıl sormak istedim bu saatten sonra nelere dikkat edeyim tavsiye verecek var mı
Bence de güzel bir değer devamı gelir insallah.Aynen perşembe tekrarlıycam fakat bu değerde normal yani dimi
Tekrar basliyacak biri olarak fiyatlarin artmasina uzuldum. ZatLütfen üzme kendini, onuzların düşmesin. Moral çok önemli, senin kendini motive etmen lazım canım
Bu arada herseye zam gelmiş galiba. Gecen sene bahceci tüp bebek 6.750 idi, bu sene 7.750 olmuş. İlk defa bukadar zam geldi dedi muhasebeci. Dolar kurundan zam oldu diyolar
Canjm kararını verdin mi memorial da mısın yineyTekrar basliyacak biri olarak fiyatlarin artmasina uzuldum. Zat
Amin cnm saolasnBenim trasnfer gününü saymazsak 7.günüm bugün inş.Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sanada canım
Bende bugün vurundumm pazartesiye geliyor transferim inşallah hakkimizda hayırlısı olurKızlar bende ovitrelle vuruldum test gününü o iğneye göre mi ayarlıyorlat
Bende cuma günü vuruldum perşembe inş transferim acaba yine 9.günde mi yapıcaz testi ben hep erken yapıyorum duramıyorum ama bu ovitrelle beni yanıltır mı bilemiyorumBende bugün vurundumm pazartesiye geliyor transferim inşallah hakkimizda hayırlısı olur
İyiyim çok şükür. Kürtaj sonrası adeti bekliylrum rahim filmi çekilecek. Sonrasında bir sıkıntı yoksa bir sonraki ayda da transfer olacak. Ona motive olup yaşadıklarımı hatırlamamaya çalışıyorum.Merhaba evet eşim son kez orda denememizi istiyor. Bir arkadas genartta deneme yapicak onunla sorunumuz ayni gibi eger o pozitif alirsa belki oraya dönebiliriz ama eşim memorialde kararli. Nisan gibi düşünüyorum siz ne yaptiniz nasilsin.
Yine 9.gün olur canım testBende cuma günü vuruldum perşembe inş transferim acaba yine 9.günde mi yapıcaz testi ben hep erken yapıyorum duramıyorum ama bu ovitrelle beni yanıltır mı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?