Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar Semra hoca gittim bugün yeni bir tedaviye daha başladık 3 büyük 2 de küçük yumurta gördü. Kimyasal gebeliği sordum nedendir acaba diye kromozolsal da olabilir yada yumurtaların ilk çıktığın da hafif ovalmiş görünüşlerin de az da olsa bir sıkıntı var gibiydi dedi ama tabi tam kesin nedir bilemiyor. Zor tüp bebek hastalarından mıyım diye sordum hayır dedi yaşın daha genç avantajımız bu bizim dedi. Ama ilk kez omzum inmiş bir şekilde çıktım hastaneden çünkü yoruldum üzgün gibiyim ama yine de şükürler olsun bu günümüze bir sonra ki yumurta takibimi Antalya da ki doktorum bakacak sonrakine tekrar İstanbul’a gelicem ve en kötüsü iğnelere zam gelmiş 230 tl indirimle aldığım iğne 295 tl dedi Antalya da ki eczanem ama Şişli memorial ilerisin de ateş eczanesi 280 tl verdi sağolsun. Haberiniz olsun arkadaşlar sizin de normal fiyatı da 440 TL’den 502 tl yükselmiş. Asıl sormak istedim bu saatten sonra nelere dikkat edeyim tavsiye verecek var mı

Aynen perşembe tekrarlıycam fakat bu değerde normal yani dimi
cnm bebeğin sana yeni yeni tutunmaya başlamış, sen sabırsız anne adayı olduğu için testi erken yaptın, hastane 9. gün yapın diyorsa bir bildikleri var demekkı :) normal bence gününde 100 küsür olur diye tahmin ediyorum :)

Evet ben bayan panik :) bakalım perşembe günü kaç çıkıcak :)) Rabbim herkesin hepimizin evlatlarını sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnn

Lütfen üzme kendini, onuzların düşmesin. Moral çok önemli, senin kendini motive etmen lazım canım
Bu arada herseye zam gelmiş galiba. Gecen sene bahceci tüp bebek 6.750 idi, bu sene 7.750 olmuş. İlk defa bukadar zam geldi dedi muhasebeci. Dolar kurundan zam oldu diyolar

Tekrar basliyacak biri olarak fiyatlarin artmasina uzuldum. Zat

Merhaba evet eşim son kez orda denememizi istiyor. Bir arkadas genartta deneme yapicak onunla sorunumuz ayni gibi eger o pozitif alirsa belki oraya dönebiliriz ama eşim memorialde kararli. Nisan gibi düşünüyorum siz ne yaptiniz nasilsin.

Bende bugün vurundumm pazartesiye geliyor transferim inşallah hakkimizda hayırlısı olur
Bende cuma günü vuruldum perşembe inş transferim acaba yine 9.günde mi yapıcaz testi ben hep erken yapıyorum duramıyorum ama bu ovitrelle beni yanıltır mı bilemiyorum

İyiyim çok şükür. Kürtaj sonrası adeti bekliylrum rahim filmi çekilecek. Sonrasında bir sıkıntı yoksa bir sonraki ayda da transfer olacak. Ona motive olup yaşadıklarımı hatırlamamaya çalışıyorum.
İnşallah güzel şeyler yaşarız arkadaşım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…